171

Защо лъжете бе??

преди 1 година

Всички,всички около мен подържат РУСИЯ,всички! Какви 65% смятат че Брюксел води ,,правилна " политика? Тези Tъпи eврогейски чиновници даже са на страната на Македония! Виждате как ни изпързаляха с ,,Френското предложение"! Наистина Европа е вредна за България,а ние ще бъдем скоро заличени!

170

Анонимен

преди 1 година

До 193 "Заради САЩ и мръсната им игра в Украйна,страда цяла Европа." Дали заради САЩ или заради про'с'таците като теб, дето гласуват за американски марионетки в София и Брюксел?!

169

Анонимен

преди 1 година

Затова ще гласуват за ЕС и НАТО, та да участват в нея! Тиквата два пъти ВИ каза на европеидите, че сте про'с'ти.

168

Анонимен

преди 1 година

За сега това е положението , понеже щатите са го закъСАле , всички пари трябва да отиват в сащ , банки / и то най-големите/ , фалират , долара се изпарява като световна валута . Както искате така го разбирайте .

167

Анонимен

преди 1 година

Има един лаф: Когато двама си ги мерят , не заставай м/у тях , за да не ти се случи СЛУЧКА , и отпред , и отзад !Ама българина после мисли ...

166

Да

преди 1 година

Заради САЩ и мръсната им игра в Украйна,страда цяла Европа.

165

Моля споделете

преди 1 година

тук ни изкара, че над половината българи искаме да ни мобилизират и да ходим в Бахмут или най-малкото да си даваме парите за закупуване на бомби и оръжия. Вие познавате ли такива българи? Аз всички които познавам заявиха, че ще направят всичко възможно да не ги хванат. Особено мъжете.

164

Анонимен

преди 1 година

Цифрата е 72% + 25% без мнение , и само 3% кандидат атлантици-богаташи подкрепят войната , защото иначе биха се простили с богатството .... пак сте спестили някоя цифра !

163

Факт

преди 1 година

Хунтата в Киев заплахата.

162

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че е заплаха. Руският поробител граби и съсипва България от столетия насам. Утре ще реши, че сме част от блатото и ние.

161

БАНко

преди 1 година

И ПоРНО ОРГАНИЗАЦИИ ПУБЛИКУВАТ ИЗМИШЛЬОТИНИ ???

160

Анонимен

преди 1 година

Не войната в украйна е опасност за нас,а нашата намеса посредством "мирната" бандаНато!!!Така ние,като верни до гроб на каравария и цанили се катоВерниКенефочистачи,ще си намерим мястото,което се полага на агресораНато!Мир на праха ни!Краят ни е близо!

159

Анонимен

преди 1 година

До 192, даже и когато напада Полша, пак реакцията на Франция и Англия е по-скоро символична! Едва когато самите те са нападнати, тогава започва Голямата война! Точно поради тази причина днес във всички страни от НАТО има разположени американски бази - за да се избегне пак сценария "няма да се бием заради малките съюзници"

158

иц

преди 1 година

Няма го вече генерал Колев, да реже руски зелки в добруджа. Ако тия ни нападнат и окупират пак както в световните войни, сме чао. Родните копейки от сега са на тяхна страна и казват че няма проблем. Народ от чуждопоклоници... няма заплаха хич.

157

Анонимен

преди 1 година

Това платен репортаж с цел внушение ли е, че и сами не си вярвате май

156

Анонимен

преди 1 година

тоест , статистиката сочи че българите не са чак толкова големи русофили колкото им се ще на зеления чо-рап , червената корнелия и ко-пей-кин .

155

Анонимен

преди 1 година

За мен заплахата е, че САЩ са в смъртна агония и са годови да изпепелят света, но да не рухнат.

154

б

преди 1 година

Те и поляците са си мислели че хитлер не е заплаха за тях сигурно. Първо като завзема австрия, великите сили нищо, после завзема чехия, великите сили пак нищо, накрая превзема и Полша, та чак тогава му обявават война. За да не се сига до там - санкции и изолация за мръсните руски олигарси и армията им от роби и затворници.

153

До бам

преди 1 година

В момента именно сме окупирана колония. Златото ни отива за Канада, тгецовете работят за САЩ, медните мини - за Германия, телефонните ни компании са чешки и немски, храната е внос, дрехите - също. А само до преди няколко години произвеждахме сами всичко това и отиваше в българския бюджет приходът. ... И да, докато сами не ни навряха нашите продажни управленци, войната не бе заплаха за нас. Никой не ни е плашил с война. Смешно е подобно твърдение за такава малка държава.

152

Адмирации

преди 1 година

Грешка направи Русия, след втората световна! Трябваше да превземе изтощения континент и да го анексира, така нямаше да има сега война, нито нацизъм в Европа!