8

Анонимен

преди 1 година

Гледам че пак много не разбират - това ще е поредната тежка брадва за малките магазини. На тях ще се отрази тежко и ще доведе до затваряне на някои. Понеже едни разходи има магазин в центъра под наем, други са на Лидъл в собствено хале в покрайнините. Накрая пак ще подсилят монопола на големите вериги.

7

!!!!!!!!!!!

преди 1 година

В САЩ няколко пъти налагат таван *** цените и спират фалита си, инфлацията. Последен Никсън го прави. Вечерта обявява по радиото." От 8.00 часа сутринта, всеки който вдигне цените на продукцията си, ОТИВА В ЗАТВОРА МОМЕНТАЛНО ! И инфлацията спира. Този е слуга *** бизнеса, на кожодерите ни. Маам..ти и ***

6

Анонимен

преди 1 година

Западните хиени ще ядат толкова, колкото им позволим и дадем. Те изяждат всичко и нямат наяждане. Ще ги сложим на здравословна диета. И те да са здрави, и ние да не бъдем ограбвани хищнически от тези западни хиени. Кучето и хиената скачат според тоягата. Никога няма да чуем от западните хиени - стига, нахраних се.

5

Анонимен

преди 1 година

Запомнете едно, няма начин държавата не е част от тази схема, плана още когато Асен Василев беше министър е да се помпа всичко максимално да може да папкат повечко ДДС, цените са високи от 1 година вече, сега симулират нещо да замажат положението но е късно.

4

Ужас

преди 1 година

Няма думи за този и Д.и От. Радевите ни довършиха

3

Анонимен

преди 1 година

Ок, няма да има таван на цените, щото видяхме какво стана в другите държави, а някъде друга такава простоттия като "таван" на надценките някъде пробвало ли се е или ние ще сме първите? А глоби?

2

!!!!!!!!!!!

преди 1 година

От болен, пи болен.

1

Анонимен

преди 1 година

Таван на цените = празни рафтове.