139

до 149 от славянин

преди 1 година

Ха-ха-ха, Китай щях да ''спатъхне като гъба''! Ти хабер си нямаш какво представлява Китай бе, п.дал! Милиард и половина жители с отлична образователна система на всички нива, с отлична организация, с отлична многоотраслова икономика, с отлична наука и с над 4-хиляди годишна история, дал на света какво ли не! Братът на мой много близък приятел преди 3-4 години беше за един месец в Китай за обмяна на опит и лично ми каза, че са с 50 години пред нас!

138

САЩ излъга Германия

преди 1 година

Шолц поставяше условие: Ще дадем танкове ако и САЩ дадат. И какво стана: Германия ще достави след два-три месеца, а САЩ - не се знае кога. И когато руската армия изгърми някой и друг "Леопард" САЩ ше кажат на сателитите си, които са си дали Леопардите "Хайде сега купувайте нашите танкове". Така Германия ще си загуби не само танковете, но и пазара за тях.

137

Анонимен

преди 1 година

До Не е баш тъй Не е баш тъй защото ние 122мм гаубици сме ги свалили от въоръжение преди 30 години. Какви запаси ще попълваме като не ни трябват.

136

Стига глупости

преди 1 година

До ... Иво Инджев: Точно Иво Инджев ли извади като военен експерт. Този шушумига, който цял живот се изхранва само с русофобски приказки. Такива като него с лопата да ги ринеш.

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 150 Никой не се плаши от твоите cмотани братушки бе мисиряк.

134

Не е баш тъй

преди 1 година

До Западът няма: България произвежда, но не може да произведе за един ден толкова снаряди, колкото за един ден изстрелва украинската артилерия. Проста аритметика. И затова от правителството казха, че сме изпълнили обещаното от НС за Украйна, и трябва вече да попълваме собствените си запаси.

133

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва Следва еднополюсен свят с единствена свръхдържава САЩ. Виновен за това е вашият човек бай ви ***. Китай е порязан с технологиите и до 5 години ще спатъхне като гъба пърхутка на слънце.

132

Анонимен

преди 1 година

Режимът сам си върви към разпад. В Русия не е като в Северна Корея.

131

славянин

преди 1 година

Русия за една година опразни складовете с муниции на целия обединен атлантизъм! В окраинските такива отдавна няма нищо, даже тях ги няма защото са сринати!

130

Ой

преди 1 година

Само да попитам :Откъде вземаше боеприпаси и оръжие Червената амия в периода 1917 до 1925 година докато побеждаваше интервентите от САЩ, Франция, Великобритания, Япония и т. н. като по това време икономиката в Русия беше в пълна разруха?Като откриете отговора ще си изясните и сегашната ситуация!

129

Анонимен

преди 1 година

До А Киев няма снаряди 141 Бъди рахат има достатъчно снаряди, във Франция, Германия и САЩ пуснаха поточните линии за 155мм снаряди, даже и България пуска поточна линия консервирана преди 35 години за 122мм снаряди.

128

Какво следва

преди 1 година

Времето върви напред, не назад. Войната в Украйна ще бъде краят на еднополюсният свят и на хегемонията на САЩ. Но ЕС ще си останат американски сателити, сами са си избрали тази съдба.

127

ген. Мили каза

преди 1 година

"От военна гледна точка през тази година ще бъде много трудно да се прогонят всички руски сили от всички части на окупираната от Русия Украйна", каза началникът на щабовете на армията на САЩ ген. Мили. Което по смисъл означава: "От очакваната украинска офанзива нищо няма да излезе".

126

Анонимен

преди 1 година

До Пак по опорката? Според д-р Джак Уотлинг дългогодишен пациент на краската психиатрия Русия има повече муниции от цялата галактика.

125

А Киев няма снаряди

преди 1 година

САЩ са изпразнили складовите си запаси от снаряди 155мм и вече са започнали да доставят за Украйна от складове в Израел и Южна Корея. Украинците ги изстрелват по-бързо отколкото могат да им доставят. А като свършат израелските и корейските тогава?

124

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 138: Ако гледаш само нашата телевизия няма как да разбереш с колко са напреднали.

123

до 135 от славянин

преди 1 година

Високоразвитите натовци 20 години ''победоносно'' воюваха с афганистанските талибани, накрая ''победоносно'' се изнесоха оттам като бити *** и ''победените'' талибани си върнаха властта за три седмици! Какъв парадокс, нали!?

122

Анонимен

преди 1 година

До славянин къде напредва Русия? Много ми е интересно, колко километра напредна Русия през последния месец?

121

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 130: Точно обратното: Според д-р Джак Уотлинг, старши научен сътрудник за сухопътна война в Кралския институт на обединените служби на Великобритания, Русия е на път да спечели войната с боеприпаси срещу Запада.

120

Анонимен

преди 1 година

До Война можеше да няма Минските споразумения бяха писани от Германия и Франция под диктовката на Русия и бяха единствено в нейна полза. Путин затова и нападна Украйна защото видя че няма да му стане играта с минските споразумения.