241

Анонимен

преди 1 година

Да се кълнеш във внука си за нещо, което всеки знае, че си направил. Какъв човек трябва да си? -.........................

240

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ закопаха държавата, какво е възстановил тоя пожарникар.

239

Анонимен

преди 1 година

Стига бе, това поръчкова изимслица ли е, този унищожи България , но му си вдигал рейтинга. Говорете си ги на шапката тези празни приказки.

238

анонимен

преди 1 година

Бойко "бил мутра" Ми по-добре мутри да ни ръководят , отколкото наведени шарлатани. Доказано и при едните и другите в какво състояние е държавата . При едните , които "уж крали" всичко беше спокойно , евтино, без инфлация, при другите само дето не се подпали държавата от четири страни,та облъчените и манипулираните да видят истината. Блажени са глу-пците, защото нямат никакви усещания.

237

Анонимен

преди 1 година

ГЛЕДАЙТЕ СЕГА КАК ФАБРИКАТА ОТ ТР -О- ЛО- ВЕ НА ГЕРБ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ВИ УБЕЖДАВАТ::: НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА,ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ. ЗАЩОТО ПРИ ПО-ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ГЕРБ И ДПС ГО ДУХАТ. НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ И ГЛАСУВАИТЕ ЗА КОГОТО РЕШИТЕ.

236

Толкова

преди 1 година

е лесно илюзионистът отвъд Океана да ни извади от цилиндъра си нов лидер, че просто не е нужно да се коментира този фокус. Някой да беше чувал нещо за Макрон, преди да го номинират? Едно е сигурно, че Бацката са му спрени състезателните права пожизнено! Заради положителни допинг тестове

235

Анонимен

преди 1 година

КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ДА ЗНАЕ ЧЕ ВРЪЩА ТИКВАТА ЛОЕНА НА ВЛАСТ.

234

Извод

преди 1 година

От всички тикви само Възраждане изглежда да си вдигат рейтинга... не се коалират с първия срещнат, уж говорят в полза на страната и градят доверие... на подписките за лева им се редят хора... Да видим как ще разклатят цирка напролет.

233

Бойка

преди 1 година

МУТРА НОМЕР ЕДНО ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА..

232

Анонимен

преди 1 година

Само един човек остана, който да включат в списъка Магнитски и всички знаем кой е - главатарят на всички тези досега, които бяха посочени. Въпроса е кога ще стане и дано обществото не се шокира прекалено много.

231

Гошо...Тъпото

преди 1 година

ВИЦ-ът на...деня - Борисов си...възстановявал доверието!- Явно Чекмеджан,пак е ровил по чекмеджетата да търси...нещо.

230

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем и ни казват, под различна форма, ЕС и САЩ, че има у нас корупция и то поголовна. ГЕРБ управляват, има-няма, от около 12 години, а се оказва, според лидерът им по време на ефирно време, че в партия ГЕРБ корупция няма. Е, тогава къде е, ако я няма в партия ГЕРБ? Вие си отговорете на въпроса.

229

Анонимен

преди 1 година

Да - пак Бойко - щото при него каймата беше по 8 лева. сиренето по 7 лв, яйцата по 25 ст., а горивото по 2 -2,5 макс.

228

toti

преди 1 година

АЙДЕЕеееееееееееееее,,,,почнаха да раздават порциите и гладните социолози първи са с канчетата !!

227

Анонимен

преди 1 година

Разбити градове, безбройни далавери с обществени поръчки, обезлюдени райони, превърнати в частни губернии, изсечени гори, мръсни реки без риба, фалирана банка, окраден завод, пркурор който при битови сканадли е първи пред камерата, иначе не можеш да го видиш... и пак за ГЕРБ ли ще гласувате?! Няма дума да опише такива индивиди! Да не сте гъкнали после, че нещо не ви е наред!

226

Излъган!

преди 1 година

Тиквата поне по една шепа фурми да беше раздал на народонаселението!От онези дето ги уреди от арабите срещу износа на 100 000 агнета и тогаз игра танц със саби с Онез брадатите с нощниците!

225

(-_-)

преди 1 година

За толкова години демокрация в България така и не се създаде политически елит от свестни и можещи хора. Вместо това периодично изплуват разни екскременти на онова старото време.. Жалко!

224

Ах, само наш Бойко

преди 1 година

блести! Всички други мъждукат! Абе, въпрос към статистиците - ако се преместя на по-добре платена работа, това значи ли, че Бойко е оправил държавата? Един приятел помоли да питам...

223

Striker

преди 1 година

Нормално, управлението на ГЕРБ беше белязано от стотици пропуски, но на фона на Кимчен Петков, К у Рнела, Бойкикев, Копейкин и подобните, начело с най-гла м авия Му н ьо Крадев, Борисов е направо отличник!

222

Анонимен

преди 1 година

Всички стари дебели комумпирани старчоци като кръглия суджук от Банкя да се махат