197

Тоест

преди 1 година

САЩ вече публично си признават, че крайната им цел е преврат и победа в Москва, а Украйна е само средство!!! Изобщо не става въпрос за Украйна!

196

Скъпи укрофили

преди 1 година

Истината е бавна но нинаги изпреварва лъжата, защото на лъжата краката са къси ;)

195

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия и САЩ ( и всички) не са равни пред закона, няма закон!!

194

До 209

преди 1 година

Не можеш да спечелиш един дебат с обиди и манипулация на лайковете :)

193

Анонимен

преди 1 година

На българите много ще им се стъжни, защото влизайки в Еврозоната, Сивият Сектор ще бъде ликвидиран,а той е 50% от БВП на България. Аз съм лекар в системата и всеки лев от мойте доходи минава през данък не, че колеги не вземат пари на ръка от пациенти, но да питам ПАЦИЕНТИТЕ ЗАЩО ДАВАТ?! СЪОБЩАВАЙТЕ ГИ НА ОРГАНИТЕ НА РЕДА! Дразня се като дойде водопроводчик и му цакам на ръка без да плати лев данък. Тази система с удоволствие ще наблюдавам как се руши.

192

До 209

преди 1 година

фейк лайкове с ВПН не могат да компенсират ниво на образование, интелект или аргументи ;)

191

До 209

преди 1 година

Когато на човек му липсват аргументи и нико не може да допринесе в дискусията, той започва да обижда! Това е форма на безсилие :)

190

Огито

преди 1 година

И тия опозиционерски *** все още са живи? Няма ли Новичок,агенти Петров и Башаров

189

Анонимен

преди 1 година

Няма нормален човек сред русофилите които пишат тук... Всички са душевни или мозъчни инвалиди и то клинични случаи. С какъв акъл и съзнание защитават кремълския, фашистки режим на кървавото, дърто джyдже не мога да си обясня...? Абсолютни дeгeнерати, престъпници и yтaйки на обществото... Не знам колко десетилетия ще минат за да изчезне тази C Г A H...? Ако България беше на мястото на Украйна те пак щяха да са за руските фашисти.

188

Анонимен

преди 1 година

Всяко общество си има своите закони. Ако си завършил в Оксфорд се движиш в едно общество, ако не си с висше образование се движиш в друго общество. Или искате да ви управлява човек като ББорисов и ВЗеленски?

187

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия и САЩ не са равни пред закона, няма закон!!

186

Анонимен

преди 1 година

Борбата значи е за богатство а не за свобода? Защото да си богат и да си свободен са две различни неща! Коя от нео колониите на САЩ дори да са богати са свободни и суверенни държави? Гирмания ли? Ха ха! А и винаги е опасноста, когато е против интересите на господаря, да ти взриви инфраструктурата! Пък някои други колонии на САЩ си остават бедни-виж България!!

185

Анонимен

преди 1 година

Това с диктатора са глупости, просто два свята със свои норми на поведение се борят коя да продължи да съществува. Задължителна войнска повинност за всички мъже от 18 до 56 годишна възраст вижда ли ви се РАЦИОНАЛЕН РЕД?! Украйна и Русия са абсолютно еднакви. Украйна няма да бъде суверенна държава при всеки изход от тази война. Въпросът е рационално ли е изобщо да се водят войни?

184

Ако международното

преди 1 година

Право и закон не е еднакво за всички-и за САЩ и за Русия! Тогава го забравете! Няма селективни закони ;))

183

До 201

преди 1 година

За Путин ли говориш или да Байдън? Или за Джордж Буш старши и младши че се обърках??

182

Анонимен

преди 1 година

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Те създадоха фашистка Украйна, факт,азов. Запада е пак с фашисти те украинци, преди бе фашистка Германия. Искат богатствата на Русия. Тона е истината, евро съюза също е създаден за война с Русия. Всички говорят за война а не за мир, като Хитлер, зелински много напомня на Хитлер, а онези му ръкопляскат. Никой, не обича предателите,никой. Запада не обича предатели те,само ги използва. Слава Русия за победата над фашизма западен

181

Анонимен

преди 1 година

Какво значи да си свободен? Цивилизация без ред няма, ред без норми на поведение и органи, които да следят тези норми да се спазват- няма. Не може да си свободен дори, ако си дивак, защото в дивашкото общество има още по-строги, но в този случай и ирационални норми за поведение.

180

Анонимен

преди 1 година

Моето семейство е двуполюсно! Аз и мъжът ми имаме равни права, той не ми диктува и аз не сиктувам на него! Затова има два пола, а не един! Два поляса, а не един! Един полюс и не демократичен и даже неектествен :))

179

Анонимен

преди 1 година

До 188 И защо като са готови да се бият с Русия толкова много избягаха и,какво общо има СССР със сегашна Русия.Украйна сама почна да се разпада и затова са си виновни сами.

178

Анонимен

преди 1 година

Среднощното трролче дето манипулира лайковете се наспа и се домъкнало във форума да фалшифицира лайковете и дислайковете.