35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Работа на норма като имаш 10 началникасъс заплати лайпат и те определят колко бачкаш и уволняват. А не сам решаваш колко бчакаш и лежиш.

34

Анонимен

преди 1 година

Верно е много опасно ей така да си загубиш некаде хромасомата, дет та е напраила. Вчера я имаш, неска не. После деветина, четиресе и айде.

33

Анонимен

преди 1 година

Мелсън, моята прабаба умря на 85 години и се скъсваше от работа на двора до смъртта си. Прадядо ми лежеше половин ден на пейка между две круши на двора и прекопаваше на ден по един метър почва или правеше дървени лъжици корита...или ашладисваше. . Тоест зор не си е давал никога в живота. Усети ли умора хвърля мотиката, лопатата и лягаше на пейката. Живя 97 години. Но пък прабаба ми ако не беше работила толкова много от тия нейни болести щеше да умре на 70 години. Работата я спасяваше.

32

Анонимен

преди 1 година

Мъжете са много по-работливи, а жените много по-мързеливи. Пример ли ами националните герои на бг са все мъже Левски, Ботев, и т.н. които умират млади убити или инфаркти или болести ги събарят млади. Зависи и здравеопазване.Ограбени и курумпирани държави като бг нямат пари за болници или няма контрол на лекарите и докторята краднат. Смъртнос е много висока след 2019- 20022 г. бг с рекорди по умрели от кови.

31

Анонимен

преди 1 година

От родата на мъжа ми живеят до 100, защо

30

Гиб Мелсън

преди 1 година

Мъжете работят повече затова умират по-рано. Винаги е било така. Да не говорим когато какво става когато има война. Тогава мъжете мрът като мухи. Особено ако президента ти се казва Зелински и си мъж ще живееш кратко. В момента в Украйна не пускат и 17 годишните да напуснат страната, чакат ги на вършат 18 за да ги пратят на фронта и погребат.

29

АТАКИСТ

преди 1 година

E как защо жените живеят повече от мъжете? Щото всеки месец си oпресняват кръвта чрез мензисa!

28

Анонимен

преди 1 година

Всеки човек е различен, но е верно това, че жените скъсяват живота на мъжете :)))

27

Анонимен

преди 1 година

А аз си мислех,че мъжете *** по-рано заради жените. Те оправят живота им и съсипват здравето им

26

Анонимен

преди 1 година

много важна статистика поднесена от днеса, страшни

25

Изненадани?

преди 1 година

Е, как няма да умирате по-рано. Мъжът работи, гледа, ако може и нещо странично да изкара, за да може жена му да е доволна. Тя ражда и под предтекст, че малкия боледува, изкарва десет години пред блока в лафче и забава. Ако наистина детето е болно, мъжа го гледа. Тя постоянно е недоволна, макар че единственото, което прави е да поства мъдри мисли в социалките и да се грижи добре за себе си - храна, фитнес, а онзи аххмак да блъска. Познайте кой ще поживее повече?

24

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Друг фактор за скъсяване на живота беше работата по каменоломните, в оловните мини, където радиацията беше много висока, въгледобивните подземия. Не случайно в ТЕЦ Марица Изток много от белите хора бяха станали черни. Само членовете им бяха бели - видно в мъжката баня, но това се отнасяше само до младоженците.

23

Анонимен

преди 1 година

Да ви кажа ли истината,Путин е виновен.

22

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Колегата, Чугунолеяр, е прав в изказа си относно съветските ножчета. Преди да ползваме произведените в Полша "Полсилвър" - по британски патент - всички се бръснехме със Спутни Лезвия. Това беше кошмар над кошмарите, но другарите казваха, че това са най-добрите ножчета в целия свят. Когато започнахме да ползваме западняшки ножчета за бръснене животът ни се удължи с 10-15 години. Дори за това имаше данни в списание "Жената днес". :)

21

Анонимен

преди 1 година

Щото ходят да бачкат

20

жените живеят повече

преди 1 година

защото нямат жени

19

Мижи да те лажем

преди 1 година

Жените от век насам нали много реват за равноправие, ама в професиите от първа категория никакви ги няма. А там рискът да си докараш белята е голям. И в армиите преобладават мъже. И поначало сме склонни да вършим много повече щуротии още от деца. И даваме жертви. Ей така пада средната продължителност на живота, а не по генетични причини.

18

Анонимен

преди 1 година

Колкото си по голям кaтил, толкова повече живееш..Та явно и затова жените живеят повече..

17

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен 21 Не само жена хамалин няма да видиш, но и китаец, арабин, евреин или индианец от Индия. Тях ги няма и по работните площадки на сградите. Те създават магазинчека, сергии, далаверки и не живеят въобще зле. Хамалите на запад най-често са наши мургавелчета, хора от селата с отпадъчно владеене на езика, руски пияндета, турчуляци и разни.

16

Анонимен

преди 1 година

Защото мъжете се изнервят от жените, съответно те им съкращават живота :))) Шегувам се, но има доза истина :)))