61

Анонимен

преди 1 година

Ако си урка просто безмислено си злобееш във форуми, срещу Путин и си отнасяш ракетите докато славно побеждаваш в медийте.

60

Анонимен

преди 1 година

Тези са сатанисти и слагат ПВО в жилищните сгради да може да умират повече цивилни.Така намалява населението на планетата и могат да обвинят руснаците.По същата причина заваряват капаците на танковете.

59

Анонимен

преди 1 година

Май пак бомбардираха победителите.....

58

Анонимен

преди 1 година

Русия няма ракети и Украйна се бомбардира сама както с Полша!

57

Гиб Мелсън

преди 1 година

Тази война между Русия и САЩ е за въглищата в Донбас. Война за трилиони долари полезни изкопаеми. Руснаците не искаха да се примирят с факта, че етнически руснаци ще работят в Донбас за да пълнят джобовете на американците. Украинците не ги броим, те са пешки в тази война.

56

Анонимен

преди 1 година

Е това не е ли естествено? Пак ли урките са изненадани? Е що мрънкате? Нали побеждавате убедително??

55

Анонимен

преди 1 година

Нещо много намаляха келявите ракети на фашистите? Що така?

54

Анонимен

преди 1 година

Няма друг толкова празноглав народ, като Украинския. Квото си надробиха нека си го сърбат. Заслужават си всичко дето им се случва и за това са виновни демократоразпространителите САЩ.

53

Черния

преди 1 година

Пак за пари ще е тая война

52

до 56

преди 1 година

за сега си харесват дж0оджето, това как то ша падне са мокри сънища

51

Пян_Гъ

преди 1 година

До Полковник - Мисля, че "малка държавица до Полша" (или не толкова малка) може да има, но само за ок. 1-2 г. Защо? Без Донбас + морската ивица до Одеса Украйна НЕ може да съществува икономически и логистично. Затова след време и "държавицата" ще бъде прибрана в Русия. Руската армия "тупа топката". Могат да приключат Украйна за дни, но си правят сметката. Всеки ден на бойното поле е $170-180 млн. Някой (просто не може да не) плаща... Спирам дотук.

50

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица вицепрезидентката на САЩ Харис възторжено и сияеща откри първата линия с електрически автобуси американско производство. С видим ентусиазъм обясняваше на присъстващите, че в автобуса можели да си зареждат телефона! ....На какво се радват "най-напредналите" в света?!!

49

Анонимен

преди 1 година

Обикновените руснаци не са виновни, че начело на страната им има едно дж0одже, което превъртя играта :) Но трябва да вземат вътрешни мерки, за да го спрат. Каквото и да им струва това.

48

Всяка

преди 1 година

цивилизация, си заслужава варварите..

47

Анонимен

преди 1 година

Аааа, руските ракети свършиха още през март 2022, вие го написахте! Тъй че сега нямат хи хи.

46

Анонимен

преди 1 година

Индия е изпреварила и Япония по брутен вътрешен продукт на глава от населението, и то с много, почти два пъти повече. Великобритания отдавна е назад. Кой е цивилизованият свят, питам?

45

Анонимен

преди 1 година

До Ккк.Пък който толкова обича Украйна да хваща автомата и да ходи там,а не да ни занимава с неговите проблеми.Като имаш проблеми с руснаците сега имаш възможност да си ги решиш.

44

Анонимен

преди 1 година

До 41 Е аз какво да направя.Пък колко е средната продължителност на живота в Украйна.Пък сега тоя дето са си живели спокойно се опитват да победят Русия с оръжие,което не са произвели щото са спали спокойно пък едни други са се бъхтили.Е сега нещата се промениха един е правил танкове и сега му влизат в употреба пък другия е правил телевизори пред които да спи,а сега се сеща,че му трябват танкове.

43

...

преди 1 година

Масирана атака с 36 ракети...Рашките вече и ракетни удари като хората не могат да правят. Остава им само да мрът по окопите в Донбас и на всеки километър пробив да дават по 5-6к трупа. Великата армия в действие.

42

Полковник

преди 1 година

Вече не ви ли стана ясно че Русия побеждава.И то с една трета по малко войски от укрите.От Херсон досега никакви успехи за укрите а и Херсон не беше взет с бой а изоставен.Реално картината става все по лоша за укропите.Въпроса е дали накрая Путин ще им остави една малка държавица до полската граница или не.