21

Анонимен

преди 1 година

От всички тия негодници единствено ПП ми изглеждат най-компетентни и най-неинфантилни, което е странно защото са най-млади, ама то акъла си е акъл.

20

Анонимен

преди 1 година

*** на най- поддържаната магистрала в Европа, строена от Св. св. Бойко Борисов - Марица и виж как се ремонтира! Не дават дупка да се отвори или нещо да пропадне! Пази боже!

19

Анонимен

преди 1 година

От бойко остаха магистрали, булеварди, спортни зали и още много неща. От промяната нищо не остана, само кражба, лъжа, спекула и инфлация!

18

Анонимен

преди 1 година

Споко бе, споко бе!!! След диверсификацията на горивата вече внасяме само от братска Америка и цените им паднаха! Няколко кораба с храни от САЩ вече пътуват към Варна и Бургас. Освен това ще ни сменят колите само с американски и то безплатно! ИДВА РАЯТ, БРАТЯЯЯЯ!!! СТИГА С ТАЗИ русия! Пари ще ни трябват само в страните извън ЕС!!! Революционни промени предстоят, ама ги пазят в тайна!

17

перко

преди 1 година

На кива ракета космоса и пречи!

16

бг схеми

преди 1 година

а Бойко понеже не окъка нали ...

15

Анонимен

преди 1 година

Киро, корнелия и кокорчо, трите Къта които окъкаха цялата икономика за нула време!

14

Анонимен

преди 1 година

На който не му харесва промяната да оди да бере ягоди! Промяната са the best!

13

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече въглерод отделяме, толкова повече растителност ще има защото растенията се хранят с него и отделят кислород това се учи в първи клас, който ние дишаме, без въглерод няма да има живот, то май това е целта.

12

Таня

преди 1 година

Нямам представа за какво говорят тези хора и какъв проблем има изобщо. Последните няколко години постоянно някакви хора обясняват за тежки проблеми, които така и не видях никога. Пропаганда. Живейте си живота, прекрасен е.

11

до 9

преди 1 година

До Анонименкакъвто народа такива му и управниците - калпави !

10

Анонимен

преди 1 година

Дигиталните пари са вредни за климата, понеже се използват само компютри, сървъри и машини за обрабитката на данни, а това изисква огромни количества ток, банките са едни от най-големите замърсители, забранете банките.

9

Анонимен

преди 1 година

По два пъти годишно избираме 240 калинки, които творят тежък законов дефицит.

8

Анонимен

преди 1 година

Аааа не така Джиков, не е евроатлантическо...По важното е да се гласува нов пакет помощи за Украйна, нова партида оръжия и да се отпуснат още помощи на украйнските дезертьори тук! Питай Ристю и Атанско от ДБ или който и да е умнокрасив от *** до Кирцата да ти обясни...Закони за нелоялни практики ти се искало...от Козяк не дават, тях ги интересува ние да даваме до последно ресурси в мелницата на войната а какво ще яде, България и на какви цени не е на дневен ред

7

бг смешки 2

преди 1 година

то със всичко у БГ е така ! вижте цените на мобилните оператори и на техниката ...всичко по 2-3 пъти по -скъпо ...за топлофикация -СОФИЯ и банките да не говорим !

6

Алчен търговец

преди 1 година

Луд е този който си дава парите, а не този който му ги взима.

5

Анонимен

преди 1 година

Салата Айсберг във ФАНТАСТИКО, струваща 50 ст на едро, ни я продават на 4,69 лв. и по стратегия махат зелената салата, която е левче. Честито, зарязах си количката и отивам на пазара. Особено впечатление прави и мнение на потребител, който твърди, че е бивш служител на веригата. Ето какво споделя той:"Като бивш служител на "Фантастико" искам да ви кажа, че там не трябва да да влиза нито един клиент, защото условията им в склада където съхраняват стоката са повече от потресаващи."

4

бг смешки 2

преди 1 година

това е защото няма държава ! а държава няма защото народа не става за нищо ...

3

Икономист

преди 1 година

Този да не е Ум Белия делфин? Откъде ги рисуват такива недоразумения?

2

Анонимен

преди 1 година

Аууу ама не така тежък законов дефицит, рекламното лице на "Билла" шкембе войводата що рече по въпроса.