37

Анонимен

преди 1 година

Много е тъжно,че народът на Украйна става жертва на кръвожадните атлантици.

36

Анонимен

преди 1 година

Имам един съсед русофил и "ловец "... Стреля по врабчета и се перчи все едно е свалил самолет на НАТО. Ха-ха-ха. Русофилите тук са същите кап'yти.

35

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко е щом запада казва,че се бие с Русия до последния украинец,какво очакваш?

34

паф

преди 1 година

тия укри съвсем са изперкали - попиляха им казарми, поделения, съоръжения, складове, машини....те не сядат на мирни преговори, ами щели да победят и да прогонят руснаците до москва! и как ще стане тая работа?....танкове, самолети и извънземни пушкала да им дадат, то хора няма! кой, пенсионерите, бабичките ли ще карат и стрелят?

33

Анонимен

преди 1 година

Въпрос: Два дни гледаме Зеленски по европеските дворове да размахва юмруци на Русия, а европейците да го потупват по рамото, ръсейки обещания. На третия ден днес.бг ни съобщава за поредни руски ракетни удари в Украйна. Дали съдържанието на 1-вите два дни определя съдържанието на 3-я?

32

Анонимен

преди 1 година

Атаките на руснаците са като някой пияница, който крещи през нощта на улицата: нищо не постигат, освен да карат пияницата да се чувства важен.

31

Анонимен

преди 1 година

На еднорозите сметките им ще излязат криви. Ще им се счупят зъбките.

30

Не мога да разбера -

преди 1 година

-- руската пропаганда какво се е прицелила във Бг ,на всеки един антипутин коментар има 50 във възхвала -- добре ама каква е ползата ние тука си имаме зелен чорап и той си е от Русия и даже не си го крие воените заводи ще си бачкат защото иначе нищо друго не работи ,та каква им е ползата от това присъствие по мрежите специано за България да се харчат като ние и без това не сме никакви натовци !Пишете си глупостите не ми пречите ,ама онея дето дават парите да се насочат дугаде ,тука файда няма !

29

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами това не е новина, какво друго може путинова раша освен да ръси ракети и снаряди, да убива, руши и тероризира украински граждани, което все повече засилва изолацията и, с действията си кремълския военнопрестъпник направи Зеленски личност на 21 век и вместо да му избоде очите му изписа веждите, путин е най-големия враг на раша, направи всичко възможно да я компрометира и изолира в ъгъла, да не говорим за геноцида който извършва и над сънародниците си с диктатурата, могилизациите и затворите си

28

Анонимен

преди 1 година

Красота

27

Анонимен

преди 1 година

Пак дезинформация, нямат ракетите да го направят.

26

Анонимен

преди 1 година

До 14 Е ти искаш за 10 дни да се изчисти толкова гнилоч,не става бе трябва си време.За 10 дни само ще се предадат и после след време пак.Не става трябва си чистене на бурена.

25

Анонимен

преди 1 година

Роджър Уотърс призова за мир веднага, без условия. Вчера Орбан публикува съвместна снимка със Зеленски. Но под нея написа: Унгария е за мир. Всеки от нас, независимо на чия страна е, трепва при тези думи. Колко прекрасно би било, ако от Брюксел чуем, че и България е за мир!

24

към 21

преди 1 година

абе, хубави, весели планове за изчанчения запад, ама питат ли ВЕЛИКА РУСИЯ дали е съгласна?

23

Кондьо

преди 1 година

Моята песен "Камъните падат" в нов аранжимент .

22

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Да ударят, когато "ЗЕЛЕНИЯ" там. Докато, хайманосва по света и си стои на топличко, охранен като *****, полза от атаките няма. Дори самите военни не са толкова виновни, колкото зози *****.

21

Анонимен

преди 1 година

До 15.Вярно ли?

20

Анонимен

преди 1 година

хаха,нали руснаците бяха свършили ракетите още май месец

19

Анонимен

преди 1 година

12, Европа си добруваше благодарение на евтиния руски газ и петрол. Нещо, от което "умната Европа" иска да се откаже ли? Не, не иска. Кълне се, че ще помага на Зе-клоуна до пълната победа над Русия. След победата Еесовската Зона си мечтае за още по-яко добруване-парчатосване на РФ и безплатно присвояване на руските ресурси.

18

Факт

преди 1 година

Всички средства трябва да се използват за унищожение на фашистите в Украйна.