48

До 44 и 43

преди 1 година

Аз съм мъж бе...мен. Просто ми се повръща от неандерталци и комплексирани "мъже". Робството отдавна е престъпление. А, аз лично предпочитам жена любовница, пред послушно куче - домакиня.

47

Анонимен

преди 1 година

Абе не ме занимавайте с глупости бееее!

46

Анонимен

преди 1 година

Еми то затова няма раждаемост , в акъла на жените само ху-ща , маникюри ,пари, екскурзийки а пък една манджа немогат да наготвят, не им се гледат деца . Туй всичкото защото им се дават прекалено много права .

45

Анонимен

преди 1 година

Не видях нито една жена доброволка при спасителите заминали да помагат на хората пострадали от земетресението. Това не е честно. Трябва да има равноправие, не може само мъже и кучета да пращат.

44

Само да не..

преди 1 година

Докато се равнявате и се чудите чия работа за кого е, да не ви завладеят онези със стройната доктрина, възникнала преди 14 века на арабския полуостров? Там всичко е зададено и работи като швейцарски часовник.

43

Анонимен

преди 1 година

До Ха ха ха Вие баща и брат нямате ли та за всичко обвинявате мъжете?

42

Анонимен

преди 1 година

До Ха ха ха Дразнещото, е че наказвате точно белите мъже, които ви дадоха свобода, а пред талибаните сте по-кротки от агънца. То е лесно да правиш фасони пред цивилизовни хора защото знаете, че или ще ви търпят или сте с привилегии пред закона, а пред тези от третия свят гък не смеете да кажете.

41

Анонимен

преди 1 година

Феминистките да отиват в Афганистан и Саудитска арабия да освободят жените от мъжкото подтисничество.

40

Анонимен

преди 1 година

Мъжът човек ли е?А жената мъж ли е?Следователно????

39

Ха ха ха

преди 1 година

Абе, народеее......говорим за равенство като права. Никой не говори за равенство във възможности. То е ясно, че жена не може да вдигне 150 от лежанка или са единици. А, който иска да тренира художествена гимнастика и се счита за мъж да започва:-))) Но, все още има държави, в които жените сами не могат да излизат. Това ли ви харесва??? Или вие майки, сестри и дъщери нямате? Само до преди век на жените е било забранено да гласуват. Или е много демократично да им забраниш да абортират, но да ги беш

38

Анонимен

преди 1 година

Гнусна крайнолява пропаганда. Жените имат всички права, но постоянно трябва да им се насажда, че ако решат да са майки и домакини това значи, че са задръстени и непрогресивни.

37

Чик чок

преди 1 година

Кое право пак им е отнето? Правото да са прави ли? Е не са, не винаги са прави въпреки, че мислят обратното, че винаги са. И не разбрах кой, закъде или за какво ги спира? Ако щете, отивайте и на "мЯйната си". Там ще сте добре дошли.

36

SS

преди 1 година

90 процента от домашното насилие е провокирано от жената ! Убеден съм ! Жена ми (азиатката) ми е законна съпруга 28 години ! Никога не съм я бил нито съм предприемал действия които да и причинят болка или страдание нито вербално нито физически ! Унищожителното влияние на европейската цивилизация уби всичко азиатско в нея като почит и уважение към мъжа ! Прави каквото си иска ,и тя и сина без да си дават сметка ,че дразнят лъва ! И после домашно насилие...!?

35

Анонимен

преди 1 година

Аз съм за равенство и за смесени бани.

34

Анонимен

преди 1 година

За никакво равенство не се борят, борят се да отнемат правата на мъжете и да дадат свърх права на всякакви феминистки откачалки, гейове, транс, манс и тем подобни. Само вижте в САЩ какво става.

33

Анонимен

преди 1 година

Нормално е жената да има брада и да вдига 150 кила от лежанка.

32

Анонимен

преди 1 година

Щом са равни значи мъже трябва да могат да се състезават в женски спортове, да могат да влизат в женски съблекалн, бани, смесени затвори, да ги мобилизират за фронта и т.н.

31

Анонимен

преди 1 година

Какво равенство като в Библията жената не съществува като човек. В Библията само мъжът е създаден от Бог по негов образ и подобие Жената е направена от реброто на Адам и е част от мъжа.

30

Анонимен

преди 1 година

Време е жена да спечели Мистър Олимпия за да има равенство.

29

СЪОБЩЕНИЕ

преди 1 година

Уважаеми дами, при нас водопроводчиците, зидарите, кофражистите, електроженистите, механиците, електротехниците, миньорите, фаянсаджиите и шлосерите продължавате да сте добре дошли! Очакваме ви, работа има много! Заплата според труда, не според пола! Заповядайте!