182

Анонимен

преди 1 година

Всъщност при Хитлер е било фашистка диктатура, но не се е усещала защото цяла Европа е подкрепяла фашистката идеология и всички са я приветствали. А сега във Франция бият. В България заплашват с прокурор.

181

Василев

преди 1 година

Ако има работеща прокуратура трябва да стигне до вратите в Лукойл,Тецове,EVN,мобилни оператори,Булгаргаз,големи хранителни вериги,енергийна борса за ток!Там е злото което пуска лапи, корумпира и създава хаос в държавата, за да се лови риба в мътна вода!Поради тази причина се роят партия след партия и избори след избори, а монополите стават все по силни и вече могат да смачкат всичко живо, което шава в тази държава!Вече и малките деца знаят, че укровойната я сътвориха банките и корпорациите!ЦРУ!!

180

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая оправия, бе.? Все по бедни и болни сме.Като мразите Русия, Зеленски да ви прати там

179

Анонимен

преди 1 година

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

178

Анонимен

преди 1 година

Прокурор, прокуратура на кого ? -- ти нямаш вече държава и си на практика незаконен самозванец. Когато предателите рушат държавата тя в един момент вече не съществува.

177

Анонимен

преди 1 година

Във Франция бият ли?

176

Анонимен

преди 1 година

Фашизмът е единственият начин върхушката да запази властта си в условия на обедняване и сриване на икономиките в ЕС.

175

до 182

преди 1 година

До Анонимен182М.и на теб к.в.о ти пнали си в московията...не е логично да си тук!!!

174

Комунистът Гешев

преди 1 година

Като милиционерски възпитаник, знае какво да прави, но ако се обърне палачинката не е ясно къде ще се спасява? Дубай е зает от неприятни за него хора вече!

173

Руско влияние

преди 1 година

Руската империя вече отдавна се е разбрала с Османската империя 2.0. Не се притеснявайте, няма да има "задунайска губерния". Ще има нов световен ред и в него България заминава в Анадола в сферата на влияние на Турцция, където и е мястото.

172

Анонимен

преди 1 година

Населението на ЕС ще продължава да обеднява устойчиво и през следващите десетилетия. За сметка на това педеращината и извращенията ще се утвърждават във всички сфери на социалния живот - от детската градина, училището, образованието до държавните институции.

171

Равноправно

преди 1 година

Защо само към руското влияние у нас безкомпромисно? Има ли турско или американско или немско и.т.н.

170

Хахаха

преди 1 година

Този е болен мозък живее с роми съседи в Горубляне, ромите му пееха песни пред дома от гордост!

169

Анонимен

преди 1 година

Еврофашизмът все повече стяга примката. Но този път Русия няма да освобождава Европа от фашизма.

168

Анонимен

преди 1 година

Основният смисъл на катастрофата на "целия Западен свят" се състои в тове, че той ПОВЕЧЕ НЕ Е НУЖЕН на Русия. Не е нужда вече неговата либеpacтка и хомосексуална идеология, не са нужни хартиените пари и финансови институти, неговото приятелство вече не е нужно.

167

Огледай се

преди 1 година

То няма вече Българи, всичко е МВР, АРМИЯ, ДАНС, ДАР, Охранители,крадливи ДЖИПСИ, ТУРЦИ..... Коя България на Българите!?

166

Анонимен

преди 1 година

Западът отдавна е станал токсичен за цивилизацията. Изгубил себе си, днес е стигнал дотам да търси новия смисъл и спасение в извращенията и сатанизма.

165

Авер от Перник

преди 1 година

Този е Психично болен буквално

164

Българин

преди 1 година

махай ги Гешев. България на Българите!!! Писна ни от московско влияние...да си одат у московия...нали там е рай!!!

163

Анонимен

преди 1 година

Русия е единствената европейска култура който може да противостои на разрухата и извращенията идващи от западна Европа. Русия е последната надежда на Европа.