194

До Ефрейтор

преди 1 година

Ти недей много разчита на факта ,че на западното населението не му се войюва. То вече войюва. Целта на пропагандата нали знаеш каква е? Какво направи министър Гьобелс с Немското население? Накара ги неистово да вярват че тоталната война е най-правилното решение. Същото се случва и в момента само че тея са много по добри пропагандатори от него ,все пак има средства за масова информация които навремето е нямало !

193

Анонимен

преди 1 година

Освен тежко въоръжение на Зеленски скоро ще се наложи да иска и жива сила.

192

Анонимен

преди 1 година

Има ли нещо, което Зеленски да не е поискал. И кока , много кока ако може.

191

Куку

преди 1 година

До ПОЛКОВНИК Др полковник защо си мислиш,че при използване на яо,Украйна няма да получи тактически яб от Инджирлик и Ф16 за доставка???Очевадно е,че с нахлуването в Украйна,Путин постави западът в ъгъла.

190

Анонимен

преди 1 година

До Полковник.Дали не може? Хартиения Тигър НАТО се оказа без производство на снаряди,без артилерия и малкото танкове,които се оказват нещо като сезонни,могат да работят,ама само лятото като е сухо.Основно все украинците използват руско оръжие,е те,ако чакат руските снаряди да свършат то ще е много след украинските.И сега,к'во правим.А те и украинците ще свършат и тогава?

189

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Русия неможе да води конвенционална война срещу военна организация с най-малко 20 пъти по голям военен бюджет от техния.Абсолютно невъзможно,шанса им за успех е точно 0% . Шансовете могат да се обърнат само при превантивен масиран неконвенционален удар. Стига с тоя пацифизам от страна на Путин . В една война първи измират пацифистите. Стигне ли се до реално прехвърляне на тежка бойна техника от страна на НАТО ,Русия трябва да реагира мигновенно иначе със всеки изминал ден шансовете им намалят !

188

ЗА 222

преди 1 година

До Анонимен А ИНТЕРЕСА НА БРИТАНИЯ КАКЪВ Е? ДА СЕДИ ОТСТРАНИ И ДА СЕ ДОГОВАРЯ ТАЙНО С ПУТИН ЧРЕЗ РОДЖЪР УОТЪРС, ТОЗИ АНГЛИЙСКИ СТЕФАН ДАНАИЛОВ И ДРУГИ АНГЛИЙСКИ АГЕНТИ?

187

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ ДА ИСКА САМОЛЕТИ ОТ БРИТАНИЯ, БЕШЕ ПРИ КРАЛЯ ДА НЕ СЕ СТИСКАТ А ДА МУ ПОМОГНАТ! НЯМА САМО ЕВРОПА ДА МУ ПЛАЩА ВОЙНАТА.

186

Анонимен

преди 1 година

Интересът на Европа е руския агресор да бъде озаптен преди да е нападнал следващата държава след Украйна.

185

Анонимен

преди 1 година

До Ангел.Що си мислиш,че такова има и ще се даде на Украйна пък не знам.

184

Анонимен

преди 1 година

До историк,аз пък си мисля същото за украинците, особено като знаят,че се изправят срещу по-силен.Сигурно някой ги е излъгал с нещо.

183

И да триеш

преди 1 година

и да не триеш все тая!Пет пари не давам ни за Русия,ни за САЩ!Лично за мен малкия зеленски е голям негодник!Вместо да преговаря търси оръжие!

182

Анонимен

преди 1 година

До 212.Е това ли ти е цивилизовано,да скачаш на площада и да разправяш,че ще ги бесиш ония.Ми ходи си в Украйна и там си решавай проблемите,що си тръгнал по други държави.

181

Историк

преди 1 година

Интересно как руснаците ( иначе умни хора) приемат безропотно да пращат синовете си на заколение заради болезнените амбиции на едно джудже !!! Да се чудиш как още не са направили революция ! Или чакат да дойде месец октомври?

180

АНГЕЛ

преди 1 година

Зелката усърдно работи в ущърб на целия свят. Путин може би е един от малкото Руснаци който все още приема ,че войната е между Русия и Украйна. Тежкото въоръжение дадено на Украйна със сигурност ще промени меко казано ,наивните му вярвания . Когато и той осъзнае ,че реално се бие с НАТО тогава без съмнение ще осъзнае че съществуването на страната му е в опасност.Сещайте се какво ще се случи след това

179

Анонимен

преди 1 година

До 212 .Може и да не сме фенове на Русия,а просто да не харесваме украинци.Особенно такива дето се правят да велики,ама бягат по чужди държави да просят.Какво не интересуват техните проблеми с руснаците.

178

Фуражката

преди 1 година

"Аз пък няма да ти дам въоръжение!" - това се изцепил Чорапът български пред Европейския Парламент. "Ама-хааа! Ще ми стреляте против ген.Решетников ! Нема оръжие за вас !"

177

СИНН

преди 1 година

Този *** американците го шетат като панаирска мечка! Пращат го ,показват как плаче и след това го скриват!

176

Антипутиноид

преди 1 година

Руските бот ферми са на 100% капацитет, нищо, че ги поразбиха в Прибалтийските държави и Украйна. Бедни и прости хора, социално слаби, инвалиди, безработни по малките населени места и др., дават им пари за хляб да тропкат коментари в социалните платформи - нали Путин каза да се премахне безработицата. Лошо няма, подкрепям инициативи за заетост.А това, че коментарите им са лишени от аргументи и смисъл, явно не се отразява на заплащането, ако се съди по средното ниво.

175

Анонимен

преди 1 година

ДА ПОИСКА ОТ БРИТАНИЯ, НЯМА ЕВРОПА САМО ДА ПЛАЩА ЗА ВОЙНАТА НА ЗЕЛЕНСКИ