49

До 54

преди 1 година

В Геантамо Бей лежат статици хора БЕЗ СЪД и ПрИСЪДА даже!!!

48

тя

преди 1 година

ЕС подготви новите милиарди за Украйна , а пари за оградата няма ! Пускайте хората ,не ги гонете ,те са повече бежанци от украинците !

47

До 48

преди 1 година

Откъде знаеш, че лично Путин депортирал деца? Няма доказателства, те не ги показват! Ами ако децата са евакуирани от военните действия? Няма доказателства, този съд даже не е правил разследване в Русия! Само копира това което Украйна твърди! Пълна пародия на съд и закон..

46

тя

преди 1 година

Този измислен и ненужен съд си изяде хляба ,защото станаха за смях !

45

САЩ просто

преди 1 година

Не иска мир в Украйна! Те искат да унищожат Русия и ескалираха отново! Европа пак ще плати цената..

44

До 48

преди 1 година

Ами откъде знаеш че не е? Все пак МНС не е разследвал никога САЩ за военни престапление ..поради заплахи за живота и санкции от страна на САЩ!!

43

Това е войната 2

преди 1 година

Джордж Буш-младши изрече:"Има реално съществуващ Ислямски ФАШИЗЪМ".........А баща му Джордж Буш-СТАРШИ телепатично 1994 казал на Ислямските петролни шейхове:"прекратете кървавия геноцид над арабите без дом и без пари обвинени в некадърност и ги изпрайщаите на Меркел"............Има и расизъм на богатите мюсюлмани към бедните мюсюлмани още 90-те 20 век а дори смелчагите от фамилията БУШ Мълчат

42

Анонимен

преди 1 година

Путин е извършил военни престъпления и решението на (МНС) да издаде заповед за ареста му е оправдано>>> А къде са заповедите за арест на Буш, Обама и Клинтън, които също извършиха военни престъпления???

41

АнонимеН

преди 1 година

До Обама/ МОЖЕ ДА Е ПУСНАЛ И 260 000 БОМБИ В СИРИЯ И ИРАК НО НЕ Е НАСИЛСТВЕНО ИЗСЕЛВАЛ НАСЕЛЕНИЕТО КАКТО ГО НАПРАВИ ВЛАДИМОР И МИЛОШЕВИЧ! ОЗВЕРЯЛАТА ТЪЛПА ВЕЧЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ: ИСКАМЕ АРЕСТ ИСКАМЕ АРЕСТ ИСКАМЕ АРЕСТ НА ВЛАДИМОР НЕЗАБАВНО!

40

Обама

преди 1 година

Пусна 26.000 бомби в Ирак и Сирия и му дадоха Нобеловата награда за Мир!! Тоя съд е просто пародия!!

39

Няма двоен стандарт

преди 1 година

Значи руския агресор го осъждат, а на американския агресор му дават Нобелова награда за Мир и снимка на корицата на Таймс Мегазин?! Но всички са равни пред закона хаха :)).

38

Знаете ли защо

преди 1 година

Знаеш ли защо за 25 години този съд е осъдил само 4 африкански диктатора и нито един американски президент? Защото когато съда започна разследване срещу Америка за престъпления в Афганистан, САЩ санкционираха съда и прокурорите, замразиха им банковите сметки и ги заплашиха, че може да паднат от прозорец ( ако ме разбираш)... На следващия ден съдат спря разследването срещу САЩ...

37

Наgue Protection Act

преди 1 година

Ако някой международен съд осъди американски гражданин или го задържи в затвор, САЩ имат правото да нападнат този съд със всички възможни средства да освободят гражданите си!!

36

Анонимен

преди 1 година

Тая деменция е дал зелен светофар !

35

Анонимен

преди 1 година

Това мислят САЩ за МНС / една малка част от възгледите им/ -има основателни причини да се смята, че на най-високите нива на ръководството на Международния наказателен съд съществуват корупция и неправомерни действия";- МНС е пародия на правосъдие И разбира се - санкции му наблъскаха много Как тогава вчерашното му реение е правомерно

34

Анонимен

преди 1 година

Мосад може да го достави за 24 часа!

33

Време е

преди 1 година

Операция Бин Ладен 2!

32

Анонимен

преди 1 година

Тая мумия пък какво съска от гробищата???

31

OZZY

преди 1 година

Тук някои укроидиoти съвсем оскотяха.

30

Ха ха

преди 1 година

Значи когато този съд предприе разследване срещу САЩ за зверствата им в Афганистан, те наложиха санкции на служителите на съда.