52

Пенсионер

преди 1 година

Изобщо не прочетох написаното.Този и из.ро-д и Путин в Хага.

51

Анонимен

преди 1 година

еуроатлантиците още не са им свирнали от запад и се наведоха да дадат оръжие ,въпрос на време е да поискат и българско пушечно месо ,решението да не стане е повече гласове за Възраждане - та ако ще да е не про руска ами и проафриканска партия - въпроса е да помага да не ни въвличат във война

50

Възраждане

преди 1 година

ще дръпне яко? От 10,2 на 10,4!Ако имат късмет, още 1 дупедат!

49

хмм

преди 1 година

копейката как можа да изрече такава еретична дума (война) за неговия неговия вожд *** лер

48

Анонимен

преди 1 година

Баламурниците които предано гласуваха за Атака, сега ще гласуват за ***. Интересно кой ще е следващия им идол, след като този се провали по сценарии.

47

Анонимен

преди 1 година

Разбирам защо го показвате на ляво и на дясно. Защото си плаща. Но не разбирам как има човек ,който да се вързва на този измамник и манипулатор. Убеден съм ,че и той е изненадан колко много хора го подкрепят . Сигурен съм че се забавлява с този факт. Но на мен не ми е забавно ,а тъжно.Не за него ,а за хората, които вярват на този. Само си спомнете как беше срешу ваксинирането за Ковид,а той и членовете на Възраждане бяха всички ваксинирани.

46

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Нямам нищо против "Възраждане" и целите които тази партия си е поставила.Имам против К.Костадинов,който ако има поне мъничко достойнство трябва да предостави лидерството на Чист Етнически и Генетически Българин.Костадинов не е чист Българин и го знае много добре.Ако К.К си подяде оставката,ще гласувам за "Възраждане".

45

За този

преди 1 година

няма достойна психиатрия!

44

Зозо

преди 1 година

Копейка, каква война бре? Нали е Операция ЧНГ??? :)))))))))))))))))))))))))

43

Бонар Овъртиоглу

преди 1 година

Няма кой да ме вкара във война братчет .Аз няма да воювам срещу Русия ,Турция ,България ,НАТО ,аз съм за мир и любов.Като искаш война пали джапанките към Украйна

42

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще дръпне яко на тези избори!!

41

Гадняр

преди 1 година

Този е поредната политическа маймунка, на която мутрите подхвърлят фъстъци, за да им върви далаверата. Референдума, който уж е против въвеждане на еврото е предложен по начин, който търпи тълкувания. С други думи Костадинов ще баламоса хората да се подпишат и после ще се изкара мъченик, чиято кауза е била отречена от подкупните политици. Изтъркано, но все още има хора, които не осъзнават че това е поредния шме.кер.

40

Курников

преди 1 година

Тоз *** се е взел много на сериозно!Да знайш че,ти вярвам. Изключително много!Ама най-сериозно!

39

до Нане

преди 1 година

после ще реват ама на фронта

38

Анонимен

преди 1 година

"тоя се е взел много насериозно и баламосва наивниците с откровени лъжи и простотии,надявайки се да му повярват и гласуват за него." - аз гласувах за Възраждане, но няма кво да си кривя душата - Костадинов е чиста сeлскa пръчкa. Единствено гласувам за Възраждане за да не се сформира анти-руско правителство. И Кремъл не харесвам, но средната класа руснаци не са виновни. Стигнат ли Възраждане 40% спирам да гласувам за тях. Тоя *** не трябва да има еднолична власт.

37

Анонимен

преди 1 година

Храна за им-бeцили

36

Баче Кико

преди 1 година

Колкото и да съм *** съм като професор пред Костя и средностатистическия му избирател.

35

Анонимен

преди 1 година

Този път Възраждане ще спечелят, време им е вече. И най- т.пите българи разбраха какво искат САЩ и ЕС от България - поредния роб без право на мислене и на глас.

34

Анонимен

преди 1 година

абсолютно прав както винаги , за пореден път ще гласувам за него и е единствения за който съм гласувал и не съм съжалявал после- засега де

33

Зозо

преди 1 година

Слава Русия