368

Анонимен

преди 1 година

Англя може само да бие Фолкленските острови и от 80 г. нямат победа.

367

ХА ХА ХА

преди 1 година

То цялата им държава е 60 години назад, те се притесняват за танковете

366

до 410

преди 1 година

Ми виждам, че "знаеш" точно колко танка са били унищожени на фронта! Явно си от разузнаването или пък "имаш" някакви вътрешни информации! Даже знаеш, че само 1 танк Т90 бил унищожен на фронта! ми да не си шойгу? или путин? щото така като пишеш и оставам с вчепетлението, че даже знаеш и къде е оцелен тоз Т90! Та дай малко повече инфо! Щото аз пиша в нетя унищожени Т90 в украйна и ти да видиш излизат бая бая бая клипчета! но ти си кажи за твоята информация! :))))))))

365

хехе

преди 1 година

До АнонименАбе има доста снимки на унищожени Т-90М и всички са различни, явно много ги удрят с тия ескалибури и ги повреждат.Има и няколко пленени - има клипчета с украинци, които ги управляват, а Украйна не е купувала такива танкове...

364

Калашников

преди 1 година

През ВСВ при Курската битка Т34 раздроби прехвалените пантери , с които швабите мислеха , че ще спечелят войната , та май пак ще се повтори тази картинка !

363

Анонимен

преди 1 година

До 404 И къде си го видял това,къде има Т-90М унищожен от джаверин,никъде и знаеш ли защо.Защото него изобщо не можеш да го приближиш с джавелина,защото има камери за нощно виждане и термокамери,а с активната защита щтора веднага хваща дали е прихванат от джавелин или подобни ПТУР.И до момента няма нито един унищожен от джавелин Т-90М.Т-90М има от средата на октомври на бойното поле масово.Има само един унищожен и то екипажа си го е унищожил защото е бил ударен от Ескалибур и е получил повреда.

362

"Обикновен бълг

преди 1 година

Чакам да прочета кога е произведен Леопард 1, който пробутаха на укропите? И с каква "страхотна" бронезащита разполага?Предварително благодаря. :) :) :)

361

Милен

преди 1 година

Когато излязат индийските анализатори, сме сигурни за две неща. Първо, доматите пак са свършили и второ, руснаците пак тепат яко украинците.

360

До 405

преди 1 година

Ми как да ти кажа, тука идеше въпрос за това дали имало добри и лоши коли! Не ставаше въпрос за това дали ги харесваш или не! То някои си харесват и трабантчето, лошо няма, но ...

359

До 403

преди 1 година

Ми путинофил си! А путинофиля е предател и *** който НЕ знае и НЕ може но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! В твоя случай обаче ще добава и НЕ може да чете! та първо се научи да четеш! После се научи да четеш с разбиране! :))))))) бе как пък не се намери един продажник като вас малко от малко да може и да знае бре!!!??? Бах го! :)))))))))

358

Анонимен

преди 1 година

До 401 Ми тя ладата е за руските пътища и те никога не са стремяли да я подобрят.Що не вземеш някоя американска ми те е с години назад от немска или японска.но доста хора в щатите си ги харесват.Така,че ...

357

До 400

преди 1 година

Така де така! И се виде на рашисткиа Т90М му беше достатъчен един Javelin А на javelin на фронта не му трябва сервиз не му трябва танкист за да го поправи! Стреляш един изстрел и Т90М отива в историята! така, че защо да пращат танкове Ейбрамс или Леопард 2 след като и javeln трепе Т90М !!?? Задавал ли си си тоя въпрос? И сега единствения въпрос е коща ще изпратите един от двата или и двата Т14 на фронта! Да се срещнат с Javelin първо пък после с Леопард или Ейбрамс! :)))))))

356

Анонимен

преди 1 година

До До 394. Кой пък го интересува какво си щял да купуваш ?

355

Анонимен

преди 1 година

До 399 до Лондон ми няма нужда,а като се праща Леопард 1 който е по-стар от Т-62,какви претенции можеш да имаш.

354

До 394

преди 1 година

Пич Опел! дори няма как да сравниш опел с лада!!! За да те олесня ще си купя не опел, което е светлинни години пред коя да е лада ще си купя дачия! И пак ще е по-добре от лада! Но да ми разправят, че нямало добри и лоши коли!? Това ми говори, че тоя дето ги говори тия измислици премислици, никога ама никога е нямал собствена кола! И даже може. и да не може да шофираш!

353

Анонимен

преди 1 година

До 377 До Боби.Ми купи си бе,ама колата не е танк.Най-важното е да имаш количество,защото танка е машина за бой тя може и да получи повреда в тоя бой,а можеш и да го загубиш,ако може да се поправи се поправя,а и някой път не може.Трябва да имаш сервиз да я го поправиш близо до бойното поле,а и по някога и самите танкисти го правят на място,ако не е по-сериозно.Така,че дори и много модерните като са малко не вършат работа.В момента руския Т-90М Прорив е най-доброто,което има серийно производство.

352

до Лондон

преди 1 година

Лошо ще стане, ако поради нужда свалят от паметниците Т 34, защото с тях стигат до...Берлин! Така са научени!

351

Анонимен

преди 1 година

Британското рузузнавани разправя, че руснаците вече се бият с тачанки. Скоро и кораба "Аврора" щял бил да пристигне в Черно море. А и платнохода "Крузенщерн" също.

350

анонимен

преди 1 година

в бахмут 10 000 укри азовци са блокирани...въпроса е да се предадат или да са избити!

349

до 377

преди 1 година

аз ще си купя нова ЛАДА ВЕСТА, пък ти си купи 10 год. ОПЕЛ тараляшник! много по-евтино ще ми е!