42

Анонимен

преди 1 година

Впрочем хинди не е за пренебрегване. Скоро Индия ще бъде най-голямата държава в света.

41

Наско ментата

преди 1 година

То само с езици не може,трябват инженери ,електротехници,шлосери,заварчици,и др професии скоро шофьор ще взима повече от телефонист в кол център,защото няма да се намират шофьори ,пък телефонисти без грам други умения колкото щеш.В нормалните държави хората изискват първо отличен местен език ,умения и знания накрая е друг език в изискванията,тук телефонисти се мислят за ИТ специалисти.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"друг международен език в Европа и в голяма част от останалия свят,които се наричаше Есперанто" - Дето го говорят 15 хипита и няколко от горките им дечица ...

39

Анонимен

преди 1 година

2200 лева с даски .. Чисто 1500. Вие луди ли сте?

38

Анонимен

преди 1 година

Прави впечатление, че тези които владеят чужди езици имат добър български език. В същото време, хора които не говорят английски, френски или немски, обикновено се излагат и с българския си език.

37

Анонимен

преди 1 година

До 21 - Очевидно е, че не си чувал датска реч ...

36

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е да се знае английски това е факт, наложил се е като международен език, след него е испанския говори се в почти цяла Латинска Америка, малко в Африка и в много части от САЩ си е основен или втори. Френския е може би на трето място говори се освен във Франция и в не малко държави от Африка и в някой части около Карибския басейн и в отвъдморските територии. Португалският в някои Африкански страни, като Ангола и Мозамбик и Бразилия, но Бразилия по население е доста голяма страна.

35

Истината

преди 1 година

Ами като начало да научи добре БЪЛГАРСКИ! Че като гледам колко неграмотни има се отчайвам абсолютно!

34

Светлината

преди 1 година

Който има акъл да учи корейски. Който е с по-малко акъл арабски, който няма акъл македонски.

33

Анонимен

преди 1 година

Руски и китайски. Там е истината.

32

Астролог

преди 1 година

Депутатите ги попитайте нещо на български, мисля, че са зле с езика, особено от партия ДПС ...не им се налага да говорят български даже ... Опитайте. Ще се удивите, никъде в света няма партия която да не знае основният говорим език ефенди. Билмеен мъ?!?

31

Анонимен

преди 1 година

Има и капиталистически диктатура..кой ли са?

30

Анонимен

преди 1 година

Китай и Русия са две от най капаните места за живеене на планетата. Побъркани комунистически диктарути. Дори в бедните африкански и държави има по добри условия и поне хората там са дружелюбни и няма да те занимават с глупости.

29

Истина

преди 1 година

Да вземат да научат Български, и да се хващат на работа...

28

Анонимен

преди 1 година

Чете Руски и Китайски...не се занимайте с глупости..и турски нее лошо да знаете

27

До 30

преди 1 година

Като човек бил няколко седмици в Китай мога да ти кажа, че китайците не само не знаят английски, но разчитат латиницата по същия начин както ние се справяме с техните иероглифи.

26

Doko doko

преди 1 година

До Бг Патриота - Ти наистина ли си вярваш в тази. . . която си написал?

25

Анонимен

преди 1 година

Ти дето казвате да се учи китайски (мандарин) не сте добре с главите! Те китайците масово владеят английски. Китай не това което ви показва пропагандата. Много хора са ходили там уж да живеят и да правят бизнес. Но разочарованието е голямо. Европа си е Европа. Тука е цивилизацията и културата. В САЩ е още по добре и за бизнес.

24

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам ви 2200 лв. бруто (1100 евро) в скандинавието, където един сандвич струва 50 лв.! Но нека това бъде еднопосочен билет и никога повече не се връщайте в България. Предатели!

23

Анонимен

преди 1 година

Язе уча Шопски, от десет године вече. Много съм добър, особено с ударенията!