29

Анонимен

преди 1 година

До Активист.Май много филми си гледал.

28

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби няма нито едно руско оръжие което да съперничи на западното. Обикновено западното е поне с две поколения пред руското. Русия е толкова безпомощна че тръгна да проси оръжие от Иран и КНДР.

27

Боби

преди 1 година

До Анонимен Лео 1 е добър танк но има един огромен недостатък. Цялата му броня е ХОМОГЕННА МЕТАЛНА. Това означава че се пробива от съвременно РПГ каква да е модификация производство на коя да е страна от всеки ракурс. Сигурно ще го кръстят Петнист котешки гроб за четерима...

26

Владо

преди 1 година

До 21 - само във вашата глава, България не е част от Запада. Русия обяви България за враг офоциално! България не е само политически елит, а сбор от целия народ, който избира този политически елит. Политическия елит е олицетворение на нагласите на народа, които 80% са про-европейски. Това личи броя на про-европейските партии в парламента. Като почнат да валят руските ракети тук, мислите ли че ще подбират народ от политици? Какво става в Украйна?

25

Анонимен

преди 1 година

До До Владо Русия ще бъде закрита като държава. Решението е взето и никой вече не може да спаси Русия. Дори и свърши войната в Украйна, санкциите ще останат до ликвидацията на Русия като държава. Грешката от 2СВ няма да бъде допусната, когато ликвидираха Хитлер а неговия брат близнак Сталин го оставиха и поощриха да дерибейства в половин Европа.

24

До Калеко

преди 1 година

Сам ли си плащаш месечния абонамент за ВПН или ти го плащат от някое НПО? Америка за България?

23

Анонимен

преди 1 година

още скрап

22

Боби

преди 1 година

До АТАКИСТ Един Леопард е 20 Т-72 само че от коя версия А? Ако вземеш Леопард А4 по абсолютно нищо не се различава от Т-72Б немодернизиран. Леопард А7 е технологично произведение на изкуството. С подобен танк(вероятно Лео А6) бунтовниците в Славянск(2014) се сблъскаха в единичен екземпляр даден на Ъкрайна за изучаване. След като му организираха десетина засади последната успешна танка беше поразен отстрани от РПГ. Не е унищожен но на бойното поле не се появи повече.

21

Владо

преди 1 година

Do 18 - украинците са на заколение по заповед на Путин. Ако живееш в Източна Украйна, дори да не си в армията, пак си на заколение. Така че нямат друг избор. За сметка на това руснаците, колко млади и необучени момчета изпращат на заколение? Те, за разлика от украинците, не са заплашени с военни действия в собствения си дом. За сега.

20

До Владо

преди 1 година

Миличък, България е толко част от Запада, колкото Украйна е демокрация! Русия е враг само политическия елит на политическия Запад, та не и враг на Българския народ! Ти българин ли си или ти плащат от политическия Запад?

19

Анонимен

преди 1 година

Ще изпратят поне 600 танка до края на април в Украйна. Само Леопард 1 са над 200 бройки. Така или иначе този танк е свален от въоръжение в повечето европейски армии. Леопард 1 е мното добър танк превъзхождащ всички руски танкове, основната разлика с Леопард 2 е 105 мм нарезно оръдие, докато Леопард 2 е с 120 гладкостволно оръдие.

18

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами и португалците ще забият своя пирон в ковчега на кремълските военнопрестъпници и терористи, всеки цивилизован човек трябва да даде своя принос за *** на империята на Злото ... човешкото развитие и просперитет изключват архаични диктаторски режими и съвременни феодали, впримчили в мъртвата си хватка народите и поданиците си ... !!!

17

Анонимен

преди 1 година

а България що не изпрати и тя някой танк - само седят по казармите и залежават - едно време само ги пазехме в казармата и си стояха е тъй неизползвани

16

До 14

преди 1 година

Ти симерно македониц ли си? Ясно..

15

Обам Бараков

преди 1 година

Хитлер загуби срешу Запада, но Раша няма да загуби. По ред причини. Ако трвбва ще заличи планетата но нвма да загуби. То и без това тази цивилизация си плаче за рестарт. Ако се вгледате ще го видите.

14

Анонимен

преди 1 година

Северна Македония отдавна изпрати десетки танкове подкрепа за братска Украйна, защо не и Португалия? Дари танк за Украйна - спаси Живот на украинско дете!

13

Анонимен

преди 1 година

Португалия е прекрасна страна,що си вре гагата,където не и е работа.

12

Владо

преди 1 година

До 3 - ти в Изтока ли живееш, коллаборационист? Руснак ли си, в Беларус ли живееш? България Е част от "Запада", и ако не подкрепяш Запада, не подкрепяш България. Само големи ****фре*ници могат да желаят врага да победи и да искат да се присъединят към враг, който икономически и военно е под нивото на собствената ти държава, да не говорим за съюзниците ти.

11

Астролог

преди 1 година

Те сега пращат , после ще се чудят от къде им дошло...

10

баба мара

преди 1 година

а на сирииците под развалините какво ще изпратите убии-ци