46

Анонимен

преди 1 година

Защо въобще се занимават с мигранти, които само преминават през територията БулGаристан на път към западна Европа. Защо трябва да рекетират клетите хора, тръгнали през гори и чукари с някой долар да дирят по-добър живот. Има обаче възмездие свише. За три месеца трима служители го отнесоха.

45

2023

преди 1 година

Време е да се отворят границите за тези хора за да се спре търговията и незаконния трафик.Прави се коридор и всички желаещи да заминават за Германия и запада.

44

Анонимен

преди 1 година

Ех Валери, ех Мухобойко, ако можело с телена ограда да се охранява държавна граница, САЩ нямаше да издигат бетонна с Мексико. Все пак тунел под бетона се копае по-трудно от дупка в мрежата.

43

Анонимен

преди 1 година

41 Оградата е правена набързо и е нестабилна. Добро утро! Нямаше никаква преди. Къде бяха ПП и коалиция, служебните на Радев, да я укрепят? Дипломацията на Борисов с Ердоган спораше миграциите, при ГЕРБ имаше нулев мигрантски поток през България. Днес, е като река...

42

Анонимен

преди 1 година

Буда и Валерката от НФСБ направиха много парички от оградата...станахме милионери, Бог да прости момчето....

41

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО ПАК ЩЕ ГО АРЕСТУВАТ ПРЕД ДЕЦАТА МУ, ТОЗИ ПЪТ ЗАРАДИ НЕКАЗОННАТА ОГРАДА И ЩЕ ГО ОСЪДЯТ КАТО ИВАНЧЕВА.

40

Анонимен

преди 1 година

Още дълги години ще берем плодовете на управлението на ГРОБ...

39

Шефрет до Хичо

преди 1 година

Не бягат към Русия,защото там не са желани , баба ти Меркел ги покани всички. Е затова!

38

до 43

преди 1 година

Дамаджаната не ги нарича народа, а Севда и Борисов. Има разлика.

37

Анонимен

преди 1 година

За 200 млн лв ограда толкова, 198 млн в чекмеджето и останалите за ограда.

36

Анонимен

преди 1 година

33 "Джамаданата", кокто го нарича народът Рашков, извърши безпрецедентно чистка в службите и МВР, с което тотално ги блокира. Назначи знакови хора от соца и техни деца, известни с корупционните си практики. Самият той неможе да даде сносно обяснение за 19-те си имота и трансфера пари към градинарят, който работи за него.

35

Анонимен

преди 1 година

Като строит.инж. мога да ви кажа че тази ограда е някъв коктейл от мрежа за дворно място/кокошкарник, арматура мрежа за бетон 6 mm и някви поцинковани профили забити в земята. Цялото това вързано с тел да стои горе долу право. А отгоре бодлива тел. Това цялото се реже с клещи за армировка и за половин минута човек го преминава.

34

Помня

преди 1 година

До Анонимен 23 Ако сега ГЕРБ не вземат властта с голямо мнозинства , ще си спомняме с умиление за ерата Борисов . При него беше най добре.

33

Анонимен

преди 1 година

Оставка на вътрешния министър.Какво чакате? ОСТАВКА

32

Това

преди 1 година

Нещо няма да спре. То е факт, заради водените воини в Сирия и Афганистан. Съсипаха Сирия, сега ние го одяваме. Изтеглиха се от Афганистан, натиска на мигранти стана троен. Или някой си е правил илюзия, когато е гледал хилядите катерещи се по крилата на самолетите в Кабул, че няма после да се пренасочат по суша? И сега главния виновник, който тук много боготворят е нито лук ял, нито лук мирисал. Естествено.....това не е негов проблем. Завеща го на нас. САЩ се казват, за който не е разбрал.

31

Анонимен

преди 1 година

А бе кой прибра 160 млн от Оградата с дупки?

30

Мдааа

преди 1 година

По времето на управлението на ГЕРБ никой не ги спираше, а сега се изтрепаха.

29

Анонимен

преди 1 година

40 или 50 човека мигранти,се движат по пътищата на България??? Бе ние добре ли сме? И нали уж границата се пази? Как и от къде минават? Ба си държавата станахме за 34 г! Продажно племе подвластно на парите! А тези мигранти,нали ще напълнят Европа? Рано или късно,ще имаме Още по големи проблеми с тях! Не се ли започне да се стреля на границата,няма да се оправят нещата!

28

Пффф

преди 1 година

До 29. Какъв Рашков та хапе тебе бре, Рашков беше само 8 месеца, служебното правителство управлява 4 пъти повече от него! При Рашков нямаше такива работи. Демерджиев изтърва положението!

27

Анонимен

преди 1 година

Абе карайте ги със Спартана откъдето са дошли