184

анонимен

преди 1 година

до 196 народа да си плаща осигуровките и да не мисли кой доктор ще го преглеждаразбрах ти си доктор който не е също умен

183

Анонимен

преди 1 година

до 196 ти се опитваш да се правиш на умен но и на теб не ти се получава

182

Анонимен

преди 1 година

Ние ще гласуваме за ПП/ДБ за да няма!!

181

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен я се скрии ти ще си патиш скоро

180

Тоя

преди 1 година

престъпник що още не е съден и затворен?!

179

Анонимен

преди 1 година

До 189 Вместо да се правиш на умен (не ти се получава) , бъди благодарен,че заради частното здравно има хора като мен, които само плащат здравни осигуровки, но никога не ползват държавни здравни услуги, защото времето ми е ценно. А ти даже искаш да напъхаш всички в мизерията, където си и ти.

178

Анонимен

преди 1 година

До 193 Всички тия прекрасни дарове идват именно от рашката

177

"Експерт"

преди 1 година

Тоя вместо да търка наровете в затвор, пък било то и с лек режим, те му дават трибуна да ръси "експертиза" за пътя на страната! Ограбването на тая клета държавица и съсипването на производството започна с любезното съдействие на тоя псевдо политик!!!

176

Анонимен

преди 1 година

Требваше като Чаушеско тоя ама на не го направихме и са ръси мозък!

175

Мене

преди 1 година

Дай боже да се отклоним, за да довършим Беляне, блоковете на Козлодуй, да ремонтираме Павец Чаира, Да направим подобен на Южен поток и да спестим ораниченията на ЕС за развитие на страната.

174

анонимен

преди 1 година

здравеопазването трябваше да е само държавно защото хората казват лошо ми е а те казват първо заплатете таксата на касата това е недопустимо защото на човек му е лошо а те казват пъво заплатете таксата

173

Анонимен

преди 1 година

Американските военни бази-ВЪН ОТ РОДИНАТА МИ.ТЕ НИ ПРАВЯТ ВОЕННА ЦЕЛ НА РУСИЯ!!!

172

Пян_Гъ

преди 1 година

Другарю Костов, съжалявам, че навремето бях подведен от такива като теб - сектанти криптоко---исти. Интересът на България е НАД всичко. Така, както бяхме отклонени от СССР и Варшавския договор, така сега също можем да си променим ориентацията, ако това е изгодно на България, а не на САЩ, Влкбр. и т.н. Не трябва да имаме НИКАКВИ скрупули. Само интересът на нашата държава, ясно ли е???

171

Анонимен

преди 1 година

До Обикновен българин Не позна! Това е точно копие на обноските в САЩ и такъв е американския модел.

170

Анонимен

преди 1 година

Тоя какво плещи пак за някакво си "европейско развитие"?!? Няма такова. Това развитие е скапване, програмирано от САЩ и наложено от тях на васалите им, за да бъдат винаги под тяхно управление. България не само, че трябва да се отклони "европейското и разнитие" (планън Ран Ът) а да бяга далече от тези примамки. България трябва да работи за българско развитие.

169

Анонимен

преди 1 година

Трябва да излезем от Африканския съюз и да влезем в Европейския съюз, с неговите ставки на данъци и правила.

168

Анонимен

преди 1 година

Ако ще продължаваме да сме НА ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ И БЕДНОСТ В ЕС,не ни е нужно да сме в ЕС.

167

анонимен

преди 1 година

И все пак ще гласува за ПП-Де-бъ, макар, че каза в прав текст кой финансов министър ни вкара в това тресавище. Бе-з-у-мието във финансовата политика с цел привличане на немислещи избиратели, е сигурния начин за бъдеща трайна бедност и мизерия, а заемите са катализатора за срива. Преди години Сингапур отказаха многомилиардни заеми от всякакви финансови институции и сега са сред отличниците.

166

akudгхйк

преди 1 година

а ванката костов каза ли КОЙ има интерес от това да отклони България от европейската преспектива

165

мак

преди 1 година

Така нареченото европ. развитие за България означава ликвидация на земеделие, производства, образование, здравеопазване, на всичко. Изпълняване на наредби, които са изгодни на силните в ес, но не и за отделни членки. Клише, като европ. ценности. А Костов го помним с пестене от закуски и фондацийка на жена му, и по-добре е да се скрие, а не да ръси акъли.