29

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Католически или не, по - добре ден на влюбените от ден на пияниците.

28

Анонимен

преди 1 година

Егати тъповатото заяждане на католици и всякаква друга религиозна щуротия. В кой век живеете, та изобщо ги споменавате тия неща! Кой каквото иска това да празнува. И между другото, БСП умре, оле!!!!

27

Ха ха

преди 1 година

"Само дето точно този Валентин се е прославил с нарушаване на имперска заповед, забраняваща на църквата да легитимира еднополовите бракове във войската."===>Тогава излиза, че Свети Валентин е празник на обратните. На печелившите - честито.

26

Ха ха

преди 1 година

"Ами нищо не ви пречи да празнувате и двата празника - пийнете убаво вино, и бъдете с любимия човек!" -->На тези които всичко им е наред с любовния живот не им трябва специален повод да пийнат хубаво вино и да бъдат с любимия човек. А за останалите е католическия празник.

25

А3

преди 1 година

Днес няма презник! Св. Валентин е католически, а Трифон Зарезан се празнува на 1-ви Февруари!

24

Журналист

преди 1 година

Честит Св. Валентин на влюбените журналистки от Днес.бг. А пък тези, които не са влюбени да празнуват Трифон. Влюбените може и да си признаят в кого са. Но пък, това си зависи само от тях.

23

Анонимен

преди 1 година

Това е приятна новина

22

Lina

преди 1 година

Добре, че е Валентин , че някой хора да свършат една работа в леглото, защото имат нужда да си маркират дата.

21

Днес

преди 1 година

е ден на всички алкохолици,пияници или пияндурници!Пореден повод да седнат,пият,наливат и напиват,след което от алкохола окрилени,възторжени или вдъхновени да се бият в гърдите какви са мъжкари,патриоти или възрожденци,особенно на маса и чаша,в отсъствието на жената и децата!Днес е ден и на всички любовчий,и от двата пола,дето мило и драго дават да се показват и доказват,че любовта е в основата на живота,и че интереса не клател феса!

20

В.

преди 1 година

Колкото повече обичаш, толкова по-добре.

19

Анонимен

преди 1 година

Трифон Валентин е бе, не се карайте:-))

18

Проверено е

преди 1 година

Според Американско проучване от Акедемици над 37% от полицаите са гейове или поне един път през живота си са спали с мъже! В България явно са повече!

17

Колапс Сигурност

преди 1 година

Полицията в ПЕРНИК и Бобов дол е колабирала, не правят разлика какво е добро и какво лошо, гаврят се с Българи срещу пари давани им от мутри, насъскват роми срещу Българи !

16

Убиват ни

преди 1 година

В България се Екзекутират хора(Човеци) от Външна полиция(незаконна явно частна) а вие си пишете за Трифон и лозари!Сектор Сигурност е в Колапс!

15

IT

преди 1 година

не пия, а и нямам гадже. ще отида в някоя мета вселена и ще пийна и може да си поговоря с някоя дама.

14

Анонимен

преди 1 година

Аз си ги празнувам и двата, че и Хелоуин също заедно с децата ми !

13

Анонимен

преди 1 година

Третият щял да заложи на любовта. Залагай на нормалната любов винаги и постоянно. Само дето точно този Валентин се е прославил с нарушаване на имперска заповед, забраняваща на църквата да легитимира еднополовите бракове във войската.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7. Атеиста си е атеист, ама виното си е вино.

11

Анонимен

преди 1 година

Ин вино -вери тас !

10

Случаен минувач

преди 1 година

Свети Валентин е католик. Моите почитания към него, но католиците са само 0,3% от християните в България. Да си го честват хората в Стамболийски, например. Или в Свищов. След като повече от 99 процента от християните сме източноправославни, трябва да си честваме деня на виното, Трифон Зарезан. Неслучайно хранителните вериги сега продават вина с намаление.