26

до 19

преди 1 година

Новите сгради отзад, бедняко. По една случайност знам какво представляват. Защо те наричам бедняк ли? Защото не можеш да смелиш 2 изречения и е ясно, че си такъв. :) Хубав ден. А морски пясък използва бай ти Гюлсен, построил 3-етажен блок, а не небостъргачи.

25

Анонимен

преди 1 година

до 22 Едва ли ще се задържат на 5000. Само за 2 дни са толкова, а колко още има неоткрити, а има и 20 000 ранени от които доста ще дадат фира. 7- 8 000 поне ще ударят жертвите.

24

Анонимен

преди 1 година

оставете го 15-ти - пълен НЕВЕЖА - имаш ли диплома за среднУ бре момче - няма старо, няма ново - има построено качествено и по изисквания и без алъш-вериш на испекторите които одобряват строежа

23

Анонимен

преди 1 година

Давайте колкото си искате ,само че аз от дете съм направил вето към тази страна и тези същества и се чувствам прекрасно .Това е избор

22

до 20

преди 1 година

Сега, това че някакви сеирджии сте излизали по бензиностанциите, нормалните хора не ни касае. Аз се събудих за момент и пак заспах. От втория трус се събудих и пак заспах. Ама знам в какво живея. А по бензиностанциите е наистина последното място, на което ще ида. Земетресенията у нас обикновено са повод сеирджиите да се напият пред блока и да си разправят приказки от 1001 нощ как са преживели земетресение 9.1 по Рихтер.

21

Анонимен

преди 1 година

Нищо им няма веее...1999-та пукнаха 17 000 шалвара, сега само 5000.

20

тТт

преди 1 година

Страшно е дори да си представим последствията при 7,8 по Рихтер в Бг!!!! Читава сграда няма да остане! До началото на 1990 г. имаше и се спазваше поне някакъв стандарт на строителство и инспекция, въпреки, че и тогава нещата "куцаха"! Остава да се надяваме, че ще ни се размине, но рано или късно, някой ден яко ще ни друсне...

19

преди 1 година

Вие късопаметни ли сте?? 2010-2012 започна от Турция, огромна теагедия беше, скоро слвд това се првдаде през БГ. Помните ли София? На бензиностанцията стана опашка и цала нощ седяхме в колите. И малко по късно удари Италия 2-3 пъти, имаше стари сгради рухнали. Защо лъжете? Общото е че се предава по разлома на плочата. Чакайте го в БГ, а после Италия. Аз тук в Сидни съм далвч от разломи защото целия континент сме цяла плоча

18

Анонимен

преди 1 година

Ахахахахаа....новите сгради са били последния писък на архитектурата дето турците за да икономисват вместо кариерен пясък използват морски а той е пълен със сол който разяжда арматурата. Муахахаахаха ти ме развесели бе този..15-ти.

17

Анонимен

преди 1 година

до 15 Е как нямало да падне нова сграда бе? Стотици нови сгради са паднали. Ти от Луната ли падаш?

16

Анонимен

преди 1 година

до 13 и 15 Очевидци турци казаха че 60 годишни сгради са оцеляли, а нови сгради са паднали в Газиантеп.

15

до 12

преди 1 година

Сградите в далечината са последен писък на архитектурата. Нов квартал. Няма как да падне. Същото и у нас. Ама, айде- залъгвайте се колко са ви здрави изнилите панели.

14

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 3 Да имат много налични кадри, но не е проблема в бройката. Проблема е в количеството отломки, които просто трябва да бъдат премахнати физически. Има и разрушени пътища вероятно Да знаеш пратили са повече от милион души да помагат.

13

до 12

преди 1 година

Защото са строени по различно време с различни изисквания. Новите стоят, някои от старите падат и те така те :) ТОва е. Някои стари са здрави, други- не. От падналите сгради 100% са от преди новите изисквания в Турция след земетресението в Измит. ТОва не значи, че няма и стари сгради, които да са ок като конструкция, разбира се. Падат масово панелки наред.

12

Анонимен

преди 1 година

Тагедия,Апокалипсис.Снимката показва незасегнати от силното земетресение сгради и изравнени със земята.Пита се кога са строени сринатите сгради и тези които си стоят не разрушени.В далечината се виждат сгради над десет етажа цели квартали.Не засегнати от силния трус.Защо едни сгради падат а други стоят.Нас Господ до сега ни е запазил. Но дано да не стане. То каква каква би била картината.Кой сгради ще оцелеят и кои не.

11

Анонимен

преди 1 година

През 1999-та година на 17-ти август при земетресение 7,5 по Рихтер загиват 17 000 турци в района на град Измит. Трусът е траел 37 секунди. Този трус оня ден беше 40 секунди с магнитуд 7,8 по Рихтер. Онова земетресение хем по кратко хем по- слабо а 17 000 загинали. При това земетресение повече от 5000 едва ли ще са жертвите само в Турция. .Явно е ударило район с изключително калпаво строителство.

10

Анонимен

преди 1 година

В Сирия пиле на мой прехвръкне - там има гражданска война-военна зона и Башар каза че не се нуждаят от помощ засега

9

Анонимен

преди 1 година

Благодаря, не е нужно някакъв ритнитопковец да разправя какво било, като трагедията е невиждана за последното столетие.

8

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тази снимка е като от Холивутски филм с чудовища, но за нещастие е реалност. Колкото и спасители да пратят не могат да минат през отломките. Трябва да ги разчистят. За съжаление поне половината загинали просто не са имали шанс да бъдат достигнати на време и още такива има. Не можем да се борим с природата, но можем да останем обединени за в бъдеще.

7

Котка

преди 1 година

Само тюркието ви е на зор. Че оня Лазар капачката, и той вече на амбразурата. А Сирия??? Там няма ли апокалипсис? Някой нещо да измяца?