432

Анонимен

преди 1 година

Украйна съществува от 1992 година! САЩ от 2003 година финансират там цветни революции и преврати-първият 2004 -Оранжевата Революция, не успя! Вторият 2014 Евромайдан! Само до 2014 бяха наляли 10 милиарда за преврати ( призна на запис Виктория Нюланд). Такива намеси в вътрешната политика и преврати демократични ли са?? Даже някой би казал незаконни!

431

До 470

преди 1 година

Точно!!!!! - До какви подмолни и терор истични методи прибягва САЩ за да контролира колонията си Европа! Да взривява европейската критична инфраструктура? Под прикритието на обечение на НАТО? За защшта на критична инфраструктура? Какъв цинизъм! Да напичаш такава терористи чна държава партнйор? Нова е война върху Европа! Аз го приемам като война! Русия не ние взривила нищо тук, но САЩ да! Поздрави от Берлин!

430

До 472

преди 1 година

Генена съм за немец! А защо трябва да съм в Москва??Защото САЩ ни взриви немския газопровод? Не разбирам! Саква е логиката!

429

Пл.В.Бак. до401 Офиц

преди 1 година

Още ли има ЗКПичета в БА?

428

До 476

преди 1 година

А защо си в Берлин, а не с Москва бе, русофил? Май на запад е по-хубаво, а????

427

САЩ

преди 1 година

Да си бяха инсталирали демокрацията още 20 години в Афганистан или някоя африканска държава без атомно оръжие! Ама нее! Трябва непременно да постигнат демократичен преход в Русия, а после Китай!! Пълни из куфелници! Нямат никакъв шанс срещу производствената мощ и население на Русия и Китай ( за атома да не говорим). Но защо да не си поиграят малко на Пуска рулетка в Европа?? Нали та пите европейци и украинци плащат цената!!

426

Хора вижте

преди 1 година

До какви подмолни и терор истични методи прибягва САЩ за да контролира колонията си Европа! Да взривява европейската критична инфраструктура? Под прикритието на обечение на НАТО? За защшта на критична инфраструктура? Какъв цинизъм! Да напичаш такава терористи чна държава партнйор? Нова е война върху Европа! Аз го приемам като война! Русия не ние взривила нищо тук, но САЩ да! Поздрави от Берлин!

425

Анонимен

преди 1 година

За СП 1 и 2 две колко метан изтече ви е бедна фантазията, ама зелените се правят на дръж ми шапката.

424

Анонимен

преди 1 година

Нато систематично и агресивно прекрачва Червените линии на други държави! Провокация след Хравокация-Украйна, Грузия, Беларус, Тайван! То ни води към конфронтация и война! Към един свят от преди 1960 година, кризата в Куба! Русия излезе заради САЩ от ядрения договор! Пълни лицемери, нали видяхме какво става ако само дори един БАЛОН прикрачи тюхната Червена линия?? Нали видяхме Кризата в Куба 1960? Защо САЩ могат да имат Червени линии, но други държави не?!!

423

Анонимен

преди 1 година

"Демократите" забравиха и за зелените сделки и какво са лъгали. Знаете ли колко емисии се отделят от тая война, а?

422

Куку

преди 1 година

Русофилството в България е платено.От Освобождението до ден днешен,русофилите са на заплата.Атака,Възраждане и следващите проекти винаги ще чакат долари и евро по сметки в Западни банки и офшори.

421

Това е вярното

преди 1 година

"Не разбират, че Европа е колония на САЩ, а САЩ воюват в момента за запазване на световната си хегемония! Държави като Русия или Китай, даже Индия които имат ядрено оръжие и са суверенни, отхвърлят тази хегемония на САЩ! Действително само окупираната Европа, Япония и Канада я приемат и се подчиняват! Това е империалистична война на САЩ и тя използва колониите си за пушечно месо ( икономически и физически). Нас ни използват и изсмукват ресурсите ни!!"

420

Анонимен

преди 1 година

Русуфилът и многу твърдоглав! С мъка ще заковеш пирон в глъвътъ му!

419

Малко за политика

преди 1 година

Според член първи от Северноатлантическият договор страните членки трябва да решават международните проблеми по мирен начин. Вместо това от НАТО правят всичко възможно войната в Украйна да продължи колкото се може по-дълго. За преговори за мир никой не говори.

418

Уграйна губи

преди 1 година

Ако Русия спечели конвенционална война, ке спечели. Ако загуби конвенционално ще пусне атома върху Украйна и пак ще спечели!Аз се надявам Украйна бързо и конвенционално да загуби, а не да стане ядрена пустиня!! Защото това е по малкото зло за Украйна!

417

Украинка от Донбас

преди 1 година

Нормална съм,но не подкрепям Украйна, има много причини. Всеки път ги пиша, уморих се. Не вярвайте на Киевска хунта, Байдън. Господ да ги накаже. Това са хиени.

416

Анонимен

преди 1 година

Външната политика на САЩ е агресивна и колонизаторска! Тя на практика е да превърне всяка държава в света в демокрация и я присъедини към нео либералния световен ред измислен от САЩ! Дори насила ( справка Афганистан)! Това си е световна диктатура! Не може да има един хегемон който с помоща на войската си и санкции да диктува на всяка страна как да живее!! Това не е демократично! Не е демократично да налагаш насила демокрацията!!

415

Анонимен

преди 1 година

Единствения начин нази война да спре е Украйна да стане неутрална! Колкото повече продължава войната, толкова повече вреди на Европа! Европа и Украйна се разрушават икономически и физически за поколения напред! Русия никога няма са приеме ( ядрени) оръжия и войници на Нато на границата си!

414

Анонимен

преди 1 година

Кат искаш мир, готви се за война!

413

Хора

преди 1 година

Не разбират, че Европа е колония на САЩ, а САЩ воюват в момента за запазване на световната си хегемония! Държави като Русия или Китай, даже Индия които имат ядрено оръжие и са суверенни, отхвърлят тази хегемония на САЩ! Действително само окупираната Европа, Япония и Канада я приемат и се подчиняват! Това е империалистична война на САЩ и тя използва колониите си за пушечно месо ( икономически и физически). Нас ни използват и изсмукват ресурсите ни!!