80

Анонимен

преди 1 година

Ню Йорк, Украйна, тази земя за нищо я нямате.

79

Анонимен

преди 1 година

Руснаци апят оббасралис. Край Угледар е унищожена елитна танкова 155 бригада

78

Анонимен

преди 1 година

Войната трябва да се пренесе и на руска територия и да се използват същите начини с които действат руските терористи. Само тогава руското общество от роби ще усети тежестта на войната...

77

Анонимен

преди 1 година

Много предозирали еднорози в коментарите пак ;) Явно ядат големи количества шамари отново.

76

Анонимен

преди 1 година

ВЪЪЪЪЙ! СМЯТАЙ! НАПРАО НЕ МОГА!

75

Анонимен

преди 1 година

Видео на деняСпоред командири от 72 -ра бригада, битката при Угледар е била най -голямата танкова битка на тази война, в която Русия е загубила най -малко 130 танка и бронирани превозвачи.Ситуация близо до Ugdedar: ПодробностиРуските военни в близост до урокания регион Донецк претърпяха осезаеми загуби. Британското разузнаване публикува сателитна картина от посоката на Колдер, където броят на унищожената руска военна техника, принадлежаща на 155 -та морска бригада, се счита за елит на руската армия.

74

Анонимен

преди 1 година

Украинските танкове спечелиха първата голяма битка край Въгледар близо до Ню Йорк

73

Факт

преди 1 година

Украйна започна контранастъплението

72

Анонимен

преди 1 година

Гледайте на живо от сателитите на НАСА - Крим гори

71

Мужик

преди 1 година

Само така, бой по каските на злите джуджета!

70

зАз

преди 1 година

Пупкин хич не си давъ зор! Тъман нещатъ тръгнаха когато назначи ген. Суравикин и хоп, бърже го свали и назначи на негово място баш нека.дърникъ Герасимов и нещата си тръгнаха по старому, само Пригожин с неговото ЧВК му бърка играта, ама хартиеният Шойгу му намери цаката и му спря боеприпасите! А, преди два дни зетя на Еленовода нарече З патриотите "быдло". Та ся Пупкин и авера му Шойгу бързо потулват конфуза и тишина, тишина по медиите..., само форумите гърмят! Ей, тъй тя със СВО-ту!

69

масирана атака,,,,,,

преди 1 година

..... ама друг път ! Щом не казват те ни пуснаха 10 дрона ние активизирахме радарите и те после ги унищожина със високоточни ракети ,не е никаква атака !

68

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби най -голямата танкова битка за Угледар, изпаднала в засади - Ню Йорк. В дълга битка и двете страни изпращаха танкове в битка, които преодоляват почвените пътища с рев и маневрират около горските колани. Руснаците напреднаха в колони, а украинците маневрират в отбрана, дирижирайки огън отдалеч или от приюти, когато Руските колони паднаха в полето на своите гледки.Когато приключи, се оказа, че Русия не само не може да заснеме Угледар, но и направи същата грешка, че Москва струва стотици танкове в началото на войната: Наддряващите колони изпаднаха в засади. "

67

Анонимен

преди 1 година

Ох,кеф!давайте братя украйнци бой по манерките.

66

Лъжат

преди 1 година

лъжат рашките

65

Контраатака в ход

преди 1 година

14:13 ч. В окупираната Кадиевка на Луганска област е избухнала експлозия във фабриката, която руснаците използват като военна база, съобщи ръководителят на ОВА Сергей Гайдай. Според него руснаците са се опитали да скрият там камиони с боеприпаси.

64

Брояча

преди 1 година

15:16 Русия е загубила повече войници във войната срещу Украйна, отколкото във всички въоръжени конфликти от 1945 г. насам - след края на Втората световна война, според Американския център за стратегически и международни изследвания (CSIS). Според организацията общите загуби на Руската федерация в Украйна като убити и ранени са от 200 до 250 хиляди души. Тази цифра включва руската армия, наемници от различни ЧМК, бойци на "ДНР" и "ЛНР".

63

Анонимен

преди 1 година

Разбира се ,че не вярвам фашистка Украйна да е наоаднала Русия . Русия търси предлог да нападне. Надявам се още тази седмица Украйна да бъде срината до основи. Ако се наложи и с ядрено оръжие.

62

Вучич

преди 1 година

15:58 Сърби, вербувани да се бият в Украйна, ще бъдат арестувани, когато се върнат в Сърбия и са в обсега на нашите институции, каза президентът на страната Александър Вучич пред Politico.

61

Контраатака в ход

преди 1 година

17:36 Кметът на Мелитопол Иван Федоров съобщи за експлозиите в окупирания град Пологи в Запорожка област, както и на летището в Мелитопол.