45

30 годишен

преди 1 година

И аз в България работих в офис, но за да стигна до офиса вървях общо около два километъра и половина на ден. Защото за да стигна до офиса пътувах 30 мин.с метрото, още 4 спирки с буса и около километър и нещо пеша. И си бях физически доста добре.

44

Анонимен

преди 1 година

"Една по-сериозна контузия и ще ти се прекрати бързо кариерата в строителството." - една по-сериозна контузия и ще трябва да се върна в офис. Колко жалко. ;)

43

Анонимен

преди 1 година

да не сте по-вече нещо от белорус с това заглавие- гладни бг

42

Анонимен

преди 1 година

До 37 - Много поздрави на колегите ти по офисите дето на по 25 са дзен веган хърби тежащи по 70 кила с побелели коси и очила.

41

До 40

преди 1 година

Т.ъпако-казвам ,че ако бяха пенсионерите половината от населението държавата щеше да фалира. Нищо против тях нямам,казвам истината каква е.Всеки може сам да го изчисли.

40

ЧЪРЧИЛ

преди 1 година

Така е след като най - простото племе в Европейският съюз, пуши, пие и се храни нездравословно и в добавка вярва в конспирации и реши да не се ваксинира. П.П. Изключително се радвам на многото палци надолу, които ще получа. Това означава че стрелям в десятката.

39

Анонимен

преди 1 година

Единствената европейска държава, в която очакваната продължителност на живота е по-къса от нашата е Русия - 69 години. Средната величина за Европа е 77 години.

38

До 35

преди 1 година

Една по-сериозна контузия и ще ти се прекрати бързо кариерата в строителството.Не ми го хвали-и аз съм 80 кг в отлична форма на 50 години, ама бачкам в офис.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36. Какво ти пречат пенсионерите бе ? Родили са се, живяли са, работили са ти сега искйш да ги изтрепеш че ти пречат ли ? Ти нормален ли си бе ? За господ ли се имаш ?

36

до 36

преди 1 година

И на теб ще ти носим кръста

35

Космонавт

преди 1 година

До Някой си По коя нация да се равним? Имаме ли база за сравнение? Да не ми дадеш пример с някоя западна държава, че ще ми е много лесно да напиша с какво се хранят там и какво друсат. Мога да ти кажа и жените им какви ги вършат и как възпитават малките ***. Българите трябва да се научат първо на духовно развитие, градежа на тялото (бодибилдинга ви) да го практикуват нациите които се увличат по попкултурата. Най силен е този който се бори със земята.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35. Аха ... след топ-формата по строежите следва някой да те гледа като малко дете. е ги разправя тия на хора цял вивот работили тежък физически труд че ще ти се смеят на акъла

33

Анонимен

преди 1 година

Това е добре.В момента всеки трети е пенсионер и има огромни проблеми заради многото пенсионери. Ако имахме продължителност на живота като в Япония ,то всеки втори щеше да е пенсионер .И държавата бързо да фалира.

32

Анонимен

преди 1 година

"Свикнах с стоенето у дома, никаква физическа активност, 2 години работих у дома и само 3 месеца бях в офис, ставах късно и сега си бера гайлето." - 8 години изкарах по офисите... Болки в краката, врата, кръста... За щастие в 1 момент баща ми ме попита до кога ще работя неща, които могат да се вършат от момичета, което ме накара да се замисля какво правя по офисите... Преориентирах се и вече 3 години съм в строителството - 80кг мускули и топ физическа кондиция.

31

30 годишен

преди 1 година

Да тука всичко е уредено. Защото последния път ходих на кардиолог, защото имах болки в ляво на гърдите. И като отидох при кардиолога им казах, че имам болки от 5 дена в ляво. Те веднага ме приеха за изследвания въпреки, че имаше хора чакащи преди мен които имат запазени часове. От тая страна са точни. Но чужбината не е моето... В България бях физически и психически много добре. Със сърцето всичко ми е наред, слава Богу. Или почвам да си втълпявам, направо вече не знам...

30

Някой си

преди 1 година

Когато българина започне да спортува, да не бъде с нормално тегло / според индекса на телесна маса /, когато спре да преяжда на вечеря като прасе изпивайки 3 ракии със салатата, след това 2 чаши вино по 0,3 л. и да завършва вечерята с 2 бири най-вероятно ще започне да живее повече от сега. Когато се научи, че гащите в които е влизал на 25 години трябва да му стават и на 50 години със сигурност ще живее доста повече. Научете децата да плуват, запишете ги на спорт, научете ги на навици от рано!

29

Космонавт

преди 1 година

Заглавието е подвеждащо, става въпрос за български граждани, не за преобладаващия етнос - българи. Трябва да се отчете фактора "ла*ното в млякото".

28

Зозо

преди 1 година

Познавам едни безделници малко над 40 г. Тримата са с цироза от пиене, смятай ги 78-79 набор - неработоспособни

27

Космонавт

преди 1 година

До 13 В панел живее твоя род ве ратай. Аз живея в собствена къща с двор в рамките на голям град. Всичките ми роднини са дълголетници, какво ми дреме за някакви чалгари и мешилки? Гътвайте се, това ви е предназначението.

26

Анонимен

преди 1 година

Продължителност на живота и очаквана продължителност на живота са съвсем,ама съвсем различни неща. Очакваната продъжителност на живота се измисля от пенсионните фондове и се отнася за всички възрасти, като се започне с новородените, Така, както го давате, това не става ясно. Таблиците се правят по възрасти, отчитайки живите до момента.