638

Ханку Брат

преди 1 година

До DIvanov:То пак добре, че си ти, че да го проумееш.

637

!!!

преди 1 година

Скоро Украйна ще я има само в учебниците по история, но руските канали ще продължат да съществуват. Който иска да ги гледа има, и той ще намери начин да го направи. Важното е да вярвате на акушерката от Бруксел, че руските ракети са свършили, че ги правят от стари перални и Украйна ще победи. Нямате никаква нужда от втора гледна точка. Съгласявате се живеете в хипер инфлация и рецесия понеже трябва да сте солидарни с режима на възкръсналите бандеровци. Щом ви устройва няма лошо.

636

DIvanov

преди 1 година

Здравейте. Коментарите тук са много повече от както е написано "десетки" протестиращи. Като гледам снимките са основно баби и дядовци с явно соц мислене от едно време. Има и един ненормален, знате за кой говоря. Парадоксалното е, че с горенето на книги правя асоциация с един режим горил книги и избивал интелектуалци. Всички знаем кой е този режим, а явно десетките бабушки и дедушки протестиращи не го проумяват.

635

Строител

преди 1 година

Десетки копейки хахахахаха. Гаранция Волен е бил на градус пияницата дърт. Иска да се нареди на хранилката при Костя, ама няма да стане. Копейкин и сие не го искат, защото го познават що за човек е. Никой не би имал вяра на човек, който не се посвени да вземе жената на доведения си син. Атака в батака!

634

Анонимен

преди 1 година

Книгите са едно, манипулираните телевизии на путиновата пропаганда, съвсем друго. Който иска да ги гледа, да ходи в Русия.

633

Анонимен

преди 1 година

Петър Първи и Екатерина Велика, която е германка, докарват холандски строители и архитекти, които да преустроен дървеното селище Москва. Италиански художници и скулптури, художници, които да построят дворците им, парковете и вилите им. Какво тук има руско, освен обучените от тях руски майстори. Даже, в царския двор се е говорило на френски, не на руски език.

632

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСеляндур, кой си ти за да ми даваш наклон на нивелира? Както казах с и без руска телевизия Украйна повече няма да съществува и ти ще си останеш обикновен де(б)илен ***.

631

Анонимен

преди 1 година

672 Чайковски, както и останалите руски класици са западни възпитаници, или взаимствали от достиженията на християнската Западна цивилизация.

630

Анонимен

преди 1 година

663 Непогребването е най-големия грях при православието. Мумията на сифилистика Ленин лежи в мавзолей, в центъра на Москва вече 90 години. Русия не е православна страна, а дива азиатска орда, изкопирала западната култура.

629

До канадката

преди 1 година

Стой си у канада но не излизай извън 45 паралел!

628

Анонимен

преди 1 година

Чайковски също има забрана.

627

В отговор на 666

преди 1 година

Наистина прочети , за да знаеш , че без значение дали е сифилитичен , или не, този около когото минават и ще минават още много хора, плащайки си , не е измислил КОМУНИЗМА . Явно не си чувал за Маркс, Енгелс, Плеханов, утопията на Томас Мор ....Зародишът е там някъде на Запад , където буржоазията експлоатира труда на хората. И тук започват да зреят идеи, които провиждат истината , че едни съмнителни люде се снабдиха с яхти и пият чай в някой курорт за по 50 лв , а други ходят беззъби и гладни

626

Анонимен

преди 1 година

Пак съм аз от Канада. Със спирането на руският пакет от канали как ще ви компенсират? Чрез намаляване на месечната такса или ще ви предоставят други равностойни канали?

625

НЯКОЙ

преди 1 година

Българинът не се плаши, той е казал " Няма начин да няма начин ". Само, че някой забравиха, че българинът още през 80-те години слушаше забраненото ВВС. Така, че който иска пак ще гледа руска телевизия, най-малкото защото забраненото винаги е по-интересно, а и " Насила хубост не става ".

624

Почитател

преди 1 година

Успокояващо, обнадеждаващо е , че тук коментиращите в защита свободата на словото , на правото ни сами да си избираме източниците за информация, за културни развлечения , медиите , пишат грамотно и са болшинството . Моля, проследете маркираните положителни и отрицателни знаци, съобразно аргументите, размислите или драсканиците наинат. Направете изводите - едно малоумно малцинство се опитва да ни налага свой модел на поведение , свои ( платени) ,,разбирания " . Хайде моля !

623

Анонимен

преди 1 година

Аз съм в Канада, но при нас въпреки факта, че внучка на изявен бандеровец е вице премиер и наличието на над 50 депутата с бандеровски корени, руската телевизия си върви без ограничения. В Европа сте много издухани и за това ви заглушават от правото на достъп до втора гледна точка по въпроса. Украйна с или без забрана на руска телевизия скоро няма да я има.

622

Анонимен

преди 1 година

Е, на всички е ясно, че европейските средства за масова дезинформация са по-демократични от руските. Може да лъжат, но е за добро!

621

Гледам и си мисля

преди 1 година

Тоя индивид на сн.8 е емблема на кроманьонската същност на всички организирали и присъствали на събитието! Нечистоплътни кремълски из ча дия! Като ги гледам с голям устрем са се запътили към Хага на свиждане! Докато пристигнат пеша, лилипутчо тъкмо вече ще ги чака!

620

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия - Да ти е сладко! Изяж си дипломата, направо е задължително. Да ти имам напомпаното кухо самочувствие!

619

Анонимен

преди 1 година

До Може ли - Ние идеологията я знаем на комуниZъма - един сифилистичен Гей в Мавзолей и вече 99 години минават да го гледат, даже си плащат .