134

Анонимен

преди 1 година

И така все още не мога да разбера защо исляма е най-бързо разрастващата се религия?

133

българина

преди 1 година

отдавна на всички е ясно, че католическата църкава няма нищо общо с Бог, приказва каквото си иска, посредниците вече не са на мода, който вярва в Бог не е папата човека, който ще ми е посредник, пълни глупости! такива неща в Библията не пише, пише плодете се не и бе те е!

132

Идеалист

преди 1 година

Божи чеда, които целят да наложат волята си на хетеросексуалните. Искат власт, не права!

131

Войната на Архантел

преди 1 година

Михайл със сатана е в момента, както на Земята, така и на Небето. Злия е смъртно ранен и губи, затова с още по-голяма сила се е разярил...Дявола, хваща най-лесно човека, когато се отчае.За туй и прави такива неща по Света, че да сее отчаяние, защото си търси отчаяни хора.

130

100йо

преди 1 година

На Франциск не му е работа да се бърка в делата на държавите. При все че имаме секуларизация от векове, агенти на наднационалните елити пременени в раса, не е лошо да си гледат религиите, а не да дават акъл където нямат никакви познания.

129

Анонимен

преди 1 година

"Технологични иновации - над 95% се генерират на запад ." - Това никой не го оспорва. робелмът е, че докато си вървеше добре, за последните 600 години, някой реши, че ще прави кардинални промени, ей така, от нищото. Ако не си видял, точно в някой от най-разивите места, скоро ще започнат да си говорят на "другар" и регресът им вееч е факт. Курсът обаче, се променя, защото цивилизацията не се е запазила, като се оставя на тирани, пребоядисали неомарксизъм в либерализъм, да я събарят.

128

Теократична България

преди 1 година

Франциск не е лошо да се върне към православните корени на християнството, че съвсем на лошо отива католицизмът.

127

Презвитер

преди 1 година

В Светото учение е казано, че първото сношение на православния християнин трябва да е с образцов духовник от Светата Рилска обител, за да го благослови Господ Бог и да го дари с мъжеложка плодовитост, фалическа гордост и духовна ерекция.

126

170 до 173

преди 1 година

Очаквам интелигентен отговр на следният върпос - Искрено ли вярваш, че Тюринг би бил предсатвител на сегашни "движения" за "права, равенства и свободи", които искат да накажат всеки, които посмее да спори с идеологията им за икономиа, развитие, както и базови термини, като местоимения и тотални идиотизми, като невъзможността на професори, лекари и психолози, да отговроят на въпроса "Какво е жена?"

125

170

преди 1 година

До до 170 - Първо - Другари нямам. Второ - "всичко се създава е там на запад при дже-ндъ-рите" - Важното е, да делиш Запъда (за човек, превяващ претенции, определено ти липсват някои познания по правопис) от движене, което буквално не съществуваше преди 10 години и прерасна в от либеална борба за права и признание, в масова психоза, водеща към саморазрушаване на цивилизацията ни.

124

170

преди 1 година

Ще го кажа, за да ти се набие в главата - сехашните университети нямат нищо обшо с тезо, които развиваха технологии, правиха прогрес и открития. Сега има "ден без бели" и в имаш "етична употреба на машинно упене", къдвто ти казват, да внимаваш, да не би да покажеш статистика, че в някои квартали, хора от някои етноси извършват повече престъпления.

123

до 170

преди 1 година

Другарю председател на ТКЗС :) Над 50% от брутния продукт () проузводство , усл;уги , и тнт ) на цялата планета се генерират в държавите от западна европа и северна америка - с население под 10% от това на планетата . Технологични иновации - над 95% се генерират на запад .

122

500кв в Бояна

преди 1 година

МЪДРИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПРЕДИ СТОЛЕТИЯ Е СЪЗДАЛ СЛЕДНАТА ГЕНИАЛНА МАКСИМА - "ИЛИ СЕ МЛАД ЖЕНИ, ИЛИ СЕ МЛАД КАЛУГЕРИ."ТОЛКОВА ЗА ТЪРПИМОСТТА И ХРИСТИЯНСКИЯ МОРАЛ. ЛИЧНО АЗ СЕ ГОРДЕЯ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ОТ КГБ ДА ГОРЯТ В АДА. НА ОСТАНАЛИТЕ - ЛЕКА НОЩ!

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "Алън Тюрин е гениален математик . Това е човека дешифрирал немските кодове през втората световна война" - Добре , че шотлански рибари плячкосват изоставена немска подводница /гер. моряци са си мислели , че са отворили кингстоните/ с хартията са си свивали цигари - но дневниците с кодовете не харесали защото като на плючиш хартията тя се разгражда - от такава хартия са направени дневниците за по бързо унищожаване /заливаш с вода и купчина каша/. Това за А. Т. е биене в гърди!

120

500кв в Бояна

преди 1 година

СРЪБСКОТО И РУСКОТО ПРАВОСЛАВИЯ СА П О З О Р ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО И ЗА ЦЕЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ.

119

Анонимен

преди 1 година

А хората с педофилски наклонности са католически свещеници!

118

Анонимен

преди 1 година

Католицизъм,ислям и еврейство е една и съща секта

117

Слава Богу!!!

преди 1 година

Аз не съм католик и никога няма да бъда!

116

Анонимен

преди 1 година

Така като гледам - пари , технологии , наука - всичко се създава е там на запад при дже-ндъ-рите . И качеството им на живот е с порядъци по-високо от останалия свят . И популацията на останалия свят се чуди как да се добере там . А от другата страна , за-дунай-ската губернийка на видни православни мъжаги - потъва кат релса . Що така ?

115

Параскева

преди 1 година

Иконите са двери към призрачни селения. Затова никога не заставайте гол пред икона, за да не се вгледа Сатана в органа ви и да го изсуши.