200

Дановски

преди 1 година

Случващото се е неразбираемо за тези, които не са слушали епохалното обръщение на 21-ви февруари. Президентът Путин наред с другите революционни заявления, обяви финала на негласния мирен договор с едрия руски бизнес-елит. Смешният плач на Дерипаска е показателен. Пред олигарсите има две алтернативи - да станат руски патриоти или да ги настигне народния гняв с експроприация на награбеното през 90-те години.

199

Анонимен

преди 1 година

Путин изтреби семката руска! Кой сега ще мaндpocвa рускинити? Кой? Кажете ми! Кой?

198

ГРОБИ

преди 1 година

Да теглим дотук кaлeмa! 150 хиляди изтрепани нещастни руснаци! Сложи ги средно по 50 кила. Това прави 7500 тона негоден мaтpял! Една голяма влакова композиция месо разнасяща cмpaд из цяла Европа! Слава Путину! Слава! Слава ! Слава!

197

П.Утин

преди 1 година

Да се отрови не да се изгори в пещ за алуминий не да падне отвисоко ! Абе... може и кола да го блъсне случайно !

196

ъцз

преди 1 година

абе пак ли расъждавате как живеят в Русия без да се огледате как се живее в България....

195

Анонимен

преди 1 година

Преди тази война цяла Европа водеше руснаците за европейци,и ги приемаха навсякъде.Сега вече,не мисля,че европейците ще гледат по същият начин на тях.Още повече,че ясно се вижда,как голяма част от обществото в Русия подкрепя шизофреничните действия на бункерният старик.Първо,щеше да избива нацисти и демилитаризира.После започна да се прави на Петър I,а сега за капак взе да говори за НАТО,САЩ и ЕС.Истината обаче е различна.Путин е луд.Руснаците са добри хора,но 100 год. не случиха на управници.

194

Анонимен

преди 1 година

За Русия няма изход. Дори Путин да падне, дори да имат демократично управление трудно ще възвърнат доверието. През 90-те бяха като Северна Корея добре че Америка им изпрати царевица и жито. Сега не знам дали ще им помогнат. Чака ги глад след още две-три години. Путин сега ако се откаже от войната ще загуби. Ако продължи войната пък няма да спечели. Насадиха го на пачи яйца. Да видим какво ще стане.

193

Показателно

преди 1 година

е,че Кабаева и малките путинчета живеят в апартмент,който е с размерите на една нива-2600 кв.м.,а мужиците живеят в комуналки,където поради недостиг на място кенефите ги поставят направо в кухнята.Мнозинството от пенсионерите живеят с пенсия от 15000 рубли,а щерките на Шойгу и на другите големци живеят в Дубай на суперлукс.Никой ли не забелязва приликата с нашите политически ***?Докато не се откачим от олигархията и соц.простотията няма да дръпнем.Няма Еврознона,няма Шенген.

192

Жалко

преди 1 година

Ето го следващия, който ще бъде учен да лети. Очаква в захлас да видим от кой прозорец / балкон ще му демонстрират силата на гравитацията.

191

Анонимен

преди 1 година

Днес Украйна благодари на Путин за дарението от 150 000 чувала рашистка биомаса за наторяването на украинските ниви.

190

Германец

преди 1 година

Започнаха да се дърлят рашките. Одобрявам :)

189

джуджии

преди 1 година

Айде и тоя падна от прозореца.

188

Анонимен

преди 1 година

Интересно ,Дерипаска ме е ли евреин ?Защо Европа свали санкциите,срещу него?

187

Анонимен

преди 1 година

До 234 Е кой ти казва,че е гнил запада.Казва ти се реално ,че не можеш да спечелиш тая война.Това не можеш да разбереш.

186

Анонимен

преди 1 година

Страхотно откровение

185

Антипутиноид

преди 1 година

Голяма работа като им е празна хазната. Водката сами си я правят от картофи. Който иска Zвастика трябва да е готов на лишения.

184

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател,ама загниващия запад не се готвеше за война,а си развиваше икономика.А СССР какво правеше само оръжие щото украинеца Брежнев така реши,а целия СИВ работеше и пращаше на Руския продукти а тя пращаше танкове самолети,и оръдия.Е сега им останаха заводи остана им и оръжие.А запада няма щото няма възможност да произвежда количество.Така,че всичко се обръща.Запада е произвеждал телевизори и е продавал,а танкове и снаряди няма.

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 238 То не е до спиране, а до създаване на НАГЛЕДНИ примери защо е по-добре да живеят като теб, те сами щяха да изберат Раззия :)))) Обаче нещо явно не си успял :))))

182

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 234 Ся последно, "гнилия Запад" кога ще се разпадне? :)))) Нали това искаше да кажеш? :)))))

181

Бяла Лада

преди 1 година

Прав е Дерипаска.Парите от хазната ще свършат само за белите Лади,с които ще трябва да замажат очите на роднините на убитите ***.Само там ще трябва да набутат няколко стотици милиарда рубли.150 хил. ватника,на всеки по една Лада и заводите не могат да насмогнат.Както се казваше в един стар бг соц.филм.Ти защо не купуваш,какво чакаш?Чакам за цвят.