78

Анонимен

преди 1 година

Оооо няма да забравим...В ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, мястото на русия изглежда ще е само като един горчив урок...за ЛЪЖИ, МАНИПУЛАЦИИ И ТАЙНА, НО ПОСЛЕДОВАТЕЛНА АГРЕСИЯ!!!

77

Анонимен

преди 1 година

Да! Както и тук отново ще благодаря на братята руснаци!

76

098

преди 1 година

До Анонимен77. Договора от Сан Стефано е сключен само между Русия и Османската империя и е предварителен. Договора е за запределяне на влеяние между две империи. Според този договор България нито е свободна нито е независима. Княжество България остава васално на Османската империя и е под руска окупоция. Вие русофилите не е зле да го прочетете. Договора е доста кратък и за България се говори само в две от точките, така, че дори русофил може да го прочете.

75

Анонимен

преди 1 година

няко итака и не искат да резберат, че санстефанският договор е прелиминарен, иначе казано - предварителен. Това го прави обречен на преразглеждане. Но се превръща в част от нашата национална митология. Русия ни дава, ама Запада не ни дава. Дръ-дрън. Русия има таен договор с Австро-Унгария отпреди войната, в който черно на бяло е написано, че няма да има голяма българска държава и тя няма да има излаз на Бяло море и да обхваща Македония. Но все ще има наивници да вярват в руските митове.

74

Предателка

преди 1 година

Българите са дали на руснаците азбуката.И сега в момента има 3 паметника на Кирил и Методий в Русия.Българи са първите свещеници, които са учили руските царе на християнство. За награда Кремълският Жужак обяви България за враг и кагебето обяви смъртна присъда на Български журналист , който критикува фашисткия режим в кремъл.

73

Ехооо

преди 1 година

Знахарова я обясни щ.о трябваше България да плаща за "освобождението" си?????

72

пфффф

преди 1 година

Тоя биологичен *** как има смелостта да говори от името на всички българи?Марче, ай пий си водката и не говори от името на българите!45 години ви търпяхме вмирисания ботуш айде стига токова!

71

Анонимен

преди 1 година

Аз знам един неоспорим факт след санстефанска българия, берлинския договор разцепва българия на две след като първо и отнема 60% от санстефанския договор под договора са се подписали всички западни държави Санстефанският договор изостря отношенията между Русия и останалите Велики сили. Споровете между тях са поради неспазването от страна на Русия на предварително сключените тайни споразумения с Австро-Унгария по-специално Райхщадското В австрийския вариант на текста името България изобщо не се среща

70

Анонимен

преди 1 година

Има по-хубави рускини, тази може вече да се пенсионира в кремъл, свърши добра работа.

69

Волжки Българин

преди 1 година

Я кажи другарке, защо не разрешавате на Чувашия, Татарстан и Кабардино-Балкария да си върнат името Волжка България и да се наричат Българи каквито и са??? Защо Тамошните Българи са били подложени на изтребление и разселване са били насилствено преименувани на татари. През XX век републиката е просъществувала за две години под името Булгарлък. ЗАЩО Л.и.ц.и.м.е.р.ке!!!!

68

Анонимен

преди 1 година

Захарова навремето вдигна сватба в Ню Йорк. Не се ожени в Москва.

67

Анонимен

преди 1 година

Българин е най-добре да не ходи в Русия. Там жените са като мечки-стръвници, ще му се качат на врата само и само да избягат от путинския рай. Руските жени са като тая Захарова, и тя мечка-стръвница. А българските жени не харесват руснаци, защото не си представят живот с пияндурник.

66

Късата памет

преди 1 година

До Българин. Напълно сте прав. В България няма една паметна плоча на президента на САЩ Уудро Уилсън, чиято реч пред страните от ньойския договор предотвратява разпадането на България и подялбата и между Гърция, Сърбия и Румъния. Самата реч, аз поне не я намерих на български език, което е направо престъпно. Въпреки , че преди да стане президент Уилсън е университетски преподавател, познанията му по българска история са впечатляващи.

65

Анонимен

преди 1 година

Тази ще трябва да я сменят с някоя по-арна, че одъртяла.

64

Анонимен

преди 1 година

Българите не ходят в Русия за да не се разочароват. Нека да им остане като една мечта.

63

Слава на Геройте

преди 1 година

Слава Русия Слава братски Руски народ!! Победата е нейзбежна братя!! Победата над фашистка Украйна и нейният господар САЩ ! Поклон пред Руските Герой

62

До 65

преди 1 година

Това го искаш щ.о.т.о в русия нема ни един българин емигрант...хахаха...м.а иначе много ви харесва там!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Сега да им обясня малко на некои индивиди цала европа щеше да носи фесове ако русия не водеше 69 години войни с турция спирането на турция до виена е заради започването на тези войни През 1547 година император Фердинанд I е принуден да признае османската власт в Унгария 1560 почват рускотурските войни

60

Е от такива педераси

преди 1 година

сме на този хал! Автоматично трябва да се забрани на българите в чужбина, пребиваващи там над 5 г. и плащащи данъци в чужди държави да гласуват за избор на парламент у нас!

59

Анонимен

преди 1 година

Нюрнбергския съд осъдил 14 човека. А Народния съд в България осъдил 10 000 българи от които 3 000 на смърт.Нема лабаво. Е как да не сме признателни на Съветската армия.?