589

Историк

преди 1 година

Защо ли , вече съм на 62 г , от София, нито веднъж някой, някога, не ме е поканил да участвам в социологическо проучване? Защото май няма такива.

588

АНГЕЛ

преди 1 година

Деебе Пепе тепърва ще се сриват. Голяма част от електората на Пепе бяха привърженици на Президента. Но след това безумно съвкопление твърдото ядро им ядро вече се свежда до 2 Софийски квартала които ще успеят да излъжат някое друго село да гласува за тях.

587

БАЙДЪН

преди 1 година

БЕЗ МАДУРОВКИТЕ И ХЕРО МУСТАФА ГЕРБ ЩЕ СА СИ ПАК ПЪРВИ, КАКТО БЯХА 14 ГОДИНИ ПОДРЕД, А БСП БЕШЕ ВТОРА, СЕГА ПЕТА?

586

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за БОРИСОВ когато каже коя е МАТА ХАРИ.

585

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

РАШКОВ АТАНАСОВ ИЦО ЛОДКАРЯТ ИДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА ЗАСЛУЖИЛИТЕ БОРЦИ ЗА НАРОДНА ВЛАСТ НЯМА КАК ПОВЕЧЕ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ КОАЛИЦИЯ КОЛКОТО И ДА ЛЪЖЕТЕ ТУК ДА ПРИКАЗВАТЕ ПО ТВ И КЪДЕТО И ДА БИЛО СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ВСЕ ЕДНО И СЪЩО ШАРАНИ НЕ ИЗДАВИХТЕ ЛИ СЕ

584

Анонимен

преди 1 година

" Изпреварва" ама Друг път! Всеизвестно е,че Социолозите в България, са "отгледани" от ГЕРБ!Ами какво очаквате да казват?Като пример Андрей Райчев ще ви вметна само! -:( Този човек на Миналите избори,"прогнозираше" без срам,900 000 гласове за ГЕРБ! Помните ли? Щото аз ДА! И бяха Много далеч!-:) Сега сигурно ще кажат 1000 000???-:(Нямат шанс МутроКомунистите от ГЕРБ! 45 г бяха БКП! 12 г се бъзикат с Нас ГЕРБ! Е нямат шанс,да ги оставим 45 г да се бъзикат с нас нали?! Ще гласувам ПАК Срещу тях!

583

Щирлиц

преди 1 година

Стъкмистика в действие.

582

рей делио

преди 1 година

При първия опит на Киро лъжата лично на Байдън му бяха подсшушнали да каже името на този измамник. Сега играят с Магнитски и това не означава, че голяма част от списъка не са за затвора, просто в сегашната обстановка на господарите им трябват послушковци да отворят още една арена на бойните действия. Но все пак трябва да сме спокойно американски и европейски "другари" ще пазят България в това съм сигурен. Военната коалиция трябва да спечели. Гаранция Франция

581

Фибуначи

преди 1 година

Ива Митева е чудесен човек бих гласувал за нея.Конституцията трябва да се пази от хора като нея.

580

Анонимен

преди 1 година

и аз досега съм гласувал за Бойко,но не съм съгласен с позицията за украина

579

Анонимен

преди 1 година

И с още повече щяха да ги изпреварят,ако не бяха подкрепили укронацистите.Аз,всичките ми приятели и семйствата ни се отказваме да гласуваме за Герб заради това.

578

Моста Шумен Видин

преди 1 година

Защо ме управлява гостенин ? Както пееше Ицо Хазартя.Тоя път е гостенин от Канада.Конституцията ни дава все още човешки права затова чужденеца Киро я атакува нарочно и се подигра с нея . Конституциите все още са пречка пред дигиталното робство и я атакуват с подобни уж случайни ,но патриотични схеми ;Сърцето му било на България на Кирето затова Конституцията не важала за него... Оня ден като внасяха подписите Кирето (ПР-схема) се поправи за Съединението прави силата. Преди викаше "Обединението.

577

Ямболски цървуль

преди 1 година

Агитирайте хората,които познавате и,които не са гласували -да гласуват,защото заради тяхната апатия нещата стават по-лоши!

576

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за ГЕРБ получаваш БОЙКО/ТОДОР ЖИВКОВ/Еднолично управление от еднокнижник воден за носа от пиари,който се мисли за МЪЖ оголен слдко спящ както обича да казва Ти квоча в резиденцията.

575

фактология

преди 1 година

Това нарежда СОРОС-ЦРУ, Америка за България. Пак са оптимисти за натовско правителство от ГЕРБ и ПП, ДБ.. НАивно! НАИВНО! Удариха пп-дб с нексо, сега герб чрез магнитски-горанов, и наивно очакват да се осъзнаят и направят правителство. Сорос държи изборната машина, но трябва да заложи надежда върху герб или дб-пп, невзможни са за коалиране, но и да стане ще е месец два..

574

Обективен

преди 1 година

Тези,които няма да гласуват,косвено ще гласуват за ДПС! Така,че гласувайте !

573

О, божке

преди 1 година

ГЕРБ трябва да ги бие тези с поне 10% преднина. Иначе ни чака служебно и още от същото. Но ние сме богата държава 5 избора правим и машини караме по три пъти в годината по целия свят за един милиард вече. Пари за избори - бол, за болни и бедни са кът и партии, мислещи само за народа също бол.

572

Точен

преди 1 година

Аз ще гласувам за Възраждане.

571

Анонимен

преди 1 година

635 такива ги говорехте още за предишните избори пък после запенихте уста

570

негласуващ

преди 1 година

8 процента от населението и 92 процента против ГРОб какво изпреварва не знам!?