100

Анонимен

преди 1 година

Цветомир Гегов е герой, за разлика от евроатлантическите ско'пени м'и'ш'ки!

99

Анонимен

преди 1 година

Цветомир Тегов е герой, за разлика от евроатлантическите ско'пени м'и'ш'ки!

98

Нямам Кемпер

преди 1 година

Има само една дума, която може да се каже за Зеленский - достоен и смел!

97

Бгг

преди 1 година

А дали ще има Украйна след войната ??? Тя не пожела да изпълни ролята за която я създадоха, а именно буфер между Нато и Русия.

96

Млад

преди 1 година

Г-н Зеленский е млад. Докато излезе в пенсия, Путин сигурно ще е мумиясал в някой мавзолей.

95

Нямам Валдхорна

преди 1 година

Браво, велик! Поклон! Това е мъж на място. Не като Копейкин.

94

Анонимен

преди 1 година

Зеленчо е комедиант. Знаеше руски, не знаеше украински. По време на изборите обещаваше да приложи Минските споразумения и да наложи траен мир. Избраха го и той се продаде на американците - научи украински, спря Минските споразумения и провокира война. В общи линии - ако пак има избори, никой няма да гласува за него: нито про-руските сили, нито про-украинските. Предатели и лъжци никой ме обича. Освен САЩ. За тях Зеленчо е свещена кpaва.

93

Анонимен

преди 1 година

На кой му пука? Защо ни занимавате с това джудже?

92

Анонимен

преди 1 година

До невероятно ***.Това не може да стане щото Украйна не е член на НАТО и никой не може да те задължи защото си се дал клетва към родината си.Пък я гледай колко украинци има още да ги мобилизират тях и да се връщат да се бият за държавата си.

91

Анонимен

преди 1 година

Няма да изкара дълго, тая роля ще го умори. Няма жив човек, който да издържи толкова години да играе роля и да не бъде себе си. Наистина е изтормозен от позиране. Мисля, че ще се гръмне сам.

90

Анонимен

преди 1 година

Тия какво , вече посмъртни хвалебствия ли му пишат ? Изчакайте, до като шефовете му от Вашингтон го "самоубият" и тогава го хвалете !

89

Убиец

преди 1 година

Какъв е този който продаде народа си за пушечно месо на сащ?!

88

Почна се...

преди 1 година

Под Донецком погиб болгарский добровелец Цветомир Гетов

87

Факт

преди 1 година

Зеленски е опасен за света.

86

777

преди 1 година

Един пълен психопат е Зеленски.

85

Международните медии

преди 1 година

"все още са омагьосани от харизматичната привлекателност на Зеленски и запленени от простата история за Давид срещу Голиат." ------------ И Зеленски им вярва, че е харизматичен и че ще победи Голиат, само защото е евреин и Йехова е с него. Само че в старозаветните притчи има толкова истина, колкото в македонската история.

84

Невероятни тъпаци

преди 1 година

Вие слепи ли сте да видите, че след месец и половина в България ще се обяви мобилизация и ние влизаме в тази чужда война? Какво ми разтягате локумите - имате ли малко останал инстикт за самосъхранение за вас и за вашите най-близки роднини? Толкова ли сте деградирали тъпaнари, че не може да разсъждавате с переспектива два месеца напред?

83

Анонимен

преди 1 година

Снимката е фотошопната. Войниците зад наркомана са матирани/замазани, за да изпъква цветето, гордостта на Байдън. А трябва да е обратно. Елементарна пропаганда.

82

Анонимен

преди 1 година

До 106 Германистан и докъде стига след толкова пари наляти в оръжия,д а се крие в села и паланки.Е колко още ще трябва и като говориш за лидери това ли ти е идола да се разхождат неговите Азов със знамена подобни на 2-ра СС дивизия Дас Райх,а Бандера да бъде национален герой.

81

Анонимен

преди 1 година

Сутринта почнахте с виц- щял да търси архитекти и да събаря основи, вечерта продължавате със смешките. Все едно чета Стършел от едно време. Липсва много Доньо Донев, да го нарисува.