16

Анонимен

преди 1 година

Това ,че си обичаме България,по никакъв начин не означава,че не трябва да помагаме на хора в изпадали в нужда,близо до нас.България не е остров!Около нея има съседни държави!Подобно отношение пречи на развитието на България,да не говорим за човешки ценности!Бъшгария също ще поиска помощ първо от съседите си ако се наложи ,защото са най-близо и биха реагирали най-бързо!

15

баба мара

преди 1 година

къде са 8 милиарда от фонда за земетресения основан след 1999 какво ще стане с35 тира на дпс докарани на пазара в одрин

14

От село Бистрица

преди 1 година

При нас е невъзможно да подкрепим тази страна !Обичаме си България !

13

Иван КостуФ

преди 1 година

А Девшерме помни ли се ?Бинали го припомни пред 8 месеца .Ужас

12

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Срещу солидарност не се възразява,но ще поставя два въпроса.Първият е към Ердоган,който твърди от край време,че България щебъде част от някаква си неоосманска империя.Е,къде са ресурситв на Турция за справяне с тази криза? Вторият ми въпрос е към разни солидаритети.Нима помогнахте на бездомните Българи със спални чували,храна,горива...един пакет цигари? Защото докато се прищи тази солидарност турските *** продължават да изнасилват баби по селата,за да им заграбят имотите,нали? Как така?

11

Боби

преди 1 година

Нека бъдем добри и съпричастни с болката на пострадалите хора

10

Анонимен

преди 1 година

Турците на нас гледат, както евреите на гойма - полезно стадо от слуги, чиито живот не струва нищо. И с подобни жалки "жестове" само им затвърждаваме възгледите.

9

Ивелин Михайлов

преди 1 година

В същото време по турските телевизии обясняват, че българите са от турски произход, но руснаците им били промили мозъците и ги отделили от майка Турция...

8

Анонимен

преди 1 година

6ти коментар. И аз съм за помощ на пострадалите турци, но си болезнено прав. Друг в въпросът че с бедствието в карловско би се справила една нормална държава, но не и мафиотска като нашата....

7

Анонимен

преди 1 година

Добре бе, ако тук стане земетресение тия дни, всичките средства, техника и екипи дето пратихме ще са в турция. Ама тогава те няма да си мръднат пръста да ни помагат- принципно, а и защото са твърде заети със себе си. Каква е тая болна амбиция да им се мазним, не мога да разбера.

6

Приятно изненадан

преди 1 година

Браво на нас българите. Турция не е само Ердоган и Доган. Човешкото и доброто на 1во място.

5

Исторически парк

преди 1 година

Aко помагахте така и за града на Левски, хората вече щяха да са се възстановили от бедствието...

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

На хейтърите, които ще започнат да се сипят, турците в момента биха ни помогнали много повече от Американците. Обикновения народ е гостоприемен и дружелюбен, както и българите. Политическите черни петна да не се приписват на обикновения човечец. Подло и гадно е. Дори е клеветническо.

3

Анонимен

преди 1 година

Това е още едно доказателство, че всъщност го няма част от "българите" са турци.

2

Анонимен

преди 1 година

Ердоган не развърза ли кесията, защо са нужни тез дарения?

1

Анонимен

преди 1 година

От тук нататък, като дарения се приемат само суджуци,кюлчаци и пендари. Пункта за дарения е в банкя,на метър от зайчарника. Лично Бай чекмеджан домуссуджук алтън кюлчан, ще ви записва в тетрадата.