46

Анонимен

преди 1 година

И по Берлинския договор върнали на турците и Македония. М.азни, д.олни, ингилизи

45

Анонимен

преди 1 година

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

44

монголоида НЕ

преди 1 година

освобождава........помнете гоШибаниРусофилскиКурви.

43

74 за теб чук

преди 1 година

е много.....

42

Анонимен

преди 1 година

На Великобритания и Австро-Унгария не им харесал Сан Стефанския мирен договор, защото засилвал влиянието на Русия в славянския свят. Затова измислили Берлинския договор и върнали половин България на Турция. Ей, тва ингилизите са големи мизерници.. още от времето на Източно-Индийската компания.

41

Анонимен

преди 1 година

Честит национален празни на всички истински българи!!!!!

40

Angel

преди 1 година

До 63 , прочетете малко история, за да разберете за какво е била войната и какъв е бил царя руски. След това коментирай. Не пиши клишета чути и неразбрани

39

Анонимен

преди 1 година

Честит празник на всички българи. Този празник първоначално се е наричал "Ден на възшествието на престола" на руския император. След това за период от около 60 години се е празнувал като Ден на Освобождението на България от османско иго. А през 1951г. на нашите *** го отменят с Кодекса на труда - бил "великобългарски шовинизъм". Добре, че не решиха да не ни "денацифицират" от шовинизма и нас.

38

Анонимен

преди 1 година

Бих да пази България!

37

Анонимен

преди 1 година

Честит празник на всички! Бог да е с нас!

36

Нане

преди 1 година

краварофилията се отличава с една черта... За съжаление, тя не е в мозъка на краварофила.... ===)))

35

Анонимен

преди 1 година

Честит празни на всички Българи!

34

Анонимен

преди 1 година

предлагам да съборим паметника шипка и да направим паметник на джо байдън с признателност на освободителите от америка- ще го откриват комуниста от банкя монката паси киро "харварда" и още плеяда национални предатели

33

Ч-Т ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!

преди 1 година

Българи,нека на този голям празник да не се делим и да забравим разногласията! Да празнуваме 3 март и да си спомни за тези българи и руснаци,паднали за нашата Нова България! Не харесвам днешна Русия,но това не означава,че българиоте трябва да забравим,с кого си извоювахме свободата!!! Честит празник!!!

32

Русофили болни!

преди 1 година

Аре спирайте се с това сервилно, унизително и робско хвалебствие към любимата си Русия! Това лиzaне на рускиZaдници вече идва в повече. Русия тогава е воювала срещу Турция на нашата територия за собствените си интереси и "освобождението " е следствие.... , а не някаква любов или сантименти към нас, като нация....

31

57 хей идиот

преди 1 година

кварталната берьозкЪ е пред рушкияПародиен център.

30

Българ

преди 1 година

Бай ***, вместо днес да излезе да протестира срещу всичката помия вече 33 год, ше ми ходи на Шипка да се прави на интерсен и вечера ше седнед да пие ракия и псува политиците :)

29

Анонимен

преди 1 година

Честит празник, Българи! Нека България я има завинаги!

28

шмatka

преди 1 година

Честит празник,истински българи,знаещи и уважаващи историята на България каквото е,а не витиеватите врътки на разни мизерни историчета и плюнки,които са още от сутринта по медиите! Седнали са да ми обясняват ,че това така това онака! А бре серсеми Русия освобождава тук братята си ХРИСТИЯНИ,които сега краварите ,евреите и онези *** от рептилската държава!?!?Така че,ако не застанете на правилната страна-гответе си дръвниците да ви секат пак главите!

27

Братята украинци

преди 1 година

освободиха България, но не успяха да унищожат м0скоФскатЪпростотия.