92

Елена

преди 1 година

Аре бе не е бил цвете, за да му го причинят...кашкавала стана 40лв...дреме ми за неквъв шпьонин дето вече и какале нема

91

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

В очакване сме да се изясни ситуацията около атентата срещу Йоан ПавелII на 13 май 1981 година в Рим!Безспорно е участието на ДС .

90

Анонимен

преди 1 година

Тъпичко или не, но е ИСТИНА, 84!

89

Анонимен

преди 1 година

Прилича на христо грозев

88

ФАКТ

преди 1 година

Евроатлантици са били, после естествено са го ''лепнали'' на ''лошия'' режим :) И децата ви го знаят, въпреки, че носят гените ви сбутани....

87

Анонимен

преди 1 година

Колкото сме стреляли по папата, толкова и сме убили Марков. Всичко е саксонска операция под фалшив флаг.

86

Анонимен

преди 1 година

Десидентите, бяха нашите неумни и, които решиха че са по най и ще достигнат световно ниво извън пределите на родината си. Пропускаха че именно родината им ги направи някакви. Навън се оказаха най обикновенни предатели извън запад яката си игра, са господа никой. А връщане назад няма. Така и за Г. Марков.

85

Анонимен

преди 1 година

Нищо не е останало,от този усмихнатия!

84

Анонимен

преди 1 година

Марков си е бил част от върхушката тогава,бил е галено дете на режима, даже е сценарист на филма " На всеки километър". Младите сигурно не са чували и гледали този филм.

83

Джорджи Марков

преди 1 година

Га яде кифтета с бай Тошо ни рива!

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 По - тъпичко не може да бъде !

81

Агент Пикадили

преди 1 година

Боднах предателя с чадъра в Лондон. Топчето с рицин се разтвори в кръвта му. След 4 дни гушна букета. Такава е съдбата на предателите. Да живее ДС, КГБ и великия СССР.

80

част от писмото

преди 1 година

От много отдавна вече не вярвам в свободата на словото, която на практика се свежда и в двата свята до свободата да крещиш на глас у дома си или пред неколцина приятели. Но я се опитай да кажеш мнение в независимия Таймс или в независимото ББС? Имаш много здраве от пробитата шапка на демокрацията. Точно както и в Работническо дело трябва да съобразиш с линията на вестника или радиото. Разликата е само във формите едните са по-груби и недодялани, а другите по-гладки!

79

Анонимен

преди 1 година

Има новина, чв Великобритания щв даде на Зеленски снаряди с обеднен уран. От Великобритания само смърттт и лошотия за вси славяни,

78

Въпросче?

преди 1 година

На некой дреме ли му изобщо за тоя ?

77

Анонимен

преди 1 година

Комунизма ражда Тато и Байко които не могат да кажат едно изречение без грешка.

76

Анонимен

преди 1 година

Георги Марков е велика личност, един от малкото достойни българи, той е бил през 70тте нещо като руският Навални сега, а българите са го убили по заповед и методи на руските служби, заради подривната му дейност срещу режима . За да може Т. Живков да запази поста си.

75

Анонимен

преди 1 година

До Играе на високоКаквито са ни били дисидентите, такива са сега и либералстващите демократи. Галени номенклатурни синчета, научили английски и изказващи се като последна инстанция за лошите българи.

74

стига бе

преди 1 година

Датчаните защо не направят филм - КОЙ взриви Северен поток, а ровят костите на Георги Марков? Марков го убиха саксите, вече не им беше полезен. Видя, че там нещата са даже по-зле оттук. Има и писмо до негов приятел - Димитър Бочев. Намерете го, прочетете го, пък може и да го публикувате тук ако ви стиска.

73

Анонимен

преди 1 година

За трети или за четвърти път ще напиша тук, че цялата история покрай снъртта на Георги Марков ми изглежда скалъпена. Защото много по-сериозен беглец, журналист и полковник от разузнаването Владимир Костов си истава жив и досега, въпреки че той си приписва покушениие, несполучливо. Нелогично е да НЕ се ликвидира истински знаещ тайни човек, а да се ликвидира просто приказвало. С времето видяйме, че британските служби винят този и онзи и все КГБ били убийците. Атентаът срещу папата пак беше скалъпе