104

Анонимен

преди 1 година

Българско НЕ КОПУВАМ. Даже и чорапи.

103

До Таня

преди 1 година

Хайде слез на земята,до преди две години почти нямаше кашкавал родно производство чиито цена да надхвърля 20 лева в търговската мрежа!Сега остава да ни споделиш и какъв кашкавал си купувала за 30 лева килограма преди пет години?

102

:)

преди 1 година

пичуи, вие за разходи ток, персонал и т.н. чували ли сте ? Заплатите се качиха, тока скочи неумоверно :) или викате магазините да продават на загуба ....

101

Майна

преди 1 година

Кашкавал не ям от 3 години,спрете и вие и тъкмо няма да пълнеете ! Как искате да паднат цените ,като го купувате ,днес гледаме Пловдив банани 4.30....луда работа

100

До Българин

преди 1 година

90 -те години беше нещо различно,кражбата която ни спретнаха днешните червени олигарси беше местно "производство"и при добро желание имаше спасение,било то чрез превалутиране на лева,било то в злато,сега е друго и още по страшно,спасение от обезценяването на парите,инфлацията и бясната спекула няма!

99

Анонимен

преди 1 година

радеф с юмручето ви доведе до тва дереже, аре пак - мутри вън, понеже разкриха че некоя си е работела на две заплати и не е плащала квартира ... как можахте, на кого повярвахте?!!!

98

Анонимен

преди 1 година

Тази цена даже е много добра,защото сега идвам от магазин и там е 28-32лв.

97

Българин

преди 1 година

Стига с тези цени на кашкавали, сирена и други такива хранителни стоки. Българите сме преживели и много по-големи инфлации. Особено през 90-те г. на миналия век. Слушайте си КАМИНОТО и изобщо да не ви пука. Нито за избори, нито за политици, нито пък за цени.

96

До ПроСоТо

преди 1 година

Върви им обяснявай на дървените философи,плосък данък в ЕС няма,има го все още в задунайските феодални републики като България!А пък точно в тия диви времена,прогресивният корпоративен данък е не само наложителен а просто задължителен!

95

диван чапраз

преди 1 година

Ич, вече не ми пука от цените....Квото-такова..

94

БДЖ

преди 1 година

Нито сиренето -сирене, нито салама - салам, нито кашквала - кашкавал, за киселото млко да не говорим -нишесте без вкус! Зеленчуците хем скъпи, хем "п.одметки", всички на един вкус. Усилено преизпълняват плана по депопулация на Бг!

93

ПроСоТо

преди 1 година

не разбрах кой и защо е намесил плоския данък в темата за цените,но :.90 процента от ПРЕУСПЕЛИТЕ държави имат ПРОГРЕСИРАЩ,а не плосък данък за персоналните печалби !!!...В някои той /данъка/ достига 60 процента..-Зависи от сумата...Та:-Така наречения "плосък данък" трябва веднага да се отмени!!!..Той изигра ролята си на времето..Сега:-Прогресиращ данък и НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ !..А,и без шизоопределението "МРЗ" !!!!..МИНИМАЛНА ЧАСОВА СТАВКА трябва да се въведе!..А после-кой колкото изкара !!!

92

вВв

преди 1 година

Малко ви е, щом си кротувате и си траете! Хайде, Ноември 2023 г. кило кашкавал 52лв!, да си го хапвате "дистанционо"ы на Картинка!

91

Анонимен

преди 1 година

ами в такъв случай се анализира пазара, ако и в останалите маркети съществува подобна надценка, значи иде реч за картел, вместо да плямпат глупости КЗК да действа

90

Анонимен

преди 1 година

Прибиране на печалбите от спекулата им чрез 70 процента данък. Реформа в данъчната система трябва. Минималната заплата ще е освободена от данък общ доход, горницата ще се облага с по-висок процент. Дадохме им либертарианска свобода да ни крадат и да изнасят парите ни, да перат пари чрез плоския 10 процента данък. Реформата в данъчната система трябва да бъде европейска. Крадат ни и експлоатират като африканска държава. Десните фашизофреници ни направиха африканска държава в ЕС.

89

Смех баке...

преди 1 година

Системата не може "ДА МЕ УБИВА"---ЗАЩОТО не може да ме уцели...... МНОГООТДАВНА СЪМ И НАУЧИЛ ХВАТКИТЕ!!!!

88

0808

преди 1 година

До АнонименИскам да попитам властите защо на пазара търговците на сергии не издават касова бележка? Гратисният период бе само за производители и той изтече преди 10 години.

87

Вълчо Карпатски

преди 1 година

Айдее, някой пък го убива плоския данък.Ти да не си на бюджетна издръжка бе? Значи искаш аз да плащам повече данък за да вземаш ти повече пари?

86

...нито "действ

преди 1 година

...нито ми пука за някого---САМ СИ СЕ ОПРАВЯМ В ЖИВОТА И МИ Е ДОБРЕ!

85

Анонимен

преди 1 година

Купувам само вносни сирена и мляко....И НЯМАМ ВЪЗРАЖЕНИЯ!