73

Анонимен

преди 1 година

До 83 Кое завоюва като хората от Донбас не искат да са част от една една пропаднала държава.

72

Анонимен

преди 1 година

Много си е добре запада. Да не са мишки като вас?:) утре като падне Украйна след 10г кой ще е следващия ? Унгария? Полша ? Румъния? Литва? Латвия ? Кой? Може ли малката бедна Унгария да гарантира сигурност на всички нас ? Ако не можете си трайте там клоуни . Въздухари

71

Канбарев

преди 1 година

Във военнна психоза изпадна кремълското жуже и когато му рапорят окончателно резиновата попа, във психоза ще изпаднат унгарските му любители, както и родните такива. Русия не можела да бъде победена на бойното поле? Защо? Защото кремълското жуже ли каза така? Ами той каза много работи които стават точно на обратното - нямаше да вдига пенсионната възраст, нямаше да има допълнителна мобилизация, демилитаризация на украйна и много други неща които не постигна.

70

Анонимен

преди 1 година

До 78 Така ли,а я да видим какво правят украинците тук обикалят и ръсят глупости да настройват хората, както и зелето обикаля и проси и защо мислиш,че не му се смеят зад гърба.А в Индия кой се е смял .Ми залата не е била пълна с индийци,ас представители на държавите дето дават оръжия на украинците.Ама да им пуснем документалния филм,"Пътя към Славянск" да видим дали ще се смеят или още куп документални филми на френски журналисти.Ми смеят се защото така им изнася и по този начин се прикриват.

69

1

преди 1 година

Украинците защитават Родината си от руските фашисти. Не искат да бъдат отново подруско робство.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Ти ли говориш за "истината" дето подкрепяш Тръмп, който онзи ден каза 23 опашати лъжи в една реч. Вече публично ви се смеят даже "партньорите" ви.

67

Анонимен

преди 1 година

Русия р фашистка държава тръгнала на завоевания. Факт.

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 Предложението ти се отхвърля. В "руската територия" скоро сами ще се трепете и скачате един на друг. Другия вариянт ви е тотална тирания, в която сте в момента. Западът само трябва да стои отстрани и да защитава Украйна. Вие сами ще се срутите, като едно време СССР след Афганистан.

65

Анонимен

преди 1 година

А идеологията на запад викаш не е навлязла в училищата и детските градини и университета.Опитай на запад да кажеш нещо нормално в университета и ще завършиш зле.Опитай да имаш мнение и вече ще си популист,тръмпист,путинист и бог знае какво ще ти налепят.Не, драги , истината е отдавна унищожена на тази планета.Вълнуват ги само парите, а там където са единствено парите -няма нищо друго.Поради тази основна причина света е вече прецакан и огромен дял за това имат западните пс....ти.

64

Килифарев

преди 1 година

Руснята освободи Донбас, най-вече от мъжете в млада и средна възраст, а тези които останаха сега се изтарикатиха и пращат на предна линия подкрепленията от чмобики. В нета е пълно с видеота където чмобиките хленчат на путин че са ги излъгали че ще стоят в тиал а ги пращат на убой. Колкото до 2014та, в украйна са се случвали кофти работи, къдто кой е крив и кой прав е трудно да се каже, но към 2022та конфликта беше на практика затихнал и путин нямаше повод за война.

63

Вън

преди 1 година

украинските фашисти!

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76 "Не руснаците обикалят света и настройват хората срещу някого с измислица." Това е ОСНОВНОТО, което руснаците правят по света. Затова наскоро на Лавров публично му се смяха.

61

Анонимен

преди 1 година

До Ковачев спести си опорките на ЦИПСО и погледи украинските зомбита.Не руснаците обикалят света и настройват хората срещу някого с измислица.

60

Ковалчев

преди 1 година

Руския фашизъм е номер едно в момента. Надминават в много отношения Хитлер. Пропагандата е навлезнала дори в дестките градини, при такъв факт за останалите подробности на фашизма който изповядват няма нужда да говорим, а руското мужик има единственото право да умре на фронта или да гние в панделата за отказ и всичко това за кефа на кремъслкия жужак. Колкото до фашизма украйна той е не повече от при нас, винаги има по някой изтрщял който изповядва крайни идеологии, а в русия такива също са много

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Втората световна война я започнаха СССР и хитлеристка Германия, като нападнаха заедно Полша. После СССР нападна и Финландия.

58

Анонимен

преди 1 година

До 80 Е я кажи за режима в Киев и защо хората се разбягаха още през 2014 към Русия.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 За кого точно говориш? Дай примери.

56

Анонимен

преди 1 година

Така беше и с ваксините и с останалите психози.Спомнете си хипи движението, ами СПИН.Не искам да припомням ПСВ,ВСВ и останалите лудости в историята.Истината е, че истината почти никога не е правила впечатление на запад.Колкото повече лудости, толкова повече пари се печелят там.Другото няма значение.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 Дай 14те белега на класическия Фашизъм, да видим дали режима в Москва е фашистки.

54

Инфо

преди 1 година

"В Артемовск окопите са буквално осеяни с телата на украински фашисти.