33

много бързате бе ...

преди 1 година

Чак и във Авдеевка били във Котел ? Да като гледа картата овчар на пръв поглед Авдеевка е във котел ,ама защо не го затворят руснаците като е е котел ? Само вие тука паращутисти сте големи стратези ! Гледайте и малко Украйнски студия там се говори за релеф за възможни контраудари ,направления възможни ползи ,ако се тръгне на някъде коя река ще ги прикрива ! Вие подскачате при всяка новина като макаци -спокойно бе ,да не сварят вагнеровците във някой котел преди да сломят Бахмут !

32

Анонимен

преди 1 година

До 26 Ами каква да е. Гледам западно облъчване и сибказват ясно.- днес падбаха еди колко си ракети,еди колко си градове останаха без ток и вода,в Бахмут се води кървава война,стотици умират всеки ден. Всичйо това го чета в западни новини. Никой не крие,че положението не е добро за украинците. Обаче в руските медии не казват,че днес в Бахмут са умрели примерно 100 руснака. Та със сигурност те са много по-цензурирани

31

Анонимен

преди 1 година

Около Бахмут, украинската армия умря.

30

До 28

преди 1 година

Ави те за Соледар нищо не признаха! Просто престанаха да го споменават във военните доклади..

29

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм че на Дзиления му правят филми с добавена реалност нейде из Польша за вътрешноукраинско и западноценностно ползувание. Не е и помирисвал Бахмутя. На всеки може да му доде на акъля че е достатъчн един заблуден снаряд или куршум. Но видела джабата че подковават коня и тя дигнала крак още по-високо.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24. Не лъжи. Пригожин каза: за Бахмут до март, април. За Лвов трябват 2 години или сюрприз.

27

Анонимен

преди 1 година

До 25 Ами като пращаш постоянно подкрепления там може и една година да се води,а то не е само града ,а още 10-12 села около него,и като те затрупат с артилерия щото си там и не можеш да мърдаш губиш хора ,а противника само снаряди Е те снаряди се произвеждат,ама не е така с войниците.

26

Анонимен

преди 1 година

Изтрепете ги. ***. Станаха курбан на САЩ. Европа и Русия заедно срещу световното зло САЩ.

25

Анонимен

преди 1 година

И Зеления е вътре значи. Нали така казаха , че е на посещение там. А чичака Гооглето вече го пише Артьомовск, няма Бахмут.

24

Анонимен

преди 1 година

От 4 дни в Артьомовск има подвижен Украински крематориум, който следи Телеграм каналите знае за това. ВСУ специално разрешение от ЧВК Вагничер да бъде пропуснат и да не се обстрелва. Дадено е разрешение но да се използва по предназначение не за военни цели. Представете си какви колосални жертви имат украинците днешните кадри които видях са ужасяващи и всичко това за кефа на сащ.

23

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 10. То и за Соледар укрите признаха две седмици по-късно. Пригожин казал ли е, значи е вярно.

22

Анонимен

преди 1 година

До Късата памет.Не знам за кой път,ама там си загубиха украинците армията.

21

Анонимен

преди 1 година

Направете сметка ква е истинската ситуация в Укрия, при положение че тук ни облъчват само с западната пропаганда и сценарии.

20

Анонимен

преди 1 година

То е ясно,че рано или късно този град ще падне,но ако за всеки среден или голям град се водят 6 месечни битки и се дават толкова жертви,включително и самото унищожаване на града какъв е ще е краят. Милиони убити и десетки сринати градове. Кой ще може да каже накрая,че е победил в тази война.

19

Анонимен

преди 1 година

Пирожкин каза, че за да завземат Бахмут ще трябват 2 години.

18

Анонимен

преди 1 година

Повтаря се Дебалтцево от 2014 година! Даже същия генерал Сирскш ръководи укрите..Само дито този път я няма Меркел да литне към Москва да организира Мински споразумения които спасиха укрите в котела глтогава :)

17

Анонимен

преди 1 година

Не мой да биде !!! Дзиленски днеска се е разтъпквал на площадя на Бахмутя и дишал чист въздух !!! Така разправят свободните и независими !!!

16

Анонимен

преди 1 година

Президентът Володимир Зеленски пристигна на предните позиции на украинската армия в Бахмут, съобщи офисът на държавния глава на Украйна. Президентската администрация показа и кадри, на които той награждава отличили се в защитата на града бойци.Вас ви цитирам,що така се връткате?

15

Анонимен

преди 1 година

Е нали Дзеленски днес раздаваше медали там?! Ха ха

14

Късата памет

преди 1 година

Приказката за лъжливото овчарче. На третия път никой не вярва на овчарчето. Приказката за Бахмут - вече 40 пъти го обграждат, превземат, блокират и там квото друго измислят. Копейките вярват всеки път.