90

ББ

преди 1 година

"бедните" САЩ финансираха дпс-герб строящи руски потоци?оксиморон!дпс-гроб отказващи азерският,правещи ЕС и България зависими от раша!само факти...може да излъшеж платен от гетата срещу сандвич...но това са САЩ...беден ни готвачо...така ще си отидеш като роб и убиец!!!

89

ББ

преди 1 година

съвсем нормално е Украйна да потърси възмездие от подкрепящите убийствата на жени и деца!Израел намери и наказа хиляди убийци от ВСВ...оправдано!работещите за копейки...оглеждайте се!!!Неграмотно подценявате Свободна Украйна и възможностите им,работещите за убийствата и изнасилванията на жени и деца в Украйна...господарите ви убиват и изнасилват в домовете ни,вие и децата ви със замъци...от животите на нашите,Справедлив Свят...или ***.ната му!

88

Анонимен

преди 1 година

Само САЩ могат да финансират партии на Балканите...

87

Руския гей

преди 1 година

Е най- перфектния гей !Сталин

86

Оф предизборно

преди 1 година

Путинофилите са се напънали ! Слава богу че от тях нищо не зависи и че нямат мозък да знаят как се превлича електорат ! Под 10 % сте отново мили мой топки с мас

85

Анонимен

преди 1 година

Може всичко

84

Киро Асен и Пинокио

преди 1 година

Понеже САЩ не е финансирала никоя партия в България ? Освен разбира се Пляк Пляк и Де е Бе !

83

пена

преди 1 година

Еди откри топлата вода...

82

Спенса

преди 1 година

Защото фък америка, вива Русия

81

До 116

преди 1 година

Декември месец се обявиха някои данни за финансирането на ЛГБТ ДБ. Ако излязат и за ПП и ДПС няма да има избори. (ГЕРБ се самофинансират :-) )

80

Достатъчно е да

преди 1 година

се отвори този форум и да се види финансирането . В България партията е Възраждане- спонсорирана от Русия партия работеща срещу Българския интерес

79

Шрайка

преди 1 година

Еди Рама, както и Санду в Молдова се опитват да оправдаят своята некомпетентност, корупция и ниско IQ със "ЗАПЛАХАТА ОТ ПУТИН" .Инфлацията, обедняването на населенито и падащият рейтинг са "ПО ВИНА НА ПУТИН", " ХИБРИДНА ВОЙНА", "КОЙТО МИ ИСКА ОСТАВКАТА, Е АГЕНТ НА ПУТИН" и т.н. ВВП победи Ариел в препаратите за измиване. Той измива дори некадърност.(според Еди Рама)

78

Анонимен

преди 1 година

Не знам за полско - китайската граница, но Аляска да не се преквалифицира скоро от щат в губерния.

77

Анонимен

преди 1 година

Ако краварите ни бяха освободили, тях щяхме да обичаме безплатно и да ги защитаваме, както обичаме Русия, но Пиндостан е изцяло мамонизирана интересчийска държавица(даже не държавица, а корпорация) и единственото, което прави е да освобождава арабските държави от нефта им.

76

Анонимен

преди 1 година

Те рашите ще финансират, ще финансират, па накрая ще стане едно "няма размирици по полско-китайската граница" :)

75

Бойко Борисов

преди 1 година

Да, Русия финансира Партия ГЕРБ...И МЕН ЛИЧНО..АЗ СЪМ РУСКО МОМЧЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СИК....СЛАВА НА МАЙКА РОССИЯ.!...ПОКЛОН ЗА 3-ТИ МАРТ ПРЕД САВЕЦКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА ОТ НАЦИЗМА И МОНАРХИЯТА НА БОРИС ТРИ .

74

Въх!

преди 1 година

В тойзи задокеански доклад нищо ли не пише за нас? Не ми се вярва да не пише нищо, сигурно ни е отделена цяла глава като в документална повест.

73

Анонимен

преди 1 година

Не клепайте Възраждане - това не е само партия, това е националноосвободително движение, чиято борба е да не се налага да тролите за мизерни центове в тоя форум след полунощ, а да имате достойно платена работа в процъфтяваща и свободна България. Но се иска сиво на втория етаж, за да разберете това.

72

Анонимен

преди 1 година

Висша форма на наглост от страна на американското разузнаване, докато САЩ от своя страна финансират сума ти партии които да обслужат само техните интереси.

71

Анонимен

преди 1 година

А Сорос финансира на цяла, Европа партийте нали преди години Орбан го изгони от Унгария