645

Ботоксното

преди 1 година

ся като си тури още ботокс, кат нахлузи буйките с още по-високите токчета, кат тропне с малките си крачета, ще видите тогава едни подигравки.

644

Лагер Козелск ..

преди 1 година

До Радослав Муждудругото ,досега са открити останките на около 700 поляци и всичките са военни участвали в избиването на над 80 000 хиляди червеноармейци ,пленени край Варшава ,след тъпотията на Ворошилов и болшевиките . А знаеш ли откъде идва армията на генерал Андерс ? От СССР ,през Иран .

643

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ..ДО 25 ДЕКЕМВРИ ..СИРЕЧ ДО ПРИКЛЮЧВАНЕ И ПОДПИСВАНЕТО НА МИРНИЯТ ДОГОВОР В ПАРИЖ ,НАЛИ ? ЩОТО 2 ТУРСКИ КОРПУСА С 400 000 х. АСКЕРИ ЧАКАХА ,ЧЕ И ГЪРЦИТЕ ТОЧЕХА ЗЪБИ ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,НАЛИ ?

642

Анонимен

преди 1 година

Българите правим много точно разграничение между руските паметници и съветските. Първите са над 400 в България и никой не иска те да се махат. Но със съветските е друго и те нямат място в нашата страна, защото нормален народ не може да почита окупаторите си, които са му донесли червената чума, от която още не можем да се оттървем.

641

Анонимен

преди 1 година

Съветската окупация на България продължава от 8 септември 1944 до 25 декември 1947 г. Окупационният корпус е от 50 хил. души, които са изцяло на издръжка от българския бюджет. Яли, пили и се веселили на народния гръб толкова, че дори комуниста Трайчо Костов не издържал и протестирал. Затова Сталин наредил да му спретнат едни бърз процес и Трайчо се пренесъл в маркс-лениновото царство. Този паметник е позор, доказателство за раболепие и национално унижение и екрайно време да бъде демонтиран.

640

Радослав

преди 1 година

До атакомулето: това е общото на латинското клане с Полша през ВСВ! Я виж, че това предложение за махане на ***, е подкрепено от Гроб, които са комунист до комуниста! Сигурно половината гробари са били бивши протежета на дядо ти в партията предложени лично от него за назначения и червена книжка! Та това сте вие, *** без корен, днес американороби, утре туркороби, по нататък и китайкороби ще станете, само да сте на лапачката!

639

Радослав

преди 1 година

До атакомулето:клането в Катинската гора атакомуле е 1939г. когато СССР пленява остатъците от полската армия, избива ги и ги закопава в общ гроб, намерено е от нацистите и е определено от тях като военнопрестъпление!След 1945г.,по нареждане на Сталин в нюрнбергския процес клането при Катин е вкарано към дългият списък със престъпления срещу човечеството на соц режима които удобно се мятат в скута на нацистите и набеждава тях, чак след разпада на СССР,си признават, че реално е тяхно предтъпление!

638

Радослав

преди 1 година

Да атакомулето: драга издънка на соцсган, тия които заслужават да наричаш кравари, са твоята рода бе, соцговедо! До ония ден се целувахте по сборищата на БКП по светлият пример на бай Тошко и Брежнев, а днес ги плюеш, но те са ти рода!Същата безгръбначна, предателска *** като теб потомственият русороб!Единствената разлика между теб и тях е валутата в която ви плащат!Ясно ли ти е бе? И на двете страни ви се подават червените книжки от джобовете! И делите една трапеза всяка вечер защото сте рода!

637

Радой Ралин

преди 1 година

От това велико семе се родило долно племе !

636

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Всеки, който иска да разбере каква е ролата на СССР спрямо Полша през ВСВ. Ясен си. Хайде, че и днес май някой е отишъл "на гости при приятелки". Всеки ден ли бе? :)

635

879

преди 1 година

Съветската армия окупира България. Във всички документи от преди 1948ма година се използва точно думата окупация. След това кремълската пропаганда със съдействието на БКП измислят освобожвонето и забраняват да се говори за съветска окупация. Тоя паметник не е за музея , а за бунището. Само болен мозък може да постави паметник на тези които избиха 20-30 000 българи без съд и присъда

634

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 775 Русофилите в България винаги са били едни и същи: слугуват на господарите в Кремъл независимо кои са: безгранична преданост на географското понятие, няма значение какво стои зад него. Уникално е в световната история. Повечето идеологически съврзаности имат някакви принципи. При русофилите такива няма, защото робството е безусловно състояние.

633

Анонимен

преди 1 година

Руската армия ни е освободила. Съветската армия ни е поробила.

632

Анонимен

преди 1 година

Русофил... русофил... русофииил ме гоони, кайман. Ох, сбърках, текста, нищо де. Царска Русия не съществува от 100 години, май френд. Нищо общо няма със съвременна Русия, нищо общо няма със съвременни "русофили". Пробвай да разбереш. Да де, има малко общо: и тяхната парична единица се казвала "рубла".

631

Референдум за София!

преди 1 година

Точно по тоя въпрос трябва да се питат жителите на град София. И който загуби референдума, да си трае и да приеме решението на болшинството.

630

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 770 "Какви "русофили" те гонят, бе, 767? Говорим за Царска Русия от преди 150 години" За платените от Русия "родолюбци" в България, как "кои"? Имало ги е преди 150 години, има ги и днес. Плащанията си вървят. Дали ще са рубли, постове, привилегии, избягване на наказания за извършение низости или нещо друго, платежните средства, които Русия използва за да се разплаща с въпросните са без значение.

629

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "За кое се правя, че не съм разбрал" За Катин и връзката му с втората световна война и лъжите за ролята на СССР като "освободител" в Полша. И е очевидно, тъй че, както казах, вече си ясен. Сега кажи защо хем го смяташ за задължително да браниш със зъби и нокти руските военопрестъпници, хем се криеш, че го правиш. Нали за теб е въпрос на дълг и чест, защо се криеш?

628

Анонимен

преди 1 година

Какви "русофили" те гонят, бе, 767? Говорим за Царска Русия от преди 150 години. Век и половина! Кви русофили, кви пет лева? Толкова ли ти е промит полу-мозъка? И освен ти казах: казава се Цар Освободител НЕ защото ни е "освободил"!

627

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Вече съвсем убеди, че се правиш на неразбрал. На тоя етап си напълно разкрит. Сао едно не мога да разбера, като сте толкова горди да слугувате на руснаците, що се криете, че го правите? Нали сте горди от тоя факт?

626

Alex

преди 1 година

Аре, Лавро - бегай - легай :) кисс!