121

Анонимен

преди 1 година

До Таня - уф, умствено болните, професионални писачи на пропаганда сте истинско мъчение за четене. Не знам как те свърта в собствената ти глава, там е ужасно.

120

хаха

преди 1 година

всеки ден трафик на бежанци, повечето афганистанци. Ама айде нали си романтик, чест , слава , достойнство. Ама глада е по силен от тока. Вече като са в Европа почват да говорят как никой не ги е покорявал, но там нямат време да мислят за това защото трябва и да се яде

119

Анонимен

преди 1 година

Впрочем тази госпожа е доста интересна относно ваксините. Там я покриха като с одеяло невидимка, а назряваше страшен скандал и изведнъжки.това се изпари в небитието. Нищо не е било, освен парите по банките. Няма ли кой да и замрази авоарите и да се разследва? Какво е купувала, защо, за кого? Сигурно не е купувала само за себе си. Поделили са си го всички еврочиновници. Много народ е замесен във ваксините.

118

Малко за политика

преди 1 година

До хаха: САЩ отникъде не са си тръгвали доброволно. Тръгнаха си от Афганистан не заради това, че афганистанците не им искат ценностите, а за това, че им припари под краката. Ако не търпяха загуби и не даваха жертви, щяха да си стоят в базите си там и щяха да оставят и тези сателити да преживяват както могат. Но там удариха на камък. От Афганистан сателит не можаха да направят.

117

хаха

преди 1 година

До славяниннезависимо какво ще става. по-бедни от Афганистан, Русия, С.Кореа, няма нито една ЕС държава да стане. Виждам ги тези с голямата чест как висят по границите и умират в камионите .

116

Анонимен

преди 1 година

При положение, че подписа от името на всички европейци договор за ваксини целия в черни линии, защо пак тя отива да договаря каквото и да било, сама?

115

Таня

преди 1 година

Благодарим ви братя американци, че в пореден тежък момент оказвате мощна подкрепа. Но и съжалете малко Русия. Гражданите й не са виновни за болните амбиции на диктатора си и не заслужават такава мизерия и глад.

114

славянин

преди 1 година

Големият парадокс всъщност е че по атлантическите земи, където се твърди, че ''всички просперират'' от година на година има все повече мизерстващи хора!

113

славянин

преди 1 година

Както обясних на талибан-демократите по-долу: за нормалните хора има по-важни неща от пълния търбух, а именно - чест, независимост и достойнство, те не се подчиняват на атлантиците само защото ще им осигурят пълен търбух, което в действителност пак не е сигурност!

112

Анонимен

преди 1 година

Урсулка, пита ли ги кой думна газопроводчетата. Абе тоя филм "Хлапето" с Чарли Чаплин едно време беше комедия, пък сега не знам какво е. Новото Нормално.

111

хаха

преди 1 година

знам не ви харесва това което пиша , но никой не харесва като му кажат нещата такива каквито са. Афганистан е една обречена държава. Като отидете на запад и поживеете с истински афганистанци ще видите за какво става дума.

110

хаха

преди 1 година

американците разбраха едно за афганистан, те просто се предадоха. Какви демократични ценности при тези аборигени. Само анти амерканец може да хвали един режим в които жените се третират като стока. Няма училища . Няма икономика. Всеки иска да се измъкне. На това му казвам стратегическо оттегляне. Когато видиш че нема смисъл и тези са обречени и ще си карат по шериата независимо какво. Честита им победа на Афганистан. Скоро и ток няма да имат

109

Анонимен

преди 1 година

Това е като един стар виц... Ходи един тарикат доволен, и среща друг тарикат... И оня му вика, откъде купи вратовръзката? "ей там от тоя магазин за 10 000 долара". Пък другия му казва, "Балък, прецакал си се, там в един магазин има същата за 20 000 долара".

108

Хе хе

преди 1 година

Урсула ще пробутва трансатлантическото споразумение TTIP под масата. Янките няма да приемат нищо по-малко.Там е договорът за свободна търговия с щатите.Много е хитра тая кукундрела.

107

хаха

преди 1 година

тука като чета имам чувството че америка е на последно място в света, а любимата ви русия и китай са първи. Европа и Америка направиха Китай това което е днеска. И ще го направят зле ако решат. Дърпат заводите и минават китайците на прилепи сутрин обед и вечер. Загубиш ли платецжоспособните клиенти си заагубил всичко. Питайте Русия

106

хаха

преди 1 година

До до пуржо от славянинРуснаците победители ли си тръгнаха? Тези мигранти на нашата граница не идват от САЩ те са Афганистанци, които искат да се настанят в Европа. За да избягат от победителите, помниш ли как падаха от самолет само и само да се изнесат? Относно Китай и САЩ преди да има война ще има яко санкции над Китайците. Основните клиенти на тяхните стоки са именно западния свят. Руснаците и сега продават горива, но не така как когато Европа купуваше

105

Анонимен

преди 1 година

До 116, как пък ги изчисли за 85 млрд. не знам - в такива случаи обикновено американците дават по-старо въоръжение, което така или иначе при тях вече не се използва. А и когато "се изнесоха от Афганистан", американците бяха останали 1000 човека, защото така и така бяха планирали да напускат страната. Това че афганската армия не можа да се справи с талибаните, си е по-скоро нейн проблем

104

До 115

преди 1 година

Всички ресурси, които Европа досега купуваше от Русия вече се купуват от САЩ. То Русия друго не продаваще на Европа. Ровят в земята и продават. И да - и водка. Ама тя лесно се заменя. Скандинавците се справиха повече от добре. За една година всяка зависимост от Русия беше изтрита учудващо лесно. Света вече не е толкова бавен, както преди 50 години.

103

Анонимен

преди 1 година

До Георги - За една година САЩ лапна европейския пазар, поднесен му от европейските "лидери" на тепсия. И цените ще са специални, като за "приятели" - само няколко пъти по-високи от преди. САЩ рушат, после правят пари и създават "благодат" в руините - за спвои хора, естествено.

102

Позитивно

преди 1 година

И аз да можех да туря некой и друг мильон в чекмеджено, и на мен щеше да ми е позитивно. А вие доста натуряхте, да не кажа милярди. Затуй ви е позитивно. Особено позитивна е оная на снимката, мамкайдееба.