96

До 104

преди 1 година

ОДОБРЯВАМ! ЗАПАДЪТ НЕ Е НЕВИНЕН.

95

Анонимен

преди 1 година

До Обективно- до колко назад ще се връщаме да прекрояваме граници?

94

Анонимен

преди 1 година

Русия осем години се опитваше да разреши по мирен начин проблема с украинските нацисти. И през цялото време западът лъжеше и подвеждаш - мински споразумения, преговори - всичко беше лъжа. Сега няма да има прошка нито за укронацистите, нито за запада.

93

Анонимен

преди 1 година

Уркопитеците помпат войната!

92

Божил Божилов

преди 1 година

Най-голямата и силна държава беше СССР и не колективния запад,а безумната тъпота на руския народ доведе до нейното разчленяваме и унищожение.Позор за всички вас,които допуснахте оскверняване на идеите на комунизма!Толкова много комунисти дадоха своя живот в защита на СССР,а вие го погребахте

91

Ук

преди 1 година

До Анонименкаквото зависи от мене аз го правя. Данъци плащам, не правя престъпления. Страната не е съсипана заради мене. Аз съм си спокоен. Отделно, немога да мисля за всички. Има си избори. Четеш платформата ако ти допада гласуваш/ ако не пасуваш какви са тея плоски изказвания. Страната съсипана от хората в нея . Политиците отражение на хората.

90

До ук

преди 1 година

Не оплакваше ли ти, българското село??

89

Отговор на питащия

преди 1 година

Ами ако уточниш кои държави са нападнали САЩ и им избиват населението и им събарят градовете, може и да ти отговоря! Само не споменавай Ирак, Югославия и Сирия, защото там намесата е след решение на международни органи!

88

До 94 прираст

преди 1 година

Откакто рускините раждат по 10 деца, по указа на Путин ли?

87

Ук

преди 1 година

До До до ук 65защо да бягам от село. Има си хоум офис, и на село си е супер. Спокойно, като искам в града паля колата и отивам. За какво да се навирам в гъчканицата. Ти му я мисли , аз моята съм си я нагласил

86

Анонимен

преди 1 година

До Ук 88. Добре печелиш и това ти е достатъчно. Нищо, че страната ти е съсипана. Така сигурно разсъждава npaceто в koчuнaта. То там е сито и на завет и изобщо не го интересува какво става навън.

85

Анонимен

преди 1 година

Русия от няколко години вече има положителен прираст на населението.

84

Анонимен

преди 1 година

Русия ще приключи военната операция в Украйна, и после ще напише историята, всичко точно както трябва, както се полага на победител. А дегенepaти като Макрон, Бербок, Сунак, Урсула, Борел и т.н. да си говорят и да се пеняват колкото си искат.

83

До до ук 65

преди 1 година

Ти не избяга ли от село?

82

Анонимен

преди 1 година

След разкритията на западната дипломация стана ясно, че САЩ и ЕС започнаха работа по санкции срещу Русия две години преди СВО, че доставките на оръжия за киевския режим също са започнали много преди СВO. От януари 2022 г. украинската артилерия безмилостно обстрелваше Донбас, подготвяйки се за нахлуване, и беше улучена от руската армия в корема, потъна, преви се и сега се озъбва от полу-легнало положение. Украйна не е жертва, Украйна е агресор.

81

Анонимен

преди 1 година

До 80. Какво прави Русия в чуждата държава? Справедлив въпрос. А какво правят САЩ в чуждите държави, попита ли ги? И ако не си ги попитал, защо не ги попита?

80

Ук

преди 1 година

До Анонимендемографски проблеми има в световен мащаб. ЕС е засегнат от това. Но и Русия също има демографски срив. Сега даже владимир П***тлер го ускори. Ти за какво говориш. Един по долу писал че сме били Северна Корея, да ти можеби си С.Корея но аз си печеля добре в България, 3 4 хиляди лева са добри пари тук. Ти искаш да си богат със заплата, а не предлагаш нищо в замяна, такова чудо няма никъде по света, дори в любимата ти Русия, там средната е 500 евро макс.

79

Има едни коментари

преди 1 година

Помня ги от лятото! Като,, що не пътуваме в ЕС"? И Други!

78

пак аз

преди 1 година

Те вашите деди се въртят в гроба като пумпали, защото вашата територия се превърна в това, срещу което те се бориха през втората световна. По-фашисти станахте от фашистите. Да се разпада рашистията ... на никого няма да липсва.

77

Кво стана

преди 1 година

Що Шойгу? Беше ред на Песков!..... Да.. не е.... паднал....??