9

Анонимен

преди 1 година

САЩ много добре подхлъзнаха Путин и той даже не се усети как сам падна в капана. Сега САЩ не бързат за никъде. Русия няма къде да избяга. Ще въоръжат Украйна колкото трябва и ще водят войната докато изтощят Русия напълно и я върнат на положението в което беше 90-те години. Руснаците сами са си виновни! Русия можеше да има висок стандарт на живот и да бъде уважавана страна. Сега ще станат държава от третия свят.

8

Анонимен

преди 1 година

До 7 И кой ти каза,че Русия губи.Имат ли 20% от Украйна имат я можеш ли да ги изгониш НЕ .Е тогава...

7

Анонимен

преди 1 година

Много ще е трудно за Русия да признае загубата. Това е бъде голямо унижение. Може да я нарежат на парчета по модела на Германия. Край управлението на Путин и край на една ера. Ще трябва да платят и възстановяването на Украйна.

6

Анонимен

преди 1 година

До 3 Ти имаш ли акъл в главата или звездите ти говорят.

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък кой му е искал мнението.

4

Благодарение

преди 1 година

Благодарение на горби и елцин, в Русия беше пълна разруха, а това нещо е просто слуга на империята или сервилен клоун

3

Анонимен

преди 1 година

Вече никой не може да спаси Русия, дори и Навални. Китай е хвърлил око на Сибир и никой не може да го спре. Вероятно ще се противопостави на САЩ за влияние върху най-североизточната част и Якутия.

2

В един момент Кремъл

преди 1 година

Като види зора за една вечер ще станат всички демократи ще гътнат Путин и ще се пишат за най верните на Навални . Така руската мафия пак ще отцелее

1

Анонимен

преди 1 година

Нал бамно го уморяваха бе къв е тоя уморяван и тормозен затворник дето дава интервюта в тая тоталитарна злобна държава ?