76

Гешеффф

преди 1 година

Се намесва в изборите с абсолютни манипулации, които да влияят на простия електорат

75

Гешев я кажи

преди 1 година

Гешев защо превърна МВР в СЕКТА, и кой лъже редови полицаи с повишение срещу услуги!?

74

Пп дб

преди 1 година

Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо, заявява събеседникът и смущава Иванов, който в същото време предава на живо във Фейсбук.Чакай сега, че правиме, прекъсва го Иванов.Само да ти кажа, обадил се на Маджо, упорства другият участник, а Христо Иванов започва да Шшт-ка и да дава знак с ръка.После ще говорим, съгласява се другият мъж.

73

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Гешеффтурата върши...много работа. Само гдето не може да...обвини Асфалт Паша от Банкя,ама той е...дребна риба.

72

Анонимен

преди 1 година

Сега предизборно ченгетата ще се развихрят. Добре че хората вече знаят и не се връзват на плоските им номерца. Каскетя като възпитаник на Магнаурската школа сега ще покаже цялата си глу..., пардон прелест.

71

Анонимен

преди 1 година

Пищенето на засегнатите е голям.Кафява помия ,ала-бала.Нещо не ви е удобно май,ърм. Гешев ще ги изхвърли от играта един по един.Ристю Маджото,Киро Шоумена,Бобока и женка му,Мата -Хари.Също и Кокорчо и себеподобните му.Магнитски,та Магнитски.Той си изигра роалята и ще губи все повече актуалност,ако няма изкарани доказателства.Вижда се лобизъм и доноси и толериране на наши хора,правилните за нас.Накрая ще го докарат да се гордеят тези от списъка Магнитски.

70

Имаме Масов убиец

преди 1 година

Гешев хвана ли лудия Юлиян- ЧИКАТИЛО, знаем, че ти е семеен приятел от Пернишките години......!?

69

Дб пп

преди 1 година

Само да ти кажа, обадил се на Маджо, упорства другият участник, а Христо Иванов започва да Шшт-ка и да дава знак с ръка.После ще говорим, съгласява се другият мъж.

68

Софиянец

преди 1 година

Страх тресе червената мафия около Баце, Каскетът, Шиши, Хидроинженера, и т.н. Кремълското джудже сменя сферата на влияние - преминава от Баце към Зеленият чорап. ПП и ДБ ги няма в сметките и трябва да се премехнат защото пречат на картинката. Започнаха се хибридките - "България е фалирала", "имаме едни записи". Гледайте какво прави кремълската мафия, кой е враг за тях, и си правете сметка за кой да гласувате. Колкото повече губят власт, толкова по-отчаяни стават.

67

Анонимен

преди 1 година

Смешен си Гешефт - изтривалката на Боковата мафия!

66

Имаме си ЧИКАТИЛО

преди 1 година

Защо людоеда Юлиян Борисов Георгиев-Чикатило(над 20 убийства) е на свобода, същият се опитва да убие хора в град Бобов дол!?

65

1280

преди 1 година

Това е поредното доказателство защо бе направен преврата преди 2 години, кой го организира и плати и кой го изпълни. Нито Кремъл, нито Гешев са ви виновни, а вие самите щом продължавате да гласувате за тях и да вярвате на лъжите за пачки, кюлчета, кражби на асфалт и чували с пари. Никой не може да ви помогне, чалгата ви е превзела завинаги

64

Маджо

преди 1 година

Хубаво е , че поне вече знаем кого представляват - пп и дб

63

Анонимен

преди 1 година

Баси "сглобката" която изфабрикуваха на приципа "Една лелка каза"..нещо пишело...някакви флашки листчета.. А на записите и снимките на шефа ти и компания- за тях какво?

62

Пич

преди 1 година

Хахахаха, жалки мафията активизира Каскетът преди изборите. Вчера България беше фалирала, днес имаме "записи" :)))) Има ли малки деца, които да се вържат?! :)

61

Анонимен

преди 1 година

То си е цял албум, кога ще им е представлението - билети продават ли се или свободен достъп. В софия или на морето?

60

Защо го криете

преди 1 година

Гешев, Пернишкият ЧИКАТИЛО-Юлиян Георгиев защо е на свобода или живея в Паралелен свят и нещо неразбирам!

59

Анонимен

преди 1 година

И тук се трие яко,кой прочел прочел.Неудобни постове за ПП-ДБ не седят и минута,но олигфренски писаници се толерират.Смешници жалки.

58

Анонимен

преди 1 година

А бе какво стана с Магнитски и Влади Горанов, Гешев? Да не стане като Нексо, по които сте работили след сигнал от немските служби? Явно всичките са активирани предизборно да защитават кремълските слуги.

57

Анонимен

преди 1 година

Предизборната кафява пропаганда започна...КАК ТАКА 3ДНИ ФЛАШКИ ,ФЪРЧАЩИ ЛИСТИ,ИМЕНА СГЛОБЕНИ ФРАЗИ СА ВАЛИДНИ...И ВЪХ МАРИ МАЙКО АТАКА СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА,ПРОКУРАТУРАТА...ЗАКОНАА ДРУГИ ФЛАШКИ,СНИМКИ,ВИДЕО И ЗВУК НАПРИМЕР ЗА СХЕМИТЕ: МИТНИЦИТЕ,МИШО БИРАТА,"ТИ СИ ГО ИЗБРА" ,С 200 ..пълните долапи с по 500 и кюлчета отчисления ...на ЧЕКМЕДЖАН - КЕШЕФ - ТАМ КАКВО СЕ СЛУЧВА:- ОСВЕН КАРИЕРНО ИЗРАСТВАНЕ, НАЗНАЧЕНИЯ И ОБЛАГИ - КЪДЕ СИ БРЕ КРАЛ(Д)И МАРКО..