46

Иван

преди 1 година

Че защо да няма путин е най великия човек на планетата той е бок.

45

G.I. Joe

преди 1 година

Всичко му е подаръци от "скромни приятели". Как да откаже часовник за 1 милион лева за подарък да не е луд? Иначе плаща по 5000 долара на загинал войник. Всичко му е на далавера там и си живее царски човека.

44

Анонимен

преди 1 година

Тия вшльовци какво преглъщат по ролексите на Путин? На Урсула парите от какъв източник са?

43

Анонимен

преди 1 година

Алоу Панамските документи на Международния консорциум на разследващите журналисти, пише CNN, цитирана от bTV, вие самия Кремъл сметнахте ли колко струва? Не! И Кремъл е строен за Путин, лично! A. Lange & Sohne Toubograph за 500 000 долара, разказал един критик на Путин. Ами така е, надпревара с цените на часовници - накрая някой обявява цифра половин милион! Защото е за Путин, затова. Консорциум на разследващите журналисти, международен при това - ужас!

42

Анонимен

преди 1 година

Аре бе безполовите, не го ли победихте тоя

41

Анонимен

преди 1 година

Е и кво, заради тази "новина" трябва да намразя Путин така ли? Ква ви е целта на мисирките

40

А

преди 1 година

Путин за какво са му часовници в затвора

39

Анонимен

преди 1 година

Более 60% уехавших IT-специалистов вернулись обратно.

38

Анонимен

преди 1 година

META с нови съкращения от 10 000 човека. Преди около месец бе съобщено за 15 000 съкратени от Майкрософт. Светът се променя с дни. Най-бързо развиващата се и най-добре платена индустрия съкращава работни места.

37

Анонимен

преди 1 година

За да оправдае провала си, путин стига до крайности, чрез които се опитва да защити ужасяващите си престъпления с тезата, че като избива украински деца, той всъщност защитава руските деца от покваряващото влияние на Запада.

36

Анонимен

преди 1 година

Президентът на Украйна казва за своя народ: "За мен винаги е чест да представлявам Украйна и се гордея с нашия красив и силен народ. Гордея се с украинската смелост. Гордея се с украинската устойчивост"! Президентът на русия казва за своя народ: "Руснаците, които се противопоставят на войната, са предатели. На несъгласните се "чупят коленете".

35

Анонимен

преди 1 година

Истината е една - на путин не му пука за живота на хората и е готов да пожертва още милиони, само за да постигне имперските си желания. Неговото верую е: "Да се убива, да се убива, да се убива".

34

Анонимен

преди 1 година

Няма такъв етнос, руски. Фейк държава.

33

Анонимен

преди 1 година

Президентът на Украйна казва, че парите и властта не значат нищо, че единственото, което има значение е запазването на човешкия живот. Президентът на русия показва, че само парите и властта имат значение, че единственото, което няма значение е запазването на човешкия живот.

32

който краде има

преди 1 година

Няма ли какво да краде повече в Русия, че посегна на Украйна?

31

Анонимен

преди 1 година

пълни глупости - добре се знае , че откакто путин е на власт доходите на руснаците скочиха в пъти - при елцин заплати от 70 долара и пенсии от 40 долара - при путин заплати от 550 евро и пенсии от 250 евро всичко което пише в тази смешновата дописка са лъхи до лъжи

30

Анонимен

преди 1 година

Всички кухи приказки на путин не променят жестоката реалност на неговите действия.

29

АнонимеН

преди 1 година

ОЗВЕРЯЛАТА ТЪЛПА: ИСКАМЕ АРЕСТ ИСКАМЕ АРЕСТ ИСКАМЕ АРЕСТ ЗА ВЛАДИМОР КЪ ПУТЪН!

28

Анонимен

преди 1 година

ЕС минава на дългосрочни ВЕИ договори и продажба на слънчев ток на съседа. Дългосрочните договори за произведен ток от възобновяеми енергийни източници (ВЕИ) ще гарантират предвидимост и устойчивост на цените и сметките и регламентиране на продажбата на ток, произведен от физическо лице за лични нужди от собствени слънчеви панели на съседите. Всеки сам ще си произвежда тока, а излишъка от ток ще продава на съседите и така ще забогатяваме. Брюксел разкри, че това ще направи европейската промишленост по-чиста и по-конкурентноспособна.

27

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Словакия одобри предаването на Украйна на 13 изтребителя МиГ-29. Словенските 13 изтребителя МиГ-29 пристигат, украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.