485

Бай Йоой

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо ще ни спасят!

484

Анонимен

преди 1 година

не им стига лапачката почват да ви стрижат

483

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

При положение че за 1,5 години имам инфлация (поскъпване на живот) 50+% което води със себе си повишени резултати от ДДС, и други данъци, е върха на некомпетентността от работещите в МФ да допуснат дефицит 6+%. А с тези фалшиви прогнози, Мс се опитва да сплаши българите да приемат по-серозна и висока данъчна тежест поради 2 причини 1. Желанието е да се продължи с поголовното крадене ! ИЛИ 2. По заповед от нашите "партньори" ще трябва да подаряваме повече муниции на Украйна за сметка на българите

482

Браво

преди 1 година

Нищо. Важното е, че тези които за няма 6 месеца почти не фалираха държавата се канят да са първа политическа сила. Ако народа ни го направи, значи наистина не е са всичкия си.

481

55

преди 1 година

Как няма да фалира след толкова крадене и лапачка за държавна сметка осъден няма нито един.

480

55

преди 1 година

Как няма да фалира след толкова крадене и лапачка за държавна сметка осъден няма нито един.

479

работник във завод

преди 1 година

Тука около Зпловдив където и да идеш ,бачкатор ,, заплататата е до 1500 лв чисто--1200 иначе картел няма ! И какво сега ,като стегнем коланите ще си бачкаме още колко години за 1200 лв ,ами тя заплатата всеки ден олеква ! Ние тамън си говорим ,че тези пари са нищо и те ти казват изпреварващо --на нищо повече не се надявайте !

478

Тези пък

преди 1 година

Ще трябва да се намали държавната хранилка и да се оптимизират разходите там. Прекалено много администрация и посредници на посредниците. За бебето мога да кажа, че компютърът е измислен вече!

477

ка няма да има така-

преди 1 година

-ва администрация като един шофьор ходи със една папка документи във себе си !Овчар не може да станеш ,ако не познаваш европейското законодателство във детайли ! Така обреминиха нещата че всеки трябва да има собствен адвокат ,счетоводитъел ,нотариус и психотерапевт щото иначе ще изкудкудяка !

476

1

преди 1 година

България има много разходи и малко приходи. Дори да разстреляме богатите и да им национализираме всичко,парите пак няма да стигат. Това се е случило през 1944/45 г. и резултата беше мизерия. Няма как 1,5 милиона работещи да хранят богато 5 милиона и то в държава без правителство, без парламент,управлявана от кироленчета и зелени чорапи дето един ден работа нямат в живота си и един лев истински пари не са изработили. Отиваме към фалит с бързи стъпки,който има пари да ги тегли и обръща във валута

475

Читател

преди 1 година

За създалота се ситуация имат вина не само ГЕРБ и особенно шарлатаните от ПП и ДБ. За цялата тази бъркотия допринесоха и решенията на ЕК-разбирайте онова гестапо Урсулата, оня Борел, Мишел и всякакви други джендърски американски ***. Техните решения решения наложени на България според някакви опорки за единство са не по-малко деструктивни за ситуацията в държавата ни. Уж ЕС беше съюз за свободно движение на стоки и хора, а то все повече заприличва на СИВ и Варшавски Договор.

474

на 504 заглавието е

преди 1 година

ролята на БГ администрацията е ! -но ми го изтриха ! Това ми е виждането бе триачо .естествено винаги има изключения !

473

Анонимен

преди 1 година

--страцията е : да пие кафе ,да се мота деня да мине ,да споделятр рецепти за отслабване ,да мотат хората ,да мислят как да тормозят и изцеждат хората и като дойдат избори да идат да гласуват за герб !Че всичко да си продължава както си е било заплатка ,премиика дебела пенсиика ! А някой и по 25 заплатки преди ранното пенсиониране !

472

шопендар

преди 1 година

радеф разсипа държавата с един вдигнат юмрук------какво ли щеше да стане ако беше вдигнал и другия юмрук,колкото пъти комунистите влезнат в власта--толкова пъти разсипват държавата.А ГЛАВАТА НА БЪЛГАРИНА НЕ УВИРА,А СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВСЕ ДРУГИ СА МУ ВИНОВНИ

471

Анонимен

преди 1 година

ГЕРб-Радев фалираха България!!!

470

до помня..

преди 1 година

Истината е че на дядо ми като се родяха от 5-овци 5-агнета три остави за празниците ,а другите 2-ги продава на ,,Родопа ,,-- така беше и със телетата едно на нас едно за ,,Родопа ,, по този начин хем ние не висим постояно по магазините хем месото във тях по хубаво и повече ! Сега като пенсията ти е 400лв как да си помогнеш като до тебе комшията ти работил във Испания и пенсията му е 2000 лв и на него не му се щяло да му мирише на крава ? Станахме европейци и се изкривиха нещата !

469

Радослав

преди 1 година

Имаме 2 милиона пенсионера, 2 милиона "социално слаби", 1 милион държавни хранилки и почти 1 милион които да изхранват тия 5 милиона! Няма как да излезе сметката! Ще се вдигат данъци, че да не фалира държавата 1 милион реално работещи ще трябва още повече да затегнат колана! Единственото спасение е ИНДИВИДУАЛНИ ПАРТИДИ за всичко! Който, колкото е внесъл, толкова да ползва!

468

Радослав

преди 1 година

До неуките които плюят по Радев и служебният кабинет: 1. Научете най накрая, че България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА! Президентът няма никаква вина, че 100 партии са некадърни не могат да направят правителство! 2. Бюджета се гласува и приема от парламента! Ако има някой виновен това са партиите, че приемаха и гласуваха помощи на калпак, вдигаха заплати на чиновници, пенсии и всякакви други предизборни агитации! 3. Имаме цял рояк от дублиращи се агенции и комисии които само плюскат!

467

Помня

преди 1 година

До Тука не става 483 При Живков почина беше направи си сам/срам / . Сега не може да се самозадоволяваш с храна. Кой ще купува от Кауфланд ?И немеца хляб трябва да яде.

466

Честито

преди 1 година

Толкова могат знаят служебните червени на Радеф съсипан държавата