27

Анонимен

преди 1 година

Tова не е достатъчно просто цените да се намалят два пъти и да се сложи край на спекулата заради ,която не ни допуснаха в еврозоната а освен това нелоялните търговски практики да се наказват със... Бой!

26

Анонимен

преди 1 година

Таван на надценката не е таван на цените. Хайде да различавате нещата.

25

Анонимен

преди 1 година

Има си статистика - в богатите държави в ЕС инфлацията е два пъти по-ниска от инфлацията в бедните държави, като даже и цените в богатите държави са по-ниски от цените в България. Отворете учебниците по икономика и отговорете защо е така. Ако в учебника няма отговор, значи учебника е грешен.

24

Анонимен

преди 1 година

С таван на цените много от тези стоки ще изчезнат. Търговците не са балами. Търговците се уядоха. Ще скрият стоките с таван на цените и ще се завихри спекула.

23

Анонимен

преди 1 година

В България инфлацията е заради ниските доходи. Лъжат ви, че ако се вдигнат доходите, инфлацията също щяка да скочи. Точно обратното е, ще спадне. По-бедните държави в ЕС имат по-висока инфлация от по-богатите, а според "великите теоретици" трябва да е обратното. В богатите държави има повече пари, а не в по-бедните.

22

Анонимен

преди 1 година

Какво ще правят на тия тавани.

21

Анонимен

преди 1 година

До На Боко Чесмеджето Банките могат да издържат само ако има хиперинфлация на имоти и цени. Спаднат ли сичко ще фалира и изгарят заемите.

20

Анонимен

преди 1 година

Откриха вода на Марс и сега ВиК обмислят варианти, как да го начисляват към месечната ни фактура.

19

Анонимен

преди 1 година

Една патka мислила, мислила и умряла.

18

Анонимен

преди 1 година

До На Боко Чекмеджето Сега $ е вързана и дигат цените. Примерно кило сирене ще е 20 $.

17

Анонимен

преди 1 година

*** народ ей,***!Абе отворете един учебник по икономика бре овце такива!Инфлацията поскъпването на всичко в тоя живот е СЛЕДСТВИЕ на повече и повече ПАРИ в икономиката и в живота ни.Тези пари ги бутата правителствата и банките с раздаването на кредити и така ни обезценяване нашите доходи,заплати,всичко!После ни лъжат с вериги,спекула и ала бала!Осъзнайте се овце такива!

16

програмис

преди 1 година

Аз ям кремвиши и цените не ме бъркат

15

Анонимен

преди 1 година

Ще си делят тавана с адвокати и дупетати и пак ще правят добра печалба. А народа ще плаща както без таван.

14

Анонимен

преди 1 година

Повече от 10 г. България се съсипва и разграбва. До сега поне не смееха да пипат енергетиката, но вече и там тръгна реорганизация, което означава само едно, съсипване от хора които са назначени може би за това. Не може хора дошли вчера да имат поглед за работата на такава огромна структура, каквато няма друга. Електрохолд, EVN и подобни са едно мъниче пред националната енергетика.

13

Анонимен

преди 1 година

Нали виждате какво става ?Две години надуха с трилиони евра икономиките на ЕС ,сега ни докараха инфлация,вдигат лихвите и ще ни докарат и криза,в Щатите две банки гръмнаха за една седмица,акциите се сринаха,имотните пазари,колабират,който има кредити ще реве с кървави сълзи,защото тези цени ще ги смачкат само със скъпи кредити и смачкано търсене и счупена икономика

12

Анонимен

преди 1 година

Добре де все още ли има хора,българи които да вярват в тези лъжи???Инфлацията,цените,поскъпването се надуват САМО С ПАРИ!!!Повече пари през кредитирането на банките,повече пари през програми,помощи,субсидии...всичко това помпа цените,а тези които го правят ЛЪЖАТ хората !!!

11

Анонимен

преди 1 година

Престъпници,Не таван на цените,сложете таван на харчовете защото тези харчове бутат инфлацията в небето.Банките също помпат в тандем с Вас цените през кредитирането,За Бога народа няма ли как да Ви изпита всичките с мощен шут и да се приключи веднъж завинаги!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Спокойно бе райя, скоро идва лятото, ще има евтини тиквички и картошки

9

Анонимен

преди 1 година

Даа 20 годишните се радват на социалистическите дивотии, а 50 годишните си знаем че ще има опашки по тъмно пред магазина за едно мляко и един хляб и че ще се завираме по страничните улички за сирене от нечий багажник. Явно уроците се учат за едно поколение и после трябва отначало.

8

Идеалист

преди 1 година

Не осзнавате ли, че т.н. Държава се радва на високите цени, заюотото взема много ДДС. Другото са представления за загриженост.