164

Анонимен

преди 1 година

САЩ затова са велики, защото отстояват интересите си! Над 800 военни бази по целия свят, милиарден бюджет за многомилионната си армия и защо...ЗА ДА ПЕЧАТАТ ДОЛАРИ и да защитават петродолара като резервна валута!

163

Български гражданин

преди 1 година

Нямам грам съмнение, че Горанов и Боко са правили далавери. Санкциите са напълно резонни и логични, браво на САЩ.

162

Българин

преди 1 година

Добре е, че САЩ ни налагат санкции да ни посритат малко да си размърдаме мързеливите 3адници да си оправим държавата, така САЩ ни стимулират и ни помагат. Дълбок поклон пред САЩ, ние българите имаме голяма полза от САЩ и много уважаваме САЩ.

161

Не на корупцията!!!

преди 1 година

Санкциите са за да се подпомогнат българските граждани в борбата им против корупцията. Благодарим на САЩ за подкрепата! Оценяваме го! Имате партньор в лицето на нас, т.нар. "***" - ние за това се борим от няколко години.

160

Анонимен

преди 1 година

Европейския избор доведе до мизерия, висока смъртност, разрушена икономика.

159

Анонимен

преди 1 година

Ние българите обичаме ЕС и САЩ и искаме да живееме като материално богати европейци, а не като руснаци.

158

До Какво наблюдаваме

преди 1 година

Гледаш, гледаш, но не разбираш какво виждаш! Трябват акъл и знания за да стигнеш до правилните изводи и яки топки за да направиш нещо добро за народа си!

157

Позиция на ГЕРБ:

преди 1 година

Долу САЩ! Да живее Путин! Не на санкциите!

156

Започвам да спекулир

преди 1 година

Ако стане война НАТО-Русия, ГЕРБ-аджиите ще направят частна армия, която да воюва за Русия. Подобно на Вагнер.

155

Нищо ново

преди 1 година

Появата на този списък точно сега доста прилича на предизборно мероприятие в полза на ДБ. Те са на къса верижка с посолството на САЩ.

154

Анонимен

преди 1 година

Най подходящия конституционен модел за България, отразяващ действителната политическа реалните е управление с постоянно действаща колониална администрация. Няма какво да се преструваме, всички виждаме какво се случва.

153

Почна се.

преди 1 година

Путинистите ГЕРБ си показаха рогцата. Сега ще опитат да разделят българите, вече го правят, като се опитват да ни тласкат към Русия.

152

фффф

преди 1 година

До Анонимен викаш не сме суверена държава, щото американците ни казват какво да правим. гундяев като врещи на президента и казва, че трбва да му целуваме ръка, решетника като кадрува, това е добре, нали?

151

До ГЕРБ

преди 1 година

Бягайте при Путин, да ви пази.

150

Анонимен

преди 1 година

САЩ си е САЩ - налага своите интереси по цял свят. Организират цветни революции и поставят свои марионетки в държави, които искат да живеят самостоятелно. Тези, който не си дава ресурсите с добро, изпращат бомбардировачи - Ирак, Либия. Сирия и много други. Какъв мир и демокрация ще има където убиваш стотици хиляди цивилни!

149

:)

преди 1 година

ГЕРБ се радикализира. Вече боравят с неприкрита анти-САЩ реторика. Това говори доста за тези хора.

148

Анонимен

преди 1 година

Ние, гордите бугаристaнци и смели патреоти(русофили) ще браним Пеевски, Овчаров и Влади Горанов докрай! На нас си ни харесва корупцията и кражбите, кви са тия да ни казват кво да правим! С Бойко и Копейкин напред!

147

фффф

преди 1 година

До до фффф кога и кавко са ти откраднали на теб въпросните сащ? така, както ченгетата на соц държавата са те крали, никой и никога не те е изтръсквал. руските крадливи ченгета грабят народа си по същия начин. цяла северна българия е собственост на фирма октопод, те дори не крият, че са руски пари, цялата енергетика плаща премия на русия, изпраха милярди откраднато през наште банки. ние сме руски протекторат от 130 години

146

Анонимен

преди 1 година

САЩ се превърнаха в новия стар Съветски Съюз. Демокрация ли. Тотална полицейска диктатура облечена в Цветен целофан.

145

Какво наблюдаваме

преди 1 година

В отчаяните си опити да се защити, притиснатата в ъгъла ГЕРБ се радикализира и започва да се брани с всички възможни средства, показвайки истинската си същност, а именно про-кремълски, анти-САЩ агенти, подготвяни по "учебника на КГБ", който никой не е виждал, но Боко редовно цитира.... ДОЛУ ГЕРБ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! ОТИВАЙТЕ СИ В РУСИЯ ГЕРБЕРИ!