61

Анонимен

преди 1 година

До 65. Ще ме извиняваш, но този възглед не го разбирам. Днес използваш партийната субсидия изцяло за свое лично облагодетелстване, утре идваш на власт, и по тази логика всичките пари на българския данъкоплатец ти стават лични джобни. В кой извратенн мироглед, това е ОК? Нали уж се борим с Буци, който крадеше и с дупарюгата си? С кое Костя е по-добър?

60

Петя

преди 1 година

Този лъжец Копейкин ,,загрижен" за България и българския лев може ли да ни обясни без да лъже,защо всички в България се продава с цената на еврото ,но българския лев.Примвр- в Европа ако дадена стока струва 50 евро в България е 100 евро а някъде и повече?.Защо бе лъжецо Копейкин ?А бе хора как не ви писна да ви лъжа,толкова ли не можете да мислите

59

До 63

преди 1 година

Не ме притеснява толкова факта че някой взема пари. Нека да взема. Партиите получават законни субсидии. Важното е да се върши работата и да се изпълняват обещанията заявени пред избирателите.

58

Нане

преди 1 година

хиспаня, франсето и жабарите са пред тотален фалит, кат гърчулята... Магарето нали знаете за какво го канят на сватбата.... ===)))

57

Анонимен

преди 1 година

Хора, Възраждане е новата Атака. Както гласувахте с плам за Волен преди години, защото беше много вървежен и радикален, така сега е Костя. Гледайте едно видео на Господари на ефира през 2018, което разследва как Копейкин си е купил къща за 300 бона и нова кола на жена си с първата партийна субсидия, до която се е добрал. В момента, в който се види с малко власт, ще надмине дори и Волен по простотияяя. Време е да спрем да настъпваме една и съща мотика.

56

Нане

преди 1 година

Браво... Възраждне, ще спечвлят изборите... ===)))

55

Анонимен

преди 1 година

нема да стане - американските пари пак ще свършат черната работа- после ще си ги изкарат многократно - нали всеки нормален вижда че последните 30 години е така- а българина се оказа измито канчи като укрите

54

Ямболски цървуль

преди 1 година

Никакво евро!

53

Анонимен

преди 1 година

Всеки който реши да подписва такова нещо е добре преди това да прочете и да се запознае лично с плюсове от еврото и общността. Иначе слагате подпис под нещо, което някой може да ви заблуди.

52

Сиренето

преди 1 година

По-добре 30 лева, отколкото 10 Евро.....

51

Патриотар

преди 1 година

Лев, е Лъв на руски!

50

до 32

преди 1 година

Германците печатат парите бе пич. Само те и дъчовете са на плюс от еврото. Всички други са вътрешно отделение, най-много французите

49

Патриот

преди 1 година

Само заради Българсия лев ще гласувам за Възраждане. Няма да предадем Левски и Ботев, кото умряха за България и нейната идентичност и суверинитет!

48

Днес по Хоризонт

преди 1 година

казаха, че над половината подписи, са фалшиви!

47

Анонимен

преди 1 година

Изпринти си бланката от сайта на възраждане, подписваш ти и който още иска , и изпращаш на указания адрес. Проста работа. Мисля ,че има и електронна петиция.

46

Срещу валута

преди 1 година

ако няма произведен продукт, значи е измама!

45

Анонимен

преди 1 година

Това, което Хитлер не успя да направи с оръжие, г-жа фон Лейн и бригада ще го направят чрез ЕЦБ.

44

ПроСоТо

преди 1 година

ха ха ха !...На пук нашебеците:- Напред,"Възраждане" !...Господ да ви даде едно рамо,а ние ще ви подкрепим с достойнство !.......Избършете сополитеси,антивъзрожденски подметки!...Пясъчния часовник се обърна!....."И така,бавно и полека,народа порасна ..след няколко избора"..Мърдане нема !..

43

Салито

преди 1 година

Белканто колко ефро шъ зима джилязото

42

ИКОНОМИЧЕСКО ПОЯСНЕН

преди 1 година

ДО ЛИЦЕТО ОБЯСНЯВАЩО ЗА ДИГИТАЛНИТЕ ПЛАЩАНИЯ И ВТС. СБДС СА ЦИФРОВИ, НО БАНКОВИ ВАЛУТИ С КОИТО ЩЕ СЕ КОНТРОЛИРА НАСЕЛЕНИЕТО. ЩЕ ИМАТ ВРЕМЕВА ТРАЙНОСТ, ОГРАНИЧЕНИЕ ПО РАЙОН, ЩЕ ИГРАЯТ РОЛЯТА НА КУПОННА СИСТЕМА, А КРИПТОТО И ПО СПЕЦИАЛНО ВТС И ЕТН СА НЕЗАВИСИМИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА, МЕЖДУНАРОДНИ СА И МОГАТ ДА СЕ СЪХРАНЯВАТ И В СТУДЕН ПОРТФЕЙЛ. ТАМ Е СПАСЕНИЕТО, В ЗЛАТОТО СЪЩО.