268

пена

преди 1 година

Определено! Много ватенки ще бъдат ожънати от НАТО! И на Путин май не му остава много живот. Ако не го затрие НАТО, ще го ликвидират руснаците скоро

267

Анонимен

преди 1 година

Всичко това се прави нарочно за да може русия да си изтърве нервите, приказки за наивници. Самолета сам няма да хвръкне или танка сам да се управлява, всеки мислещ човек може да сметне нещата. Украинците не са виждали подобни, но сега ще седнат да ги управляват, дрън, дрън. Не може някой да те научи за 1 мсец, това е смешно.

266

изтребителя

преди 1 година

значи нашите ф16 на скица още, и пак не са най- модерните, но изпратихме пилоти на обучение. Това обучение щяло да трае 3 години. Украинците за 3 дни ще се научат... или нашите пилоти са хванати от улицата и не разбират нищо от пилотиране та ще се учат 3 години, или украинците са преки наследници на Айнщайн с IQ около 1000... стават смешни вече и Зеления и западняците...

265

Докъде с Зеленски

преди 1 година

Засега Зеленски иска само пари и оръжие. Ще дойде време да започне да иска и наемници от всички сателити на САЩ, на които да плаща с американски долари. Въпросът е: ние ще дадем ли? Като знаем колко са наведени нашите евроатлантици почти не се съмнявам. Но когато започнат семействата им да ги получават в ковчези сигурно ще стане трудно за обяснение как се е стигнало дотам.

264

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 309: Като стана дума за Бисмарк, той е казал и още нещо, което си струва да се помни: "Най-добрата политика е честната политика". За съжаление неговите западни наследници забравиха за това. Меркел като канцлер на Германия и Оланд като президент на Франция подписаха Минските съглашения с президентите на Русия и Украйна - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. Това беше пътят към мира. Но си признаха че не мислили да ги спазват.

263

Анонимен

преди 1 година

Укропитеците на двайсе години не могат да карат кола хайде самолет е по лесно ама това е война. Противника и той участва. Стреля освен това.Но аз още по рано ви казах. Зеленски иска хора за отбора. Ако може скришом !!!

262

Анонимен

преди 1 година

До ако укропилот се качи на английски или френски самолет...По ще е добре самолета да го пуснат на автопилот. Може да се спасят и укрите.

261

до 303До Какво следв

преди 1 година

Ти не ставай смешен! Русия просто не иска да воюва като САЩ в Ирак. Ако искаха да избият на 1 000 000украинци и тотално разрушат всичко, също щяха да приключат бързо. Освен това Садам просто не се би, не знам защо.

260

Анонимен123

преди 1 година

Ако "укри пилот" се качи на тези модерни самолети 1000% ще катастрофира. И няма да имат самолети... Трябва многоооо време за такива обучения... Не като да караш лека кола или ТИР.

259

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 318: Къде ще хвърчат, че видим. В Пентагона е добре да си държат прозорците затворени. Путин отдавна ги е предупредил, че при атака на НАТО срещу Русия ще бъдат ударени и центровете за вземане на решения. А срещу руските хиперзвукови ракети САЩ нямат никаква защита.

258

Анонимен

преди 1 година

Русофобите нещо сте се зарадвали но нали знаете че който се смее последен най хубаво се смее.Четете и Бисмарк и ще разберете защо най на края Русия винаги печели войната. Като дойде времето ще ви го кажа.

257

САЩ излъга Германия

преди 1 година

До До А снаряди няма: Не са ли решили или какво, можем само да гадаем. Докато решат, войната може и да свърши. А Шолц поставяше условие: Ще дадем танкове ако и САЩ дадат. И какво стана: Германия ще достави след два-три месеца, а САЩ - не се знае кога. И когато руската армия изгърми някой и друг "Леопард" САЩ ше кажат на сателитите си, които са си дали Леопардите "Хайде сега купувайте нашите танкове". Така Германия ще си загуби не само танковете, но и пазара за тях.

256

Анонимен

преди 1 година

Ще ги видим прехвалените кралски военни пилотчета на прехвалените кралски военновъздушни сили да не се окажат въздушни какъвто им е и краля чиято монархия се управлява от индиец а столицата от пакистанец.

255

Анонимен

преди 1 година

Ще настъпи ами, колко кървища ще хвърчат из Кремъл, скоро и самите руснаци ще искат да режат гърлата на Путин и путинци

254

алоо

преди 1 година

"разкъсваната му от война страна".Само дето т.нар.война се води в 1/10 от територията на украйна от вече една година.Ако авторът на статията не гледаше САМО cnn,nbc и подобни,щеше да има ясна представа "войната" каква част от територията обхваща....

253

До А снаряди няма

преди 1 година

Нали разбираш че САЩ е страна с над 20 трлн долара БВП , ЕС като цало е с повече , не са решили не са произвели и доставили снаряди колко ти душа иска . Не виждаш ли че се дава време на руската страна да направи нещо за да спре войната , Путин изглежда няма такова намерение за това и помощта ще продължава да идва след танковете могат да включат и самолети - цялото това оръжие си е чиста печалба за военната индустрия , мини през едно ВМЗ да речем да видиш какви заплати вече дават и колко работят

252

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

251

Анонимен

преди 1 година

Май има премахнати мнения защо така пак двойни стандарти като в Сирия.

250

До Какво следва

преди 1 година

Ако руската армия бе на руска земя - нямаше да води война с никого нали така ? И какво мрънкаш като всички руснаци - хората го заявиха преди войната, че ако Русия нападне на Украйна ще се помогне с оръжие , но не и войски - не е като да не са знаели в какво се забъркват - ако толкова им се воюва да се бяха подготвяли , не вече година след като са започнали войната да се мобилизират и да мърморят непрестанно

249

Анонимен

преди 1 година

Оф стига сте плашило гаргите и те вече не ви обръщат внимание