166

Хахаха

преди 1 година

Да се биеш за мародеронасилническата армия срещу жени и деца и накрая WC недоимперията и дреме за будалите. Добре че българите винаги са били толерантни и благородни та събрали пари да си приберът сънародника. Иначе Захарчевата, Мутрофанова, и Рогозиновия плюеха и заплашваха България. Вижте се ве цял свят ви се смее на клошармията. То ваще загинали не си прибирате, да не плащате на близките им, та този несретник ли ще приберете. Бог да го прости!

165

Учуден

преди 1 година

Ами как така не са могли да го излекуват в Москва ? Нали там са най-големите специалисти вс света ? А и той се е бил за руснаците!

164

Анонимен

преди 1 година

До 177 Каква лада бе някой твой сънародник да не гушне някой колело Украйна.Май трябва ние да намерим начин да ви изгоним.

163

Анонимен

преди 1 година

И аз имам приятели, бивши воени от мисиите в Ирак и Авганистан, които в момента са в Домбас и работят за Вагнер. Казват, че българите са много ценени там и им плащат двойно от другите наемници защото са работили за НАТО и САЩ, участвали са в техни упения и мисии и знаят как те действат. А и разбират Руски, което било голямо предимство. Поне трима знам че със сигурност да във Вагнер, за някои други са слухове, но мисля, че и те са там.

162

Памет

преди 1 година

Тоя загубеняк е българско комунист , който е отишил с идиотската идея да помага на руснаците да убиват невинни хора в чужда държава ! Няма ли да му сложат паметник до паметника на Съветската армия ?

161

Анонимен

преди 1 година

Ясно, Русофилчето се бие за Кремъл. Време е да последват примера всички Български русофили да се бият за Путин и техния успех в Украйна

160

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 174 . ЕС не се бие за себе си а срещу себе си! Думата "Европеец" означава американски роб от изчезващ вид!

159

Горкия

преди 1 година

И той като мобиките чака да събират пари.Великая империя, първо ограби армията си после я прати на война. Абе Айоул къде ти беше акъла бе? За яхтите и дворците и банковите сметки на Запад на кремльовските негодяи. Най-опасното руско оръжие се оказа телевизора, уврежда сивото вещество дори на тези, които го нямат! Ей такива като този, буряти, дагестанци, калмики, хора от депресивните райони. Каквото търсил, това намерил. А че го пратили в Виена е фейк. Щом му събират пари.

158

Анонимен

преди 1 година

ходил да се бие за русия срещу ЕС, ама като стигнало до умирачка се сетил че е гражданин на ЕС та отишъл да го ремонтират у Виена и нормално, когато преди това са те лекували руски военни ветринари, никой неможе да ти помогне, и сега дружките му рИват дайте пари да го приберем и погребем, ми искайте ги от Митрофанова, то че бела Лада нема да види е ясно, ама баре да му платат погребението на човека

157

Анонимен

преди 1 година

Великан! Човека е бил идеалист, воювал е за правда не за пари! Такива хора са рядкост!

156

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО не съм с две родини,а не харесвам хора,които оскверняват български паметници,горят българското знаме,а сега лъжат и даже са нагли.А човека може би е видял нещо което го е накарало да направи същия избор и е застанал на страната на ,която е прецени,че трябва да застане.Не го е правил за пари за земя,а за хората.Да не харесвам украинци,защото това което се опитват да правят не е достойно за уважение.

155

Анонимен

преди 1 година

Ваксиниран ли е със Спутник V ?

154

Анонимен

преди 1 година

Всичко подробно е написано във фейсбук. Лекуван е в Москва и във Виена !!! Там във Виена е починал от раните си. Не мисля че лечението особено във Виена е без пари напротив доста скъпо е.. Стига лъжи и инсинуации. Прекалявате ! Направено е всичко възможно да бъде спасен. Вие хора ли сте ?

153

Равносметката

преди 1 година

Тръгнал за нова бяла лада, а получил билет за последния концерт на Кобзоня.

152

Анонимен

преди 1 година

така е в Рашистката Федерация, за "героите" нема ни лечение, ни транспорт до родното място, ни погребение........

151

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са го лекували първо в Москва а после във Виена !!! , където е починал. Според сорросоидчетата това да не би да е без пари. Укрите го убиха !

150

Анонимен

преди 1 година

До 154:А ти не четеш ли бе шнорхел ,че е там от 2017г,а не в руската армия,и е преместен във Виена от негова позната.Кой какво,да поеме.

149

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са го лекували първо в Москва а после във Виена , където е починал. Според сорросоидчетата това да не би да е без пари. Укрите го убиха !

148

Анонимен

преди 1 година

Съжаляваме за момчето но баба ми ли го прати там.

147

Сата НАТО

преди 1 година

До Сата НАТО ти май си такъв,ама нямаш смелост да отидеш и да си отстояваш позицията -----////------- Май съм какъв? Май съм слушал 30 години фантазиите на такива като тоя, как са най-великите. Човек с две родини, едната от които се опитва да подчини на другата. И понеже останалите не им уйдисваме на тьпотиите, сме били предатели, рийш ли...