65

Анонимен

преди 1 година

Честно казано, недоумявам какво коментирате извънземния произход. Плебеите трябва да бъдете подготвени лека-полека, че чужди цивилизации има (и по-напреднали и доста по-назад от нас) и развитите държави отдавна са в контакт с доста такива. Разбирам, че има ограничени индивиди, които си мислят, че във Вселенета съществуват само те, редом до софрата, пурцуцата си и жалката заплатка, но ще ги разочаровам.

64

Анонимен

преди 1 година

Е те китайците, че изглеждат по различно от европеидната раса, и че имат различна култура от другия свят си е така, ама чак пък извънземни да ги наречем не можем.

63

Анонимен

преди 1 година

Нека Господ даде ум на умните, а ние, глупаците, ще разчитаме на дарбите си.

62

запознат

преди 1 година

До ДА ВИ СВЕТНА: Не е нужно да бъде ЯБГ! Достатъчно е да напълни контейнера с радиоактивен кобалт и да го ръси над американската територия! Даже да бъде ударен балона ще се получи залпово заразяване. Иначе ще се формира радиоактивна пътечка на повърхността! Мястото няма да може да се ползва в следващите 400 години, защото периода на полуразпад на кобалта е 400 години.

61

Анонимен

преди 1 година

Китай си пускат някакви ефтинджос балончета, докато САЩ пращат джетове за по $216,000,000 всеки и изстрелват ракети, всяка една от които им струва $400,000. Ако Кирай иска да разори САЩ, може да пусне няколко хиляди балончета лол.

60

до 65

преди 1 година

Айде *** да видиш една ракета въздух-въздух с малък обсег колко струва и пак коментирай. А да не говорим, че ако е разузнавателен апарат, части от секундата струват милиони долари.

59

НЛО и над Днепър

преди 1 година

Укропитеците видеха от хАмериканците и тая сутрин докладват за бели НЛО (балони) над Днепропетровска област )))

58

има и такива изроди

преди 1 година

С ракета за 200 000 $ да сваляш балон струващ 100 $!

57

OMG_Lucker

преди 1 година

Никакво НЛО не е това. Учудвам се на Китай, досега винаги са били внимателни в политиката си- в никой случай не позволяват да им се месят, но и те не се бутат където не им е работа. И в такъв смисъл, на фона на напрегнатата обстановка в света това сега ми се вижда безотговорно. Не че САЩ не заслужават някой да им бърка там където слънце не грее (както те обичат да се месят навсякъде), но точно сега ми се ще всички да се поуспокоят и да се въздържат от излишни провокации.

56

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

Русия и Китай пробват реакцията на САЩ на тези метеорологични балони! Засега са само 4, но в бъдеще могат да станат 4 000 след това 4 000 000 и може би 4 000 000 0001 И повярвайте ми, няма да носят метеорологично оборудване, а нещо много радиоактивно!

55

Бритиш учьон

преди 1 година

Разбира се, че възможно да са извънземни, за има няма 5 млрд. години стигнаха до нас с тия бързи балони

54

Фъ-16

преди 1 година

Летящи чинии няма.Новините за тях са слухове,пускани от извънземни.

53

Помните ли когато

преди 1 година

през 2018-та се появи конспиративна теория, че ще почнат да ни лъжат, че извънземните ни нападат, за да задържат контрола над населението? Все още изглежда смешно, но така като гледам нищо не се изключва като вероятност. Човечеството има нужда да смени плочата малко.

52

неФЕлеН Вики Джвики

преди 1 година

Welcome Aliens!

51

Alex

преди 1 година

Крайно несериозни заглавия. Блиц е около три нива нагоре. Хората израснаха - вие не.

50

Анонимен

преди 1 година

Може да са хора, дошли от бъдещето за да ни предупредят да не помагаме на Зеленски.

49

Анонимен

преди 1 година

Цялото повествование около тези летящи обекти е показателно за нивото на публиоката в САЩ. Или поне за нивото, на което медиите влияят и предизвикват реакция. Човечеството деградира. И това е в основата на саморазрушителното поведение на "цивилизования свят".

48

Анонимен

преди 1 година

О, не, пак диариаааа балони, пак балони хахахаххах

47

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Не мога да разбера какво искате да кажете! Едното изречение противоречи на друото!

46

ABV

преди 1 година

Путин ви изпраща съобщения.